Radašin778
Elita
- Poruka
- 15.442
Nekada se ovim putevima kotrljali ruski tenkovi do Brandenburske kapije a sada svabe na traktorima.Teska vremena.Vidim i neke boje dole levo,cisto da nije bez cirkusa.Ah ta EU.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekada se ovim putevima kotrljali ruski tenkovi do Brandenburske kapije a sada svabe na traktorima.Teska vremena.Vidim i neke boje dole levo,cisto da nije bez cirkusa.Ah ta EU.
Na časnu rećNe laži ovaj napaćeni narod, jedan skupi radar i dva awacsa!

Necu!Eto.Zasto bih ti ja bilo sta objasnjavao kada ti imas svoju viziju svega?Sta si ovo drugo odvalio?!Pa Rusi se jos uvek drze ugovora o snabdevanju Evrope gasom kroz Ukrajinu i Evropa ga jos uvek vuce(na gas mislim) iako nebi trebala jer je uvela sankcije na isti.Lazovi jedni.De mi navedi ko je Rusiju ponižavao od strane zapada? Misliš na one koji su u očitom problemu zbog silnih ugovora za plin i naftu koju su dogovorili sa tom barbarskom bagrom?
Ne dao Bog nikome takvu pobedu.Videces ti gde ce biti Ukrajina kada se zavrsi sve ovo.Bez stanovnistva,u ranama,razrusena,prezaduzena.
Kako bi ti vodio ovaj rat?Ovako se ne vodi rat
Rusi su nesposobni
Ne pises iskreno.Koliko je meni poznato Ukrajincima niko nije osporavao pravo da budu Ukrajinci,na Ruskoj zemlji,sto sam vise puta dokazivao ovde a mozes i sam da se informises ako zelis zaista da znas sta je istina.Naprotiv,jos u ono vreme je Ukrajinska republika bila najbogatija republika SSSR-a.Trazeno im je da ne ulaze u NATO i da se okanu velicanja nacizma i da ne ubijaju neistomisljenike u Donjeckoj,Zaporoskoj,Hersonskoj i Luganskoj oblasti.A ko je vas terao da postanete Srbi?!Kad?Gde?Napisi,da cujem,da saznam.Ili to ili postati Rusi, izgleda da su Ukrajinci odlučili ne postati Rusi po svaku cijenu...
Ne mogu reći da ih ne razumijem, ni mi nismo htjeli postati Srbi, po svaku cijenu...
Dosta je vaše nacističke ideologije koju propagirate u Ukrajini i po forumu dvije godine i onda licemjerno druge optužujete za isto. Držiš vreću i vičeš "drž te lopova".Toliko većina ljudi glupa nije, pročitani ste. Usput si počeo biti i naporan.
Čisti fašizam u ruskoj izvedbi, ali eto, svi se prave blesavi...

Nit su se vaši predali, niti naši žele da se vaši predaju.Ovo jos traje?
Da ti postavimo sada one slike sa kukastim krs,htedoh reci KRIZEVIMA na kojima su tvoji ponosni Ukrajinci a na sta nisi reagovao uopste sto implicira da je to tebi normalno?!Dosta je vaše nacističke ideologije koju propagirate u Ukrajini i po forumu dvije godine i onda licemjerno druge optužujete za isto. Držiš vreću i vičeš "drž te lopova".Toliko većina ljudi glupa nije, pročitani ste. Usput si počeo biti i naporan.
Zašto bi se sramili naših dobrovoljaca kod Staljingrada?? Ljudima je bilo jasno već tada da je Rusija prijetnja Europi. Uostalom da su se ti ljudi ogriješili o međunarodno ratno pravo, ne bi ih Rusi oslobodili već 1944A svo to vreme iz njih izbija ponos učinjenim u Ukrajini i prošlošću ND Hrvatske, ne da ne mogu to da sakriju nego ni ne pokušavaju!
![]()
![]()
![]()
Ne možeš da nađeš, jer izmišljate i jako ste loši u tome...Tako i ja ne mogu da nadjem jednu njegovu gde se izblamirao.
Samo 5% njih je izašlo iz Ruskih zatvora, lepo je što se ponosiš tim dobrovoljcima za Hitlerovu vojsku.Zašto bi se sramili našim dobrovoljaca kod Staljingrada?? Ljudima je bilo jasno već data da je Rusija prijetnja Europi. Uostalom da su se ti ljudi ogriješili o međunarodno ratno pravo, ne bi ih Rusi oslobodili već 1944![]()
Evo ja mogu da nađem:Ne možeš da nađeš, jer izmišljate i jako ste loši u tome...
Ne izmisljam jer smo se dopisivali bas u vezi Ukrajine i ti si me pitao jel postojala Ukrajina pre 1917-te godine.M?Jel postojala?Ne možeš da nađeš, jer izmišljate i jako ste loši u tome...
Nije postojala kaa političko-pravni subjekt, isto kao što ni vi niste postojali za Otomana 400 godina...to ne znači da je vas ili Ukrajince netko u 19-20stoljeću izmislio...Ne izmisljam jer smo se dopisivali bas u vezi Ukrajine i ti si me pitao jel postojala Ukrajina pre 1917-te godine.M?Jel postojala?
Na kraj se posakrivali k'o pacovi ispod celicane i zvali da papa posreduje da ih izvuce ispred nosa Rusima i posalje u neku drugu drzavu.Na kraju izasli,jedan po jedan u koloni,poslusni,mirni,tihi,popisani...
Predsednik veštačke tvorevine ne zna da govori zvanični jezik te "države", ali zna da zabrani svoj maternji jezikNije postojala pa političko-pravni subjekt, isto kao što ni vi niste postojali za Otomana 400 godina...to ne znači da je vas ili Ukrajince netko u 19-20stoljeću izmislio...![]()

Tako je Marine.Uvek je bila deo sveukupnog Ruskog zivotnog prostora i samo su joj od carskih dana naovamo zakljucno sa 1954-om godinom dodavane Ruske teritorije,cesto i na stetu komsija,Poljska na primer,Madjarska,Rumunija,cak je i Lvov bio prestonica Austrijske pokrajine,uzeli Rusi i dali Ukrajini.Nije postojala pa političko-pravni subjekt, isto kao što ni vi niste postojali za Otomana 400 godina...to ne znači da je vas ili Ukrajince netko u 19-20stoljeću izmislio...![]()
Kako se iz mog teksta dalo naslutiti tako nesto?Ako sam te dobro shvatio ti tvrdiš da imaš veća muda od onih koji su pružali otpor iz čeličane Azovstal?
.
Kako se iz mog teksta dalo naslutiti tako nesto?