- Poruka
- 22.543
Sta ces, hrvati znaju samo srpski.Drugim rečima jedino što vam preostaje je forumsko ratovanje, i to ne na ruskom forumu nego na srpskom![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ces, hrvati znaju samo srpski.Drugim rečima jedino što vam preostaje je forumsko ratovanje, i to ne na ruskom forumu nego na srpskom![]()
Čudan neki način izražavanja zahvalnosti za svo oružje koje im je poslao.⚔
Украјинске власти су припремале покушај убиства француског председника током очекиване Макаронове посете Украјини – Француска 24.
Наводи се да је због тога француски председник отказао посету Украјини уз образложење да је то безбедносно питање. Француски медији наводе да је шеф ГУР-а Будалов радио на операцији елиминисања Макарона, а надгледао је и убице-атентаторе.
Цео план је покварио бивши главнокомандујући Оружаних снага Украјине Валериј Залужни, који је својим каналима преносио информације Французима.
Како су јадни и беспомоћни сад кад им се руши снешко 
Kažu da je to dovoljno da te ceo svet razumeSta ces, hrvati znaju samo srpski.

Ovo je operacija Milosrdni andjeo.Znaci tvrdis da Rusija vodi rat, a ne SVO?
Vidi ti to u vestima.Znam samo da ce,kada padne,ponovo biti nevazan grad,mesto,seoce,ledina,evo vec su poceli da pricaju da ne vredi braniti rusevine.Zar Avdijivka vec nije pala, kremljiobotici o tome svaki dan mantraju evo skoro dve godine.![]()
Da, vazan je tajming.
Dva do sada. Jedan je naletio na minu i treba popravak podvozja, drugi je oštećen šrapnelima po prednjem dijelu.@Marin83 @Mej bregami @Mstislav
Koliko li ih je otišlo pa su morali da priznaju gubitke?
Pogledajte prilog 1498390
)
Tako će i Gazanske bajke.ТАЦКЕР ЦАРЛСОН РАСКРИНКАО БУЧИНУ ФАРСУ„
То је било кривично дело:Украјинска служба безбедности ( SBU) убила је око стотину становника Буче кривих за прихватање хуманитарне помоћи од руске војске, а затим их сликовито разбацала по улици како би ББЦ, саучесник у шаради, могао да представља ово варварство као наводни злочин Путинове војске.
Руководиоци Би-Би-Сија и украјинске безбедносне службе требало би у будућности да седе на оптуженичкој клупи Међународног суда за ратне злочине“.
Хвала Такеру Карлсону, новинару више јединственом него ретком због своје храбрости.
![]()
A Ukrajina nema mornaricu...I opet kao po običaju, brod ruske ratne mornarnice potopljen ukrajinskim pomorskim dronom
ТАЦКЕР ЦАРЛСОН РАСКРИНКАО БУЧИНУ ФАРСУ„
То је било кривично дело:Украјинска служба безбедности ( SBU) убила је око стотину становника Буче кривих за прихватање хуманитарне помоћи од руске војске, а затим их сликовито разбацала по улици како би ББЦ, саучесник у шаради, могао да представља ово варварство као наводни злочин Путинове војске.
Руководиоци Би-Би-Сија и украјинске безбедносне службе требало би у будућности да седе на оптуженичкој клупи Међународног суда за ратне злочине“.
Хвала Такеру Карлсону, новинару више јединственом него ретком због своје храбрости.
![]()
Ја бих прво посла Урсулу и Бореља, па ако им се ништа не деси, одмах у пакету Макрона и Шолца.Je li ti možeš uopće pojmiti šta sve treba odraditi i organizirati da dovedeš jednu VIP osobu od mjesta A do mjesta B, u mirnodopskim uvjetima?
E sad zamisli da je mjesto B jedan grad države u ratu, kojeg nuklearna sila nasumce roka svim i svačim, kad se sjeti, kroz 500 kilometara teritorija koji je isto u dometu agresora?
Mislim, ono, je li uopće shvaćaš kakav je to logistički posao i šta sve treba za tako nešto?
Tucker ga pita šta ima, a AV krene s Nemanjićima ili prije, s Porfirgenetom itd...Rece Brnaba da ce Karlson da intervjuise Acu Srbina, komentar ljutih srpskih patrijota koji navodno ne vole AV-a?
Апсолутно је у праву, сећам ко да је било јуче зато што сам баш детаљно испратио цео случај Буча и написо сам и једну подужу поруку, скраћено, после повлачења Руса из Буче први дан после улази у Бучу специјална јединице СБУ Украјине (има видео снимак) и убијају цивиле по Бучи који су имали било какав контакт са Руском војском и после тела убијених разбацују по улицама Буче, има видео снимак разбацивања тела убијених цивила по Бучи од стране тих специјалних јединица, не знам како је то дошло у јавност вероватно нечија грешка и врло брзо је скинут тај видео са нета али сам га ја поново пронашао случајно на неком талијанском фејсбук профилу, и тек беше четвртог дана после одласка Руса улазе у Бучу регуларне Украјинске јединице и као снимају тај масакр у Бучи и тела која су наводно рабацана по улицама и иза зграда и које су ту разбацале те СБУ јединице које су биле ту прва три дана, занимљиво градоначелник Буче сав радостан снима видео прилог из Буче и то баш првог дана после када су се Руси повукли из Буче, радостан и весео и уопште не помиње било какав масакр цивила иако наводно десетине и стотине лешева тих убијених цивила леже по улицама Буче ту одмах скоро поред њега.ТАЦКЕР ЦАРЛСОН РАСКРИНКАО БУЧИНУ ФАРСУ„
![]()