Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Главни циљ НАТО-а је да спречи рат, обезбеди мир и спречи нападе на савезнике алијансе - Столтенберг
И ево још једном вам пружам видео који је у супротности са његовом данашњом изјавом.
Имали сте прилику да спречите рат у Украјини, али сте изабрали да то не учините.

Главни циљ НАТО-а је да спречи рат, обезбеди мир и спречи нападе на савезнике алијансе - Столтенберг
И ево још једном вам пружам видео који је у супротности са његовом данашњом изјавом.
Имали сте прилику да спречите рат у Украјини, али сте изабрали да то не учините.
lažu čim zinu...

Poslednja izmena od moderatora:
GGZfscnXIAAYoou
GGZhp4AXkAIHQm_

Rat je.

Naravno kad su pisane one razne konvencije ciljalo se na zastitu civila i ratnih zarobljenika sto je svojevrstan apsurd. Neprijatelj mi unistava zemlju i hoce da je porobi, a ja se nadam da ce me zastiti kao civila. To sto ce neko moj poginuti na frontu, to nema veze.

Ili recimo stiti se staracki dom pun penzosa kojima je dusa u nosu, ali zato raspali po diviziji koja ima mlade momke od 20 godina.

"The front line in Avdiivka crumbled. The 3rd separate assault brigade of the Ukrainian Armed Forces refused to follow orders and save the remaining units at the cost of their lives. From all sides of Avdiivka there are reports of the capture of new positions by the Russian Armed Forces.
It’s safe to say that Avdiivka’s hours, not its days, are numbered."

Саопштено је да наше трупе напредују не само са истока, већ и са југа ка Авдејевки.

Због масовне артиљеријске ватре и напада ваздушно-десантних снага, непријатељ је принуђен да напусти положаје и да се повуче ка северу.
IMG_20240215_202900_293.jpg

Украински национализам укратко:
Деценијама ламентирају о независности.
Стекну независност.
Жртвују милион људи да бисе се придружили организацији која ограничава независност.
На крају изгубе половину своје нације и морају продати другу половину, а да још увек нису у тој организацији.:fdlan:

"Владимир Зеленски потписао је закон о легализацији медицинског канабиса (марихуане) у Украјини, наводи се на сајту украјинског парламента."

Јесте ли очекивали нешто друго?

"Владимир Зеленски потписао је закон о легализацији медицинског канабиса (марихуане) у Украјини, наводи се на сајту украјинског парламента."

Јесте ли очекивали нешто друго?
Jesam. Očekivao sam kokain.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back