Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🇷🇺🇺🇦 „Старше Эдды“ пише:

Алармистички постови и видео снимци непријатеља о његовој ситуацији у Авдејевки нису далеко од истине, ми напредујемо, наносимо озбиљне ударце непријатељу, он трпи велике губитке, али их ипак то не треба сматрати неминовним сломом одбране . Рат је показао да непријатељ уме да издржи и у најнеповољнијем стању, а то је, иначе, његова снага и слабост.

Тврдоглаво држање положаја даје времена, али у условима великих губитака и позиционог ратовања, губитак људства постаје главни фактор, фактор много важнији од поновног заузимања још једног шумарка.

Бахмут је постао наша велика победа не само зато што смо заузели насеље, већ управо због колосалних губитака које је хохол претрпео зарад политичке сврсисходности. Авдејевку ће сигурно заузети наше трупе, можда и пре краја фебруара, али овде главно питање није време, већ губици које ће претрпети обе стране. Морамо да заузмемо град и уништимо што је могуће више људства и технике непријатеља, а да у исто време сведемо губитке на минимум.

У овој ситуацији, заузимање овог најважнијег насеља може се сматрати практично примером војне уметности.

🇷🇺🇺🇦 Извештава се да је у Авдејевском правцу руска војска заузела важну висину 218 североисточно од Опитног

То би ускоро могло довести до опкољавања два најмоћнија утврђена подручја Оружаних снага Украјине – "Зенита " и "Чебурашке".

...https://twitter.com/Alisa_Vasilisa_/status/1754956407609180240 - 8:53 PM · Feb 6, 2024

GFrbjP-X0AIvXxq

🇺🇲🇷🇺 Такер Карлсон је најавио да ће интервју са Владимиром Путином бити објављен на његовом сајту

Он је напоменуо да је Маск обећао да неће блокирати видео када буде објављен на Х-у. Такер је такође нагласио да је са тимом стигао у Москву о свом трошку и да га није финансирала ничија влада.

„Американци плаћају већину онога што се дешава“: Такер Карслон објаснио зашто жели да интервјуише председника Руске Федерације

Американци би требало да буду свесни тога, рекао је, јер плаћају за велики део онога што се дешава, чак и ако то не разумеју.

"Због тога су стотине хиљада већ страдале, већина млађе генерације Украјинаца, а такође су опустошиле највећу државу у Европи. Али дугорочни ефекат сукоба је још гори", приметио је амерички новинар.

Карслон је приметио да је све што се дешавало преокренуло светску економију и изазвало санкције великих размера.

📌Немају појма шта се дешава у Украјини: Такер Карлсон о томе зашто интервјуише Путина

„Данас смо у Москви да снимимо интервју са руским председником Владимиром Путином, ускоро ћемо то урадити.

Наравно, овакво вођење интервјуа носи одређени ризик, па смо о томе размишљали неколико месеци. Зашто то радимо. Прво, зато што је то наш посао, ми смо новинари и наш посао је да информишемо људе. Рат траје већ две године, мења цео свет и оставља већину Американаца у мраку. Они немају појма шта се дешава у региону“, рекао је он.

Ovo je intervju veka ! Odjeknuće kao bomba kad se objavi u celosti
Pratim od same ideje da se obavi !

Poslednja izmena:
Ovo je intervju veka ! Odjeknuše kao bonba kad se objavi u celosti
Pratim od same ideje da se obavi !

Пријава за чекање на интервју:)...

🇺🇲🇷🇺 Ознаке „Vladimir Putin“, „JUST ANNOUNCED“ („најављено“) и „#TuckerPutin“ доспеле су на врх светских Твитер трендова 12 минута након што је новинар Такер Карлсон објавио објаву интервју са Путином

🇺🇲🇷🇺„Будите први који ће сазнати“: Најава интервјуа са Путином већ је на Карлсоновом сајту

https://tuckercarlson.com/
https://twitter.com/TuckerCarlson

Poslednja izmena:
🇪🇺 Хрватски посланик у Европском парламенту Мислав Колакушић критиковао је Урсулу фон дер Лајен због њене војне подршке Украјини и рекао да се претвара да је „богиња рата“.

