Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ни нога не сме да утекне, јер ће поново да се активира! Њима је мржња јача од воље за самоодржањем!
Добро, после детаљног саслушања, они малобројни који баш нису окрвавили руке на цивилима треба одмах на лицу места да буду ангажовању на деминирању и чишћењу терена.
Авдејевка ће за коју годину да буде најлепши град у РФ! Пошто нема шта још много да се руши, биће то изазов за пројектанте, архитекте и грађевинске раднике да од њега направе "цветну башту", што је и економска шанса за Русију, зато што је одавно познато да свака пара инвестирана у грађевину, има мултипликатор четири у односу на пратеће индустрије.
Gradiš, gradiš, pa onda rušiš kao Kinezi odjednom desetinu višekatnica, došli iz čitavog sveta novinari da snimaju. Raste BDP jer gradiš, zapošljavaš, praviš promet građevinskoj i ostaloj industriji, kod rušenja dodatno zapošljavaš minere i građevinsku mehanizaciju, BDP buja, a u isto vreme praviš prostor za ponovo građenje, i tako u krug. Maltene perpetuum mobile.

Нема никакве ревизије историје. Немачка брани демократију и људска права помажући Украјини.
Stanley Kubrick Reaction GIF

.
Ма наравно.

Сећам се када су их у Мариупољу рудари Донбаса повадили из канализације Азовстаља, па су морали да се скину до појаса.

Сваки други је био истетовиран и изгледао као надгробна плоча на неком нацистичком гробљу.

.
Trebali su ih na licu mesta macolama regulisati kao komsije Hrvati sto su radili.

САД: Рат у Украјини коштао је Русију 211 милијарди долара

РУСИЈА је вероватно потрошила 211 милијарди долара на опремање, распоређивање и одржавање својих операција у Украјини и изгубила више од 10 милијарди долара у продаји оружја, рекао је данас високи званичник америчког Министарства одбране, преноси Ројтерс.

315.000 погинулих или рањених војника

Анонимни званичник рекао је медијима да је рат коштао Русију очекиваних 1,3 билиона долара у претходно пројектованом економском расту до 2026. године.

До сада је убијено или рањено око 315.000 руских војника, додао је званичник.

https://www.index.hr/mobile/vijesti...2539260.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

Пала мува на руског медведа.

Како год окренеш, Немачкој све иде у корист. Становништво стеже ремен, обнавља се Бундесвер, расте извоз оружја а и из Украјине долазе недостајући становници, бели, вредни, хришћани а и још воле Немачку.

Pogledajte prilog 1499834
Ti si neki rasista?
Svaki treci svaba je muhamed,sad si se odao na rasizam.

„Црни леопарди“ (хттпс://т.ме/цхернииебарси/671...) ослободили градски парк и клинику Авдејевке! војници су истакли заставе, укључујући и споменик „Масовна гробница“ у градском парку Авдеевка.

Daj uozbilji se...brodovi im više ne plove a avioni i helikopteri letaju samo u Rusiji.
Smanji ukro štampu.Rusija je druga vojna sila na svijetu.Američki vojni analitičari ne dovode u pitanje taj momenat ko smo ti i ja da ih negiramo.Vojni gubitak je nebitan za ovaj intenzitet sukoba već kapacitet vojne namjenske industrije koji je u najmanju ruku impresivan jer Nato pored toliko država teško prati i gubi igru.

(Ne)lepote ruskog sveta.

470892_100477216_avd_9kvart_160224_1.jpg

Сам пао сам се убио.
Ко је изабрао Артјомовск и Авдејевку за бојиште? Рује? Нешто не верујем. Руси су одабрали Робитине и Клишчејевку са околином, то знам.

Poslednja izmena:
„Црни леопарди“ (хттпс://т.ме/цхернииебарси/671...) ослободили градски парк и клинику Авдејевке! војници су истакли заставе, укључујући и споменик „Масовна гробница“ у градском парку Авдеевка.

Od osvajanja Majdana u Kijevu do osvajanja parkica u Avdiivki malen je putic. Kakav pad standarda za nepune dve godine dvodnevne svo.:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back