Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
cesao sam jaja.И шта је било кад си се пробудио?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cesao sam jaja.И шта је било кад си се пробудио?![]()
A spominje li tamo cifru od 30k mesečno ?Pa ne kaze on to, niti tvrdi
Kaze "oni pricaju o 500.000" i da treba reci prave zrtve rata
Ko su "oni" snimak je isecen na minutu, izvadjeno iz konteksta.
Ruska ?cesao sam jaja.
Pa evo ti dokazujes da ne ostavljaju ljude na livadi, nego ih hriscanski sahranjujuSram da bude ovu ukrainsku ženicu što je snimala grobllja nacista, sigurno se razume u video edit pa je prepravljala video, sram je bilo
Ma pokusava sa trik pitanjem da bi mogao da se uhvati za to.Ja sam ti odgovorio vec 20x
Ukraina je manja a Rusija veća za 21% + Krim !!! Sve ostalo za mene nebitno !!!!
Dal je realno da pitas isto glupo pitanjeA spominje li tamo cifru od 30k mesečno ?
Kako se zatire ako se samo izostavlja iz Ustava kao službeni? U HR se danas koristi kao službeni jezik samo hrvatski, no manjine naravno koriste svoje jezike i prisutni su na TV programu emisije na njihovim jezicima.U okupiranom ukrajinskim oblastima se zatire sve ukrajinsko. Ono što je Ante Pavelić radio u NDH sada radi poglavnik Putin. Ali, to vas ne zanima. Likujete nad denacifikovanim (ubijenim) Ukrajincima.
Ma moja, NATO jaja.Ruska ?
Zato što već imam muža i to 30 godina.Jesi se udala, i zasto nisi?
Ima dosta Rusa u EU, koji su pobegli iz Rusije
Jel imate Dzedaje na TV?Kako se zatire ako se samo izostavlja iz Ustava kao službeni? U HR se danas koristi kao službeni jezik samo hrvatski, no manjine naravno koriste svoje jezike i prisutni su na TV programu emisije na njihovim jezicima.
Opet grešiš.ja vjerujem da je Isus Krist umro na križu i za moje grijehe!
Nisu okupirane.Bio je referendum.Cisto kao suza.To su okupirane teritorije suverene i međunarodno priznate države Ukrajine
A da, zaboravio sam da si vec jednom nogom u grobuZato što već imam muža i to 30 godina.
Imamo sve.Jel imate Dzedaje na TV?
Zato se banderovci sahranjuju nocu nema termina za popove,ko satanisti.Pa evo ti dokazujes da ne ostavljaju ljude na livadi, nego ih hriscanski sahranjuju
Dok on tvrdi da ih ostavljaju po livadama
Koliko si paglu da ne razumes, ili je tvoj snimak tacan, ili je njegov clanak masna laz.
Jezik pregrizoA da, zaboravio sam da si vec jednom nogom u grobu

I gospodjice imaju "to" ?cesao sam jaja.
Rusi su pravi nacisti i koriste čak i religiju da raspiruju mržnju prema ukrajinskom narodu i ukrajinskoj državi. Od FSB-a kontrolisani deo RPC u Ukrajini pod nazivom "Ukrajinska pravoslavna crkva" ne priznaje krštenje u Pravoslavnoj crkvi Ukrajine, a priznaju krštenje iz Katoličke crkve. Kako ta ruska mržnja izgleda na delu evo primera iz 2018. kada promoskovski pop nije hteo da održi crkveni obred na sprovodu preminulom detetu krštenom u tadašnjem Kijevskom patrijarhatu (danas PCU):Prvo,nisu okupirane Ukrajinske oblasti nego su Ruske zemlje.Drugo,nemoj pisati nesto o cemu nisi informisan ili upucen.Ispada da pricas neistinu.Trece,ne likujemo nad ubijenima,nego se radujemo uspesima Rusa u zatiranju povampirenog nacizma.Ti to naravno nisi video tamo, pa nam solis pamet ovde,jel?Zar treba sad i tebi da pokazujemo slike ukrajinske i nato i zastavu nacisticke Nemacke zajedno slikane?Pa da nam drzis slovo kako to nije tako i nije strasno i sta vec ne?To smo prosli sa ovim tvojim istomisljenicima.Nema potrebe za ovim.Ispada da ti je zao Ukrajinaca koji velicaju nacizam a nije ti zao Rusa koji se bore protiv toga?Vidi se na koju stranu naginjes.
Gde si to cuo, na dark webZato se banderovci sahranjuju nocu nema termina za popove,ko satanisti.
Znam, ali ne pali to, to može negde drugde, znam ja šta je bolna tačka, svi su istiMa pokusava sa trik pitanjem da bi mogao da se uhvati za to.
Kolpaće ihAl ih drma neka nervoza![]()
Izgleda da ce ruski nacisti da natamburaju demokratski rezervatRusi su pravi nacisti i koriste čak i religiju da raspiruju mržnju prema ukrajinskom narodu i ukrajinskoj državi. Od FSB-a kontrolisani deo RPC u Ukrajini pod nazivom "Ukrajinska pravoslavna crkva" ne priznaje krštenje u Pravoslavnoj crkvi Ukrajine, a priznaju krštenje iz Katoličke crkve. Kako ta ruska mržnja izgleda na delu evo primera iz 2018. kada promoskovski pop nije hteo da održi crkveni obred na sprovodu preminulom detetu krštenom u tadašnjem Kijevskom patrijarhatu (danas PCU):
https://life.pravda.com.ua/society/2018/01/5/228308/
One zastave i parade Ajdar,Azov,Kraken,Desni sektor,slike Bandere i te munje?Nista,a?Duse drage,malo paradirali?Ona pobijena decica u Donjeckoj?Nista?Iseljavanje Kijevsko Pecerske lavre?Nista?Rusi su pravi nacisti i koriste čak i religiju da raspiruju mržnju prema ukrajinskom narodu i ukrajinskoj državi. Od FSB-a kontrolisani deo RPC u Ukrajini pod nazivom "Ukrajinska pravoslavna crkva" ne priznaje krštenje u Pravoslavnoj crkvi Ukrajine, a priznaju krštenje iz Katoličke crkve. Kako ta ruska mržnja izgleda na delu evo primera iz 2018. kada promoskovski pop nije hteo da održi crkveni obred na sprovodu preminulom detetu krštenom u tadašnjem Kijevskom patrijarhatu (danas PCU):
https://life.pravda.com.ua/society/2018/01/5/228308/