Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruske floskule koje bi trebale opravdati agresiju a u međuvremenu otrovaše i kroz prozor pobacaše sve režimske neistomisljenike u svojoj zemlji...nacističkim metodama....toliko o boldanom.
mimimi.gif

Зна ли ко шта је са Ф-16 авионима намењенима Украјини? Прво је кружила прича да су већ стигли у Украјину, па да полећу у акције са румунских аеродрома. Сад нико ништа не помиње. Да Украјинци не припремају какво изненађење за Русе? Нико више не помиње ни обуку украјинских пилота!

Ruske floskule koje bi trebale opravdati agresiju a u međuvremenu otrovaše i kroz prozor pobacaše sve režimske neistomisljenike u svojoj zemlji...nacističkim metodama....toliko o boldanom.
Zapadne demokratske vrednosti koje ti podrzavas i serviras mi genocid i nacizam je krajnji doseg tvog intelekta.
Ti nemoj da pricas o nacizmu,mi ih ovde nismo docekali cvecem vec motkama,sto nije vas slucaj.

Тако је, то сам сметнуо с ума. Али онда треба да освоје и Кину, два века су тамо владали.
Problem je što Rakela izmišlja neke vjekovne Ruske tetitorije i poziva se na prava da ih Rusi vrate.......ono je predsjednik Mongolije trola Putina koji isto radi kao Rakela ovdje...nr možeš ni na vjekovne a kamo li na izmišljene teritorije polagati prava.

Зна ли ко шта је са Ф-16 авионима намењенима Украјини? Прво је кружила прича да су већ стигли у Украјину, па да полећу у акције са румунских аеродрома. Сад нико ништа не помиње. Да Украјинци не припремају какво изненађење за Русе? Нико више не помиње ни обуку украјинских пилота!
Dozivili su unapredjenje.
Spojili ih sa f-117.

Већ су обучени! Само још да нађу са чим ће и одакле да полете.

Zapadne demokratske vrednosti koje ti podrzavas i serviras mi genocid i nacizam je krajnji doseg tvog intelekta.
Ti nemoj da pricas o nacizmu,mi ih ovde nismo docekali cvecem vec motkama,sto nije vas slucaj.
Opet lažeš....ni jedan Njemacki vojnik nije poginuo u Beogradu do 1944 od vasek takozvanog pokreta otpora....naravno mitomanski serijali Otpisani i cuveni romani Mirko pazi metak...hvala ti Slavko ne mjenjaju činjenice....ali ako volis živjeti u lazno napisanoj povijesti tvog naroda tko sam ja da ti branim.
Screenshot_20231104_202545_Gallery.jpg

Има ли наших српских добровољаца у украјинској војсци? Зна ли ико ишта? Наводно их је било на почетку. Плаћеници?
Хрватски добровољци су кренули у рат још на самом почетку руске агресије:
https://www.google.rs/amp/s/www.vec...bbb-a-ima-nas-iz-splita-osijeka-zadra-1566896

To je bilo pompozno najavljivano a izgleda da nema ništa od toga.

Opet lažeš....ni jedan Njemacki vojnik nije poginuo u Beogradu do 1944 od vasek takozvanog pokreta otpora....naravno mitomanski serijali Otpisani i cuveni romani Mirko pazi metak...hvala ti Slavko ne mjenjaju činjenice....ali ako volis živjeti u lazno napisanoj povijesti tvog naroda tko sam ja da ti branim.
Pogledajte prilog 1499766
Pa da,prvo su snimani otpisani,onda je bio Drugi svetski rat,hrvati i tako ne postoje pre 1917,ova slika ti je montaza kao i ceo tvoj koncept prosipanja nebuloza.
A da,tema je ukrajina,a ti hitlerujes

https://www.glasamerike.net/a/srbija-rusija-navalni-smrt-protest-ambasada/7490687.html

https://www.glasamerike.net/a/rusija-ljudska-prava-kriminal-korupcija-politika-navalni/7490305.html

Šta je govorio Navalni o ratu u Ukrajini:

„Ovo je glupi rat koji je započeo vaš Putin“, rekao je Navalni apelacionom sudu u Moskvi putem video linka iz kaznene kolonije 2022. „Ovaj rat je izgrađen na lažima“.

„Jedan ludak je zario svoje kandže u Ukrajinu i ne znam šta hoće da uradi sa tim – ovaj ludi lopov”.

Opasan i u zatvoru. Vječnaja pamjat!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back