Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Javljaju da su Ukrajinci skinuli dva ruska komandna aviona

Ruski Avaksi

Kako rusosiiti na forumu to podnose, osim sto je to jos jedna genijalna strategija Rusije da zajebe NATO
WATCHMAN sinoc :hahaha: :hahaha: :okok: :whistling:

1705325934519.png

Ruske vlasti uglavnom ne priznaju gubitke na bojnom polju. Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov nije htio komentirati te navode jer, kako tvrdi, nema dovoljno informacija o njima. Nekoliko proratnih vojnih blogera, međutim, žalilo se zbog očitog obaranja A-50.
"Oštećeni Il-22 uspio je doći do zračne luke i sletjeti, o čemu svjedoče presretnuti razgovori na otvorenoj frekvenciji, ali s A-50,
očito, situacija je puno tužnija", napisao je Telegram kanal Colonelcassad.

Govorio i radio ispravno, :lol: mislis na likvidacije novinara i politickih protivnika, razne manipulacije od npr. ustava pa do gradnje rezidencije za koju se do skora nije znalo kome pripada, skoro se javio jedan od njegovih oligarha i "priznao" da je njegova, nije bila uopste katastarski zavedena a nije ni sada a radi se o objektu vrednom milijarde. Taj covek nema nikakav kredibilitet u ocima postenih i obavestenih Rusa ali na zalost vecina nije takva.
Mislim ono sto sam napisao.Nigde nisam spomenuo to sto si ti nasvrljao ovde.Putin je covek koji je postavio Rusiju na svoje mesto,svidjalo se to vama na zapadu ili ne.Do pre par godina su je ponizavali,pa joj se podsmevali a sada se ubrzano naoruzavaju jer se plase Rusije.Inace,covek je kao sto rekoh, govorio i radio ispravno.Razgovarao je sa zapadnim lazovima o problemu Ukrajine i trazio resenje prihvatljivo za obe strane,medjutim,kao sto smo culi od Angele,lagali su ga da bi Ukrajina imala vremena da se naoruza.Nisu hteli da ga slusaju,sad vidimo rezultat.

Mislim ono sto sam napisao.Nigde nisam spomenuo to sto si ti nasvrljao ovde.Putin je covek koji je postavio Rusiju na svoje mesto,svidjalo se to vama na zapadu ili ne.Do pre par godina su je ponizavali,pa joj se podsmevali a sada se ubrzano naoruzavaju jer se plase Rusije.Inace,covek je kao sto rekoh, govorio i radio ispravno.Razgovarao je sa zapadnim lazovima o problemu Ukrajine i trazio resenje prihvatljivo za obe strane,medjutim,kao sto smo culi od Angele,lagali su ga da bi Ukrajina imala vremena da se naoruza.Nisu hteli da ga slusaju,sad vidimo rezultat.
De mi navedi ko je Rusiju ponižavao od strane zapada? Misliš na one koji su u očitom problemu zbog silnih ugovora za plin i naftu koju su dogovorili sa tom barbarskom bagrom?

Ukrajinska pobjeda je što su uopće opstali kao država, pod napadom navodne druge vojne sile svijeta, koja se sada bavi sakrivanjem brodova po crnomorskoj obali, i osvajanjima gredica luka po ukrajinskim pripizdinama :klap:
Ne dao Bog nikome takvu pobedu.Videces ti gde ce biti Ukrajina kada se zavrsi sve ovo.Bez stanovnistva,u ranama,razrusena,prezaduzena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back