Rat u Ukrajini (31)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    77
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ode onda i ti po Slavu u prvom esalonu.
Куд сви Турци, ту и мали Мујо. If my country calls me to war, I will go.
Баш размишљам која је моја отаџбина, домовина? Хајмат. Немачка. Нема ту шта да се размишља. А Србија и српске земље имају посебно место у мом херцу.

Куд сви Турци, ту и мали Мујо. If my country calls me to war, I will go.
Баш размишљам која је моја отаџбина, домовина? Хајмат. Немачка. Нема ту шта да се размишља. А Србија и српске земље имају посебно место у мом херцу.
Ako krenes na Rusiju dobro si prosao.Rusi i nisu neki borci.

Младићи и девојке пуне Личаковско гробље у Лавову
Не знам какву је „слободу“ Викторија Нуланд обећала Украјинцима 2013. године, али је неће наћи у гробу.
Неки људи кажу да ако Украјина престане да се бори, Украјине више неће бити.
То није тачно!Ако Украјина не престане да се бори, Украјинаца више неће бити.
Украјина више није држава, то је кланица коју финансира Запад, а Украјинци су стока за кланје !

Ako krenes na Rusiju dobro si prosao.Rusi i nisu neki borci.
Хрватски добровољци који су се борили у саставу Вермахта на Источном фронту, а Руси их заробили, су на крају завршили у партизанима. Признати су им и чинови. На пуковника Месића је Тито једном викао због нацистичке прошлости, али му није наудио.
Не бојим се Руса. Знам на црквенословенском напамет Отче наш, Богородице Дјево и Вјерују. Ако ме заробе, одмах ћу рећи: Рускије браћа. Ја ваш сербскиј брат.
Тако су радили Бугари. Добро је познавати историју. Копирају Бугаре

Хрватски добровољци који су се борили у саставу Вермахта на Источном фронту, а Руси их заробили, су на крају завршили у партизанима. Признати су им и чинови. На пуковника Месића је Тито једном викао због нацистичке прошлости, али му није наудио.
Не бојим се Руса. Знам на црквенословенском напамет Отче наш, Богородице Дјево и Вјерују. Ако ме заробе, одмах ћу рећи: Рускије браћа. Ја ваш сербскиј брат.
Тако су радили Бугари. Добро је познавати историју.
Znao sam da si lukav ,ali sam te opet potcjenio.
De ti meni reci kako ti malo na jednoj malo na drugoj strani.Volis zajebavati ili?

Opet se Frti najeo gljivica
Опет се види непознавање историје. Добар сам са једном бугарском породицом. Морам признати да имају квалитетније образовање од наших људи (из бивше Југе) са истим школама. Од њих сам пуно сазнао о Русима. Мислим од Бугара. Они су били потчињени Русима силне деценије. А Бугара има и у Одеси и околини. Имају живе везе са тамо тим крајевима (Украјина-Русија).

Pre ce Rusi u Kijev nego vi na Krim :D

sure-air-quotes.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back