Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I na druge dane kante se javljaju...

FKJFvAqXEAYdMhd-e1643667578230.jpeg
Aktuelan je CEZAR a da russcici imaju khmmm jelte i jedan operativni nosac aviona, onaj parni Kuznjecov kobajage nosac ne racunam, bilo bi isto tako a mozda i gore :per:
Nevidljivi russki nosac aviona KUZNJECOV :sad2:

Krene sa Kamcatke vidi se golim okom sa Havaja :hvala:

1707921252385.png

Aktuelan je CEZAR a da russcici imaju khmmm jelte i jedan operativni nosac aviona, onaj parni Kuznjecov kobajage nosac ne racunam, bilo bi isto tako a mozda i gore :per:
Nevidljivi russki nosac aviona KUZNJECOV :sad2:

Krene sa Kamcatke vidi se golim okom sa Havaja :hvala:

Pogledajte prilog 1498626
Pa šta je problem onda da rasparčate Ruse sada kada su najslabiji, kada se vide sa Havaja? Zašto se ne iskoristi ta prednost? :lol:

AKADEMIK kad ce ti sabraca russi na Dunav, arlauko si prije dve godine za deset dana eto ih u Dunavu i sta bi, dje ba zapelo :think:
Vidi ti to sa Rusima, ja mogu da pričam šta hoću, Srbija ne učestvuje u ovom ratu ni na koji način. Ako Rusima odgovara ovakav način ratovanja nemamo mi ništa sa time. Gledamo i komentarišemo vaš kukavičluk... gađamo vas kokicama sa strane :lol: Zapravo što duže traje to veća šteta po EU, ruska ekonomija raste koliko vidimo a deindustrijalizacija evrope se nastavlja.

„САД цене и подршку коју је Србија пружила Украјини у одбрани њеног суверенитета и територијалног интегритета када се суочила са бруталном инвазијом Русије“

ovi rusosiiti na temilici su uglavnom za SNS i poneki originalni radikal koji nije skinuo bedz, bar sto se tice unutrasnje politike Srbije.
a i Dodik, inace njihov verni pas, je uveo sankcije, full sankcije Rusiji

ja bih sada generalno trebao da zajebavam ove rusosiite, al ne znam kako, jer njima to ne smeta, koliko sledece izbore opet ce da glasaju za Vucica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back