This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Ruske floskule koje bi trebale opravdati agresiju a u međuvremenu otrovaše i kroz prozor pobacaše sve režimske neistomisljenike u svojoj zemlji...nacističkim metodama....toliko o boldanom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ruske floskule koje bi trebale opravdati agresiju a u međuvremenu otrovaše i kroz prozor pobacaše sve režimske neistomisljenike u svojoj zemlji...nacističkim metodama....toliko o boldanom.
Zapadne demokratske vrednosti koje ti podrzavas i serviras mi genocid i nacizam je krajnji doseg tvog intelekta.Ruske floskule koje bi trebale opravdati agresiju a u međuvremenu otrovaše i kroz prozor pobacaše sve režimske neistomisljenike u svojoj zemlji...nacističkim metodama....toliko o boldanom.
Problem je što Rakela izmišlja neke vjekovne Ruske tetitorije i poziva se na prava da ih Rusi vrate.......ono je predsjednik Mongolije trola Putina koji isto radi kao Rakela ovdje...nr možeš ni na vjekovne a kamo li na izmišljene teritorije polagati prava.Тако је, то сам сметнуо с ума. Али онда треба да освоје и Кину, два века су тамо владали.
Dozivili su unapredjenje.Зна ли ко шта је са Ф-16 авионима намењенима Украјини? Прво је кружила прича да су већ стигли у Украјину, па да полећу у акције са румунских аеродрома. Сад нико ништа не помиње. Да Украјинци не припремају какво изненађење за Русе? Нико више не помиње ни обуку украјинских пилота!
Већ су обучени! Само још да нађу са чим ће и одакле да полете.Зна ли ко шта је са Ф-16 авионима намењенима Украјини? Прво је кружила прича да су већ стигли у Украјину, па да полећу у акције са румунских аеродрома. Сад нико ништа не помиње. Да Украјинци не припремају какво изненађење за Русе? Нико више не помиње ни обуку украјинских пилота!
Opet lažeš....ni jedan Njemacki vojnik nije poginuo u Beogradu do 1944 od vasek takozvanog pokreta otpora....naravno mitomanski serijali Otpisani i cuveni romani Mirko pazi metak...hvala ti Slavko ne mjenjaju činjenice....ali ako volis živjeti u lazno napisanoj povijesti tvog naroda tko sam ja da ti branim.Zapadne demokratske vrednosti koje ti podrzavas i serviras mi genocid i nacizam je krajnji doseg tvog intelekta.
Ti nemoj da pricas o nacizmu,mi ih ovde nismo docekali cvecem vec motkama,sto nije vas slucaj.
Legitimno da se raduješ za ovo seoce ali
ovako si prije dvije godine komentirao dok si mislio da su Rusi vojna sila
To je bilo pompozno najavljivano a izgleda da nema ništa od toga.Зна ли ко шта је са Ф-16 авионима намењенима Украјини? Прво је кружила прича да су већ стигли у Украјину, па да полећу у акције са румунских аеродрома. Сад нико ништа не помиње. Да Украјинци не припремају какво изненађење за Русе? Нико више не помиње ни обуку украјинских пилота!
Moze nam se, eto....zvuci li ti to poznato odnekud ??....Pa što podržavas agresiju Rusije na međunarodno priznatu državu i ubijanje njenih stanovnika?
Pa da,prvo su snimani otpisani,onda je bio Drugi svetski rat,hrvati i tako ne postoje pre 1917,ova slika ti je montaza kao i ceo tvoj koncept prosipanja nebuloza.Opet lažeš....ni jedan Njemacki vojnik nije poginuo u Beogradu do 1944 od vasek takozvanog pokreta otpora....naravno mitomanski serijali Otpisani i cuveni romani Mirko pazi metak...hvala ti Slavko ne mjenjaju činjenice....ali ako volis živjeti u lazno napisanoj povijesti tvog naroda tko sam ja da ti branim.
Pogledajte prilog 1499766
Ne!Moze nam se, eto....zvuci li ti to poznato odnekud ??....
Brate Srbo, voda ne mokriPa normalno da je bitno! Koja je sledeća vest, da su otkrili da voda mokri!?
Tako sam i mislio...kad nesto ne godi usima, najbolje se napraviti mutav...
Pa ti si skrenuo floskulama o nacistima.Pa da,prvo su snimani otpisani,onda je bio Drugi svetski rat,hrvati i tako ne postoje pre 1917,ova slika ti je montaza kao i ceo tvoj koncept prosipanja nebuloza.
A da,tema je ukrajina,a ti hitlerujes