Radašin778
Elita
- Poruka
- 15.091
Koliko juce je (cini mi se ) govorio da je Srbin.Neka hvala
nacional.hr
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko juce je (cini mi se ) govorio da je Srbin.Neka hvala
nacional.hr
ja vjerujem da je Isus Krist umro na križu i za moje grijehe!Verujes li mi da sam otprilike ovako nesto i ocekivao od tebe,ali sam napisao iskreno i kulturno,rekoh sebi - daj da vidim sta ce napisati.
U vecim nego sto mogu da zamisle.Opet puče neka cijev i kiev opet u govnima
a iskreno uvek su smrdeli
?ja vjerujem da je Isus Krist umro na križu i za moje grijehe!
ima rusija desetak gradova za spaljivanje!Na toliku Rusiju dva spaljena grada nece zelenom otcepiti kanalizaciju
To je dovoljno da se osiguraju tri stvariInteresantno da se radujes ako znas da je americki kandidat dobio najmanju podrsku ikada od kad postoje izbori.
Na proslim izborima 2020-te 57% glasova, a na ovim samo 40%.
Sa 8,1 miliona na samo 5,5 miliona glasova.
Ovo su verovatno poslednji izbori koje su dobili.
Polako,prvo baltikima rusija desetak gradova za spaljivanje!
U jbt...Pa citaj,imas tamo pa citaj,trazi,istrazuj.Ja ti necu nista reci,znam da je ovo trik pitanje a ja se naravno ne zakopcavam pozadi.jednostavno pitanje, dali rusija osvaja tuđe (ukrajinske) teritorije, ili vraćaju sebi svoje teritorije?
ZnamJa ti necu nista reci
Pa gde si ti?Dobrodosla.Ubise nas ovi tvoji.Kukaju za Ukrajinom svaki dan.Dusa mi se cepa zbog njihove boli.USA ga je trebala izvući iz Ukrajine. Demokracije to tako rade sa svojim držvaljanima.
Evo, čak smo i mi huligane iz Grčke vratili, a bilo bi bolje da nismo.
Pazi koliko ovde ima 40 glava, a 30 razlicitih uniformi.
prvo deset ruskih gradova...Polako,prvo baltik
Zlostavljani Srbi ili "cigani" kako ih zovu ruski nacisti dobili su prekomandu u čečensku "Ahmat" brigadu i svi se nadaju da ih borci tamo neće maltretirati i tući kao što je to radila vojna policija Ruske Federacije.Ebo te Tik Tok Lego kockice su zakon
Ko je ova Ruskinja
To je nekulturno,nemoj mi seci poruku.
Prvo isusprvo deset ruskih gradova...
Na godišnjem, malo odmarala, malo putovala...Pa gde si ti?Dobrodosla.Ubise nas ovi tvoji.Kukaju za Ukrajinom svaki dan.Dusa mi se cepa zbog njihove boli.
Bice umrlice po Rusiji za par dana, pricekaj da ljudi pozovu rodbinu na sahranu, nemoj da zuris ko tele na ruduAuuuuuuuuuuuuuuu, pa Ukrajinci ispale 10 raketa, jedna pogodi i to je uvek komandni centar, stab komande![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam ti odgovorio vec 20xjednostavno pitanje, dali rusija osvaja tuđe (ukrajinske) teritorije, ili vraćaju sebi svoje teritorije?
Simbioza bato simbiozaZlostavljani Srbi ili "cigani" kako ih zovu ruski nacisti dobili su prekomandu u čečensku "Ahmat" brigadu i svi se nadaju da ih borci tamo neće maltretirati i tući kao što je to radila vojna policija Ruske Federacije.
Šta tu nije jasno?
Ovakva revizija istorije se obicno obija o glavuPogledajte prilog 1481383
https://sputnikportal.rs/20191202/p...inskom-jeziku-status-drzavnog-1121267778.html
Naravno, ukrajinski jezik je ispočetka ostavljen reda radi, ali je kasnije izbačen iz ustava DNR i LNR. Sada se tamo sistematski provodi zabranjivanje i uništavanje svakog ukrajinskog traga. Dokle seže ruska okrutnost - uništavaju nadgrobne spomenike i groblja. To je zatiranje prošlosti jednog naroda, kulturocid.
Ti si opasan sanjar hahahaha, ne zameram ja tebiBice umrlice po Rusiji za par dana, pricekaj da ljudi pozovu rodbinu na sahranu, nemoj da zuris ko tele na rudu
Nije Pop jos ni opelo odrzao, a ti im se vec smejes nad raskomadanim telima
Odma se vidi da si propali radikal prekrsten u naprednjaka