Koliko ti još treba? Da skupimo, pa da odmaraš ko čovek.Скупљам доларе. Један коментар један долар.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ti još treba? Da skupimo, pa da odmaraš ko čovek.Скупљам доларе. Један коментар један долар.
Nje odgovoran za svoje postupke.Barem ga ne trazi medjunarodni sud zbog ratnih zlocina.![]()
Куд сви Турци, ту и мали Мујо. If my country calls me to war, I will go.Ode onda i ti po Slavu u prvom esalonu.
Скупљам за помоћ Украјини. За гранате.Koliko ti još treba? Da skupimo, pa da odmaraš ko čovek.
Ako krenes na Rusiju dobro si prosao.Rusi i nisu neki borci.Куд сви Турци, ту и мали Мујо. If my country calls me to war, I will go.
Баш размишљам која је моја отаџбина, домовина? Хајмат. Немачка. Нема ту шта да се размишља. А Србија и српске земље имају посебно место у мом херцу.
Ne znas ti puno stvari sinovacNe znam ruski da razumem tekst
Al me zanima jel autor Rus ili Ukrajinac?
Zanima me jer
Ukrajina ne priznaje Kosovo
Rusija ne priznaje Kosovo
A na mapi Kosovo nije Srbija
Zato im tako i ide.Скупљам за помоћ Украјини. За гранате.
Za granate.Za krstove.Treba pomoci.Скупљам за помоћ Украјини. За гранате.
Хрватски добровољци који су се борили у саставу Вермахта на Источном фронту, а Руси их заробили, су на крају завршили у партизанима. Признати су им и чинови. На пуковника Месића је Тито једном викао због нацистичке прошлости, али му није наудио.Ako krenes na Rusiju dobro si prosao.Rusi i nisu neki borci.
Opet se Frti najeo gljivicaВероватно ће другима препустити славу. Онима који су у Другом светском рату ратовали на источном фронту (Немци, Мађари, Румуни, Хрвати и Бугари као добровољци...
Znao sam da si lukav ,ali sam te opet potcjenio.Хрватски добровољци који су се борили у саставу Вермахта на Источном фронту, а Руси их заробили, су на крају завршили у партизанима. Признати су им и чинови. На пуковника Месића је Тито једном викао због нацистичке прошлости, али му није наудио.
Не бојим се Руса. Знам на црквенословенском напамет Отче наш, Богородице Дјево и Вјерују. Ако ме заробе, одмах ћу рећи: Рускије браћа. Ја ваш сербскиј брат.
Тако су радили Бугари. Добро је познавати историју.
Bitno je da se Avdiivka drzi...oh no wait![]()
![]()
Bitno da ti Avdiivka leci traume zbog Kijeva. Mukica.![]()
Bitno da ti Avdiivka leci traume zbog Kijeva. Mukica.![]()
Опет се види непознавање историје. Добар сам са једном бугарском породицом. Морам признати да имају квалитетније образовање од наших људи (из бивше Југе) са истим школама. Од њих сам пуно сазнао о Русима. Мислим од Бугара. Они су били потчињени Русима силне деценије. А Бугара има и у Одеси и околини. Имају живе везе са тамо тим крајевима (Украјина-Русија).Opet se Frti najeo gljivica
Каквој страни. Живим у ЕУ. Имам пасош државе чланице ЕУ.Znao sam da si lukav ,ali sam te opet potcjenio.
De ti meni reci kako ti malo na jednoj malo na drugoj strani.Volis zajebavati ili?
Jesi vidio naseg Dode.Veci i od Putina i od Lukasenka.Velik ko Rusija i Bjelorusija.Bitno da ti Avdiivka leci traume zbog Kijeva. Mukica.![]()