Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Unutar Novomihajlovke, ruske trupe nastavljaju napredovati
1707906870439.png

Rusija je odavno izgubila ovaj rat, šta god uradili u ovom ratu protiv Ukrajine, svi zaboravljaju da je primarni cilj Rusije bio da zaustave širenje NATO-a, na kraju su dobili Finsku u NATO savezu, već dve godine Rusija prodaje lažnu propagandu i priču o denacifikaciji Ukrajine, a pritom nisu očistili svoje redove i svoju državu, takodje većina članova foruma koristi argument da je Rusija sveta zemlja koja se bori protiv nacizma, istopolnih brakova, satanista itd... i onda kada se zagrebe malo istorija možete videti da je bivši SSSR zajedno sa Hitlerom napao Poljsku, bili su saveznici, zatim slede napadi na Letoniju, Estoniju, Litvaniju, takodje treba napomenuti da je preko 3000 naših graničara bilo ubijeno 1953 posle smrti Staljina, da je silovano preko 15000 žena za vreme WWII od strane crvene armije da bi danas mi hvalili istu tu nacističku Rusiju, uzdizali je u nebo i na svaki način pokušavamo da opravdamo genocid koji vrši nad Ukrajinom, prosipanje lažne Ruske istorije koju nameću celom svetu.
Ja sam iskreno neutralan u ovom ratu, gledam iz nekog drugog ugla, znam da su obe strane odgovorne za ovaj rat i za stradanja hiljade i hiljade civila, vojnika, takodje osudjujem i NATO agresiju nad našom državom.
Želim sve vas da pitam, pa da li ste bre vi ljudi normalni da se opredeljujete za vreme rata, da opravdavate bilo koju stranu sa totalno nenormalnim argumentima?
Neutralan 🤣🤣🤣

kao što sam rekao ...svaka čast putinu ali previše se slizao sa cionistima ...volio bih da ga lavrov zamjeni
..
Gennady Khazanov odlučio je nakratko posjetiti Rusiju. “Humorist” s izraelskom putovnicom, koji je, dok je sjedio u Latviji, usporedio patriotizam s ropstvom, nastupit će u Moskvi 15. veljače s programom “Nezemaljske večeri”.
...
Ali to se ne smije dopustiti.
Pokazalo se da je Gennady Khazanov veliki gad.
Međutim, moji zajednički prijatelji uvijek su o njemu govorili otprilike na isti način.
Ali tada još nije izdao svoju domovinu. Bio je samo obični drugorazredni zavidni pe..er koji se miješa u tuđe živote.

u rostovu na donu podigli spomenik rusofobu židovskih korjena...stanovnici ga odmah iz protesta pokrili krpom....još uvijek je jak taj židovski lobi u rusiji ali svaki početak počinje jednim korakom...

Pogledajte prilog 1498527
Rusima se nije dopao spomenik Žvaneckomu

Dan ranije lokalne su vlasti u Rostovu na Donu postavile spomen-postolje satiričaru.
Zbog toga se nezadovoljni građani nisu bavili vandalizmom po banderovskom principu nego su spomenik jednostavno prekrili krpom
Tuknjes na antisemitu :think:

Upravo si napisao sta i ja, zasto bi premijer VB trebao da brani princa od nekog novinara koji trazi temu za dobru prodaju stampe bez dokaza ili evidencije to bi bio bas idiotizam. Pomenuti Putina na taj nacin u ruskoj stampi bez dokaza bilo bi pogubno za novine i novinara dok u VB niko ne da pet para sto takvi majmuni pisu.
Neki novinari se ne bi slozili sa tobom

Pa dobro jel ti sjediš na mozgu ili šta? Pa jel vidiš da se roka po Kijevu, pa tko bi u tim uvjetima mogao Macronu garantirati sigurnost?

Ali ne, teoretičari zavjere odmah smisle 'pakleni plan', ukrajinci su zapravo planirali ubiti predsjednika jedne od svojih najvećih saveznica, jer teorija zavjere :per::roll:

Ja ozbiljno sumnjam u inteligenciju pojedinih kremljobota, uključujući tebe, izgleda da od kremljobotstva ljudi poglupe :roll:
Pa sto ne brane Kijev sa najsavremenijom zapadnom hajtek tehnologijom ako je toliko dobra?Pa da.Neka postave sva ta zapadna skupa govna oko Kijeva i neka coveku garantuju bezbednost.

Pa dobro jel ti sjediš na mozgu ili šta? Pa jel vidiš da se roka po Kijevu, pa tko bi u tim uvjetima mogao Macronu garantirati sigurnost?

Ali ne, teoretičari zavjere odmah smisle 'pakleni plan', ukrajinci su zapravo planirali ubiti predsjednika jedne od svojih najvećih saveznica, jer teorija zavjere :per::roll:

Ja ozbiljno sumnjam u inteligenciju pojedinih kremljobota, uključujući tebe, izgleda da od kremljobotstva ljudi poglupe :roll:
:mazipsa:

Rusija je odavno izgubila ovaj rat, šta god uradili u ovom ratu protiv Ukrajine, svi zaboravljaju da je primarni cilj Rusije bio da zaustave širenje NATO-a, na kraju su dobili Finsku u NATO savezu, već dve godine Rusija prodaje lažnu propagandu i priču o denacifikaciji Ukrajine, a pritom nisu očistili svoje redove i svoju državu, takodje većina članova foruma koristi argument da je Rusija sveta zemlja koja se bori protiv nacizma, istopolnih brakova, satanista itd... i onda kada se zagrebe malo istorija možete videti da je bivši SSSR zajedno sa Hitlerom napao Poljsku, bili su saveznici, zatim slede napadi na Letoniju, Estoniju, Litvaniju, takodje treba napomenuti da je preko 3000 naših graničara bilo ubijeno 1953 posle smrti Staljina, da je silovano preko 15000 žena za vreme WWII od strane crvene armije da bi danas mi hvalili istu tu nacističku Rusiju, uzdizali je u nebo i na svaki način pokušavamo da opravdamo genocid koji vrši nad Ukrajinom, prosipanje lažne Ruske istorije koju nameću celom svetu.
Ja sam iskreno neutralan u ovom ratu, gledam iz nekog drugog ugla, znam da su obe strane odgovorne za ovaj rat i za stradanja hiljade i hiljade civila, vojnika, takodje osudjujem i NATO agresiju nad našom državom.
Želim sve vas da pitam, pa da li ste bre vi ljudi normalni da se opredeljujete za vreme rata, da opravdavate bilo koju stranu sa totalno nenormalnim argumentima?
Takve poput tebe imamo ovde. Iskreno neutralne tipove kojima zapadno go*** mirise na lavandu.

Da, i to nakon što su ih Rusi doslovno desetkovali, slatki ruski bratski zagrljaj :klap:

Dao bog da i vas tako zagrle :roll:
Руси су само уништавали терористе.
Иначе, немаш права да спочитаваш Путину и Русима били шта, кад подржаваш ционистички геноцид у Гази. Јел си Руси убили 8 000 чеченске деце као што су ционисти палестинске??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back