Напоменуо је да је она већ глумила „богињу здравља“ потрошивши 70 милијарди евра на „лажне вакцине које су убиле 12 хиљада грађана ЕУ“.

Сада играте Богињу рата након што је стотине хиљада људи умрло због сукоба у Украјини, а милиони других су напустили своје домове. Сада ћете наставити ову агонију и узети још 50 милијарди евра од грађана ЕУ. А какве ће бити последице? Хоће ли бити мира? Не. Погинуће најмање још 100 хиљада људи, али се могу спасити ако се рат заустави. И како то зауставити? Преговори! Оружје не може зауставити рат! Смрт младих неће зауставити овај рат.

Сви то знамо, али, нажалост, не желимо то да признамо.

Пријава за чекање на интервју:)...

🇺🇲🇷🇺 Ознаке „Vladimir Putin“, „JUST ANNOUNCED“ („најављено“) и „#TuckerPutin“ доспеле су на врх светских Твитер трендова 12 минута након што је новинар Такер Карлсон објавио објаву интервју са Путином

🇺🇲🇷🇺„Будите први који ће сазнати“: Најава интервјуа са Путином већ је на Карлсоновом сајту

https://tuckercarlson.com/
https://twitter.com/TuckerCarlson

Расел Бренд о Такеру Карлсону који интервјуише Владимира Путина. Гледање пробуђених либерала како се распадају због могућности овог интервјуа требало би да вам каже све што треба да знате.
https://twitter.com/i/status/1754937516942086494

Такер Карлсон о предстојећем интервјуу са председником Владимиром Путином:— Не охрабрујемо вас да се сложите са оним што Путин може рећи у овом интервјуу, али вас позивамо да га погледате.— Треба да знаш колико можеш, па онда, као слободан грађанин а не роб, можеш сам да одлучиш.Две године смо из дана у дан храњени истом пропагандом кијевског режима.
Време је да чујемо шта Путин има да каже!
GFrQWq0XYAAIwG0

Такер Карлсон о предстојећем интервјуу са председником Владимиром Путином:— Не охрабрујемо вас да се сложите са оним што Путин може рећи у овом интервјуу, али вас позивамо да га погледате.— Треба да знаш колико можеш, па онда, као слободан грађанин а не роб, можеш сам да одлучиш.Две године смо из дана у дан храњени истом пропагандом кијевског режима.
Време је да чујемо шта Путин има да каже!
GFrQWq0XYAAIwG0
Туцкер Царлсон Ландс Интервју са Путином који мења историју Објавите интервју Туцкер, не седите на њему!

Такер Карлсон: „Медији су корумпирани, лажу своје читаоце и гледаоце и то углавном пропустамо. Од дана када је почео рат у Украјини, амерички медији су разговарали са бројним људима из Украјине и дали су низ интервјуа са украјинским председником Зеленским.
Али ово нису традиционални интервјуи, они су дражесна сесија посебно осмишљена да појача захтев Зеленског да САД дубље уђу у рат у Источној Европи и плате за то.
То није новинарство: то је владина пропаганда најружније врсте – оне која убија људе. У исто време наши политичари и медији промовишу страног лидера као да је нови потрошачки бренд, ниједан западни новинар се није потрудио да интервјуише председника друге земље умешане у овај сукоб

