Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.629
Povezujes pogresnu starnu sa nacizmomKakve veze imaju ruski nacisti koje sam komentirao sa Srbima???
Molim lijepo.
Ajd malo o hrvatima i nacizmu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Povezujes pogresnu starnu sa nacizmomKakve veze imaju ruski nacisti koje sam komentirao sa Srbima???
Molim lijepo.

Čitaj prethodne postove i onda odgovaraj.Povezujes pogresnu starnu sa nacizmom
Ajd malo o hrvatima i nacizmu
A gde je nema,da pogadjam da nije Hrvatska??Čitaj prethodne postove i onda odgovaraj.
Ovako ispadaš nepametan da ne kažem šta drugo.
Da, u Rusiji ima raširene pojave nacizma.
Ne, hrvatski teroristi su vodili rat na teritoriji SFRJ.

Ljubi te majka tako pametnog,to se jednom radjaEeeee, tototo, to je isto bila tvrdnja u rangu ovih prethodnih, ali i ona je ispala prc milojko![]()

Nedao Bog da sam nakrofilZa tebe smo glavni faktor![]()
Само што Путинова Русија није исто што и Србија тада. Путинова Русија је сила, док су Хрвати имали тада цео Запад иза себе.
Romanov, prokremaljski bloger, rekao je da su mu neki operateri dronova rekli da je moguće da je pogođena baza "jer je šef njihove skupine Sudoplatov nemarno dao koordinate svojih položaja strancima preko Telegrama". "HIMARS je stigao. Ima mrtvih", navodno su rekli operateri drona.
Telegram kanal VChK-OGPU, koji tvrdi da ima povlaštene informacije od ruskih snaga sigurnosti, objavio je da su 24 ruska vojnika ubijena, a četiri ranjena u napadu. Ruski Telegram kanal Astra objavio je da je vojni poligon pogođen "vjerojatno iz raketnog sustava HIMARS".

Francuzi pobili Ukre da bi se osvetili Rusima?Osveta francuza za pobijene placenike u Harkovu
Украјина се показала глупом, ратује за туђ интерес против сопственог народа и браће.Pa to je djelomično točno, Rusija nije Srbija, ali bogami niti Ukrajina nije Hrvatska, to je tu negdje u omjerima, kako je Hrvatska bila prema Srbiji tako je sad Ukrajina prema Rusiji, otprilike, ako izuzmemo ruski nuklearni potencijal, koji ionako ničemu ne služi osim pijanom Medvedevu da se prosipa tu i tamo...
Украјина се показала глупом, ратује за туђ интерес против сопственог народа и браће.

I bez imalo srama etiketiraš Rusiju i pripisuješ joj nacizam. Iz legla nacizma.Čitaj prethodne postove i onda odgovaraj.
Ovako ispadaš nepametan da ne kažem šta drugo.
Da, u Rusiji ima raširene pojave nacizma.
u ruskim glavama je taj fazon totalno INFrancuzi pobili Ukre da bi se osvetili Rusima?

I ovaj će jurišati na Ruse?!
Pogledaj mape, ali ne vaše sa Tvitera. Kako prolazi ukrajinska kontraofanziva?Reeneferu di ti vidis povlacenje
Mozda vamo, poslo ih botoksirani pljutin da glume glinene golubove
Nemaš blage veze.Većina Hrvata ne podržava zločine.Laprdaš bezvezeUopšte ne razmišljam o šaci idiota koje u Rusiji hapse za to, već sam pisao o većini Hrvata koji podržavaju sve hrvatske zličine kroz vekove, pa i one fašističke kad je Hrvatska bila fašistička država.