Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.881
Ono u prvoj rečenici vezano za Rusiju si u pravu,ima pravo jer je 90% Ukrajine njena(Ruska) zemlja,davana u određenim periodima Ukrajini iz meni nepoznatih razloga.Dakle Rusko je i Rusija ima pravo da reaguje na svojoj zemlji.Zaista je teško diskutovati sa ljudima koji u istoj rečenici stave "Rusija je imala svo pravo da vojno interveniše u Ukrajini" i "USA nije imala pravo da napadne Jugoslaviju".
Meni je jasno da vi imate žestok problem u glavi i to podjednako
- oni koji brane USA intervenciju na Kosovu i napadaju Rusiju zbog rata u Ukrajini
- oni koji osuđuju bombardovanje Jugoslavije zbog Kosova ali opravdavaju bombardovanje Ukrajine zbog Krima i Donbasa
Ja taj problem nemam, osuđujem obe stvari, ali takođe ne želim da prihvatim da su se desile tek tako, pale s nebe ko bombe.
I do jednog i do drugog rata je vodio niz nesrećnih događaja i pogrešnih odluka
SRJ je napala koalicija NATO država PREDVOĐENA zločinačkom SAD i naravno da NIJE imala pravo na to,iz bilo kog razloga.
Jel si razumeo prvi deo?Ukrajina kao država BEZ Ruskih teritorija je jako mala,zanemarljivo mala i prostire se na teritoriji Dnjepropetrovske i Kirovske oblasti.