- Владимира Путина. Већина Американаца нема појма зашто је Путин напао Украјину или шта су му сада циљеви, никада нису чули његов глас. То није у реду.
Американци имају право да знају све о рату у који су умешани, а ми имамо право да им кажемо о томе јер смо и ми Американци, слобода говора је наше право по рођењу. То право се не може одузети без обзира ко је у Белој кући, али они свеједно покушавају.
Пре скоро три године, Бајденова администрација је незаконито шпијунирала наше СМС поруке, а затим процурила садржај њиховим слугама у медијима. Урадили су ово да би зауставили Путинов интервју који смо планирали.
Нисмо овде зато што желимо Путина, ми смо овде зато што желимо САД и желимо да оне остану просперитетне и слободне.
Ми смо сами платили ово путовање, нисмо узели новац од било које владе или групе, нити наплаћујемо људима да гледају интервју.
Свако може да погледа целу ствар, снимљену уживо и без монтаже на нашој веб страници. Елон Муск је обећао да неће потиснути или блокирати интервју након што га објавимо на Кс, и ми смо захвални на томе.
Западне владе ће, насупрот томе, сигурно дати све од себе да цензуришу овај видео на другим мање принципијелним платформама, јер то је оно што раде: плаше се информација које не могу да контролишу.
Али немате разлога да се тога плашите, ми вас не охрабрујемо да се сложите са оним што Путин може да каже у овом интервјуу.
Али ми вас позивамо да то гледате. Требало би да знате колико можете – и онда, као слободан грађанин, а не као роб, можете сами да одлучите.”

Poslednja izmena:
Такер Карлсон – Владимир Путин ће бити највећи интервју у историји и потенцијално ће отићи до одлагања Трећег светског рата. Западни свет је немилосрдно лаган и пропагиран на дан када је сукоб почео.
GFrqHkqWEAEZzMi

Mostobran?
Svakog dana uspeju da prebace na levu obalu oko 50 ljudi. I tako već mesecima.
Ukupan broj Ukropa na levoj obali nikad ne prelazi stotku.
Procena je da su u minusu preko 6000 marinaca iz 35. 36. 37. i 38. brigade koje Zelenko nemilosrdno šalje u smrt.
50% gubitaka imaju samo pri prelsku Dnjepra.
Значи у суштини губе професионалне и обучене војнике за разрушено село

Још један новинарски гигант :klap:

Оливер Стоун о НАТО, Украјини, Русији, САД Сједињене Државе су се нашле ухваћене у замку.
Ми подржавамо Украјину, која је гангстерска држава.
САД воде „индиректни рат“ са Русијом.
То је вероватно најгора спољнополитичка одлука у последње време. Мислим, само се вратите на прелаз века.Шта нам треба НАТО?
Проблем је био у томе што је велики део источне Европе отишао фашистички против Русије, а они остају фашистички.
Ово је веома компликовано питање јер су се Сједињене Државе нашле ухваћене у замку. Јел тако.
Мислим, ми подржавамо Украјину, која је гангстерска држава, у суштини против легитимних интереса Русије, и ми нападамо Русију.
Мислим, то је у суштини индиректни рат против Русије. Почели смо са наведеним златом које је рекло неколико људи, укључујући Бајдена и његовог секретара одбране. Поента је да се ослаби Русија.
То је вероватно најгора спољнополитичка одлука у последње време. Мислим, само се вратите на почетак века где је Џорџ Кенан био барем жив, и био је тврд момак. Он није био професионалац, али нас је само упозорио на НАТО. Он је то рекао, шта ће нам НАТО? И још се питам шта ће нам НАТО? То је велика, површна организација. Не треба нам јер свима.
Шумер је био на телевизији, тај сенатор из Њујорка, још један сенатор из Њујорка, за који мислим да је такође делимично луд. презирем га.
И каже да ако Руси заузму Украјину, они ће марширати Европом. Наравно. Чули смо да ће 1943/44. да ће заузети Европу. Да ли су? Не, то их уопште није занимало.
Хтели су да се опораве од свог рата. Изгубили су толико свог народа у борби против нациста. Они су против фашиста, одувек су били.
Мрзе их. Проблем је био у томе што је велики део источне Европе отишао фашистички против Русије, а они остају фашистички.
Они то не најављују на тај начин, али то свакако делују. То чини свет веома незгодном ситуацијом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back