Bren
Elita
- Poruka
- 23.785
"Pogledajte video: Preočito je da Putin više ne može kontrolirati noge, smiruje ih uz pomoć ruku..."
Ево неког пандана ових наших.
А можда је неко од њих?
Ali "preočito"...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Pogledajte video: Preočito je da Putin više ne može kontrolirati noge, smiruje ih uz pomoć ruku..."
Ево неког пандана ових наших.
А можда је неко од њих?
Nisam to primetio jer ne znam kada je otac rodjen ali npr. bezanija od Kijeva i Harkova znak dobre volje sa ruske strane, odobravanje Hitlerovog napada na Poljsku previdevsi da je uprevo sporazum Molotov-Ribentrop o podeli severo-istocne Evrope itekako ubrzao pocetak 2. sv. rata.Gled'o si.
Ja sam primetio da je samo jednom masno slagao.
Kad je rekao da se otac Vlade Budale Zelenka borio protiv nacista. A rođen 1947.
Mada se radi o lapsuzu. Mislio je na dedu Vlade Budale.
Ti veruješ u te EU laži?Mariupolj je grad ostala tri mjestašca imaju odlike naselja....pored Mariupolja prave bitke su se vodile oko Kijeva, pa za Sumi,Harkiv i Herson ....sve su ih Rusi izgubili.
ПреоЋитоAli "preočito"...![]()
Kakav nakazan vokabular.
Strahovita preciznostХарков прошле ноћи
Врућеее врелооо бар није ладно
Pogledajte prilog 1496615
Pogledajte prilog 1496616
Pogledajte prilog 1496617
Pogledajte prilog 1496618
Pogledajte prilog 1496619
A
У хитном обраћању нацији, Баки је себе назвао најквалификованијом особом у Сједињеним Државама да буде председник и такође изјавио да су његове способности памћења и размишљања у реду. А онда је назвао председника Египта председником Мексика и то је било то.
Nema veće sramote od ushićenog arlaukanja u ekstazi rusoljuba tih prvih par dana trodnevnog blitz kriega
Pazi ovo ....ne može gluplje i sramotnije od ovoga apsolutni vrhPogledajte prilog 1496543
Ajd možda Spartinoj gluposti može konkurirat ova od par dana ranije
Pogledajte prilog 1496544
Ili ovaPogledajte prilog 1496545
Ili ova ..aloooo od ovakvih mapa kao @dragonova ste prešli na prikazivanje mapa katadtarskih čestica neke livade u predgrađu seoceta na frontu dugom 2000 km....
Z armija
Pogledajte prilog 1496554
Cim je Mstislav objavio ovde znas odmah da je laz.“ИЗГЛЕДА ДА ЈЕ ФОТОГРАФИЈА ЛОВЦА F-16 СА УКРАЈИНСКИМ ОЗНАКАМА ЛАЖНА”
Фотографија са „украјинским пилотом“ у близини „украјинског“ ловца F-16, која је данас активно објављена на интернету, показала се „лажном“. Реч је о фотографији на којој човек у летачкој униформи са лицем прекривеним графиком у виду украјинске заставе стоји на позадини летелице америчке производње. Штавише, на авиону се налазе симболи украјинског ратног ваздухопловства, као и украјински грб.
https://tvfront.rs/izgleda-da-je-fotografija-lovca-f-16-sa-ukrajinskim-oznakama-lazna/
Ne znam. Ti si neka pametnica , pa valjda znas samLik je sprdnja, ali SAD funkcioniraju i dalje, pametnijem od tebe bi to ukazivalo na nešto, tebi ne ukazuje na ništa?![]()
To je bila maketa Mstislava. Avion je pravi.Cim je Mstislav objavio ovde znas odmah da je laz.
Ovo je neka stara slika fotosopirana. Ako si gledao snimak iz januara, dakle pre neku nedelju, kada je Skot Riter, inace osudjivani pedofil, posetio Ramzana Mamlaza u Ceceniji, na Snimku je Ramzan debeo ko svinja, ugojio se preko svake mere i izgleda ko ne znam, Nenad Canak.