Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da su i onda kao i sada.Podrzavaju istu stvar.Hej!10 godina se krili po sumama i terali svoje,docekali svabe sa cvecem,pobili cudo Jevreja i ostalih.Prvenstveno mislim na zapad Ukrajine.Isto zlo i onda i sada.Onda im je glavni bio Bandera a sad im je uzor.Znaci,nisu se smirili.
Zašto bi se smirili? Ljudi hoće svoju državu. Ne žele da budu ničije sluge

Opet si propustio da odgovoris na prosto pitanje u vezi sopstenog misljenja i mislis da niko nece primetiti
Bio je radikalni YouTuber, incel i ženomrzac. Otprilike level našeg Miroljuba Petrovića, pa još gore.
Na osnovu cega si dosao do ovih zakljucaka?
Dakle?

To je sređeno.
Sta je "sredjeno"? Na koji naci je "sredjeno"? U kom smislu "sredjeno"?
CItiraj da vidim gde i kada je to "sredjeno", nekako sam propustio.
A šta se dešava sa temom, taj deo nisam ispratio.
Nista, povukao si se nakon ono osramocivanja o "konsenzusu", "WikiPedijom i Chat GPT-em".
Ali bez stida i srama, vratio se da idalje ne odgovaras na pitanja o sopstvenim objavama.

A tema je gora od smetlista i pretvorena je u "kolaž" smeca, gde svako samo "nalepi" objavu iz koje se ne moze nista videti i zakljuciti i gde video ne podrzava tekst koji je prati, a na pitanja se ne odgovara. Nesto u cemu i ti sam ucestvujes i pronalazis se.
Meni je drago da si odvojio toliku količinu vremena da pronađeš i citiraš sve te citate.
Nije trajalo ni 2 minuta.
Lako je kada citas sta drugi objave i formiras misljenje na osnovu onoga sto procitas.
Mene bi verovatno mrzelo.
Tebe i da ne mrzi i da zelis da pronadjes nesto, ne bi mogao, jer se razlozi za tvoje "misljenje" nisu ni desili.

Mi ne znamo šta se desilo, ni ja ni ti, pa nema potrebe da nešto "priznajemo" ili "ne priznajemo". Nismo učestvovali. Onaj ko je učestvovao i video, on može da priznaje, ne priznaje, objašnjava, pravda se, bude osuđen, bude oslobođen, šta god treba.

Niko nije zaslužio da bude ubijen.

On je navodno dobio upalu pluća, i ne znamo šta se desilo na kraju.

Ima li još nešto što treba da ti dodatno objasnim, osim toga da nemamo pojma šta se zapravo desilo?
Mozda vaskrsnuo, :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

rusi probili liniju 3km oko siverska :bravo:

Seversk je odavno pao...prije 2 godine javio Ruski bloger.....zauzela ga narodna milicija.

Screenshot_20231011_185902_Gallery.jpg

Najvise ne volim ljude koji nisu svesni sami sebe, pa za druge mogu da kazu sve i svasta, da su ovakvi i onakvi, a da ne vide da su i oni sami takvi.
A on je udzbenicki primer toga.
Sve je bilo OK dok se povukao sa teme potpuno ogoljen, osramocen i porazen, ali sada se besramno vratio, pa resih da ga ponovo ogolim i osramotim...
Njemu to ništa ne znači jer je kod takvih obraz i goozica isto.

Zašto bi se smirili? Ljudi hoće svoju državu. Ne žele da budu ničije sluge
Zato sto je to zlo pobedjeno 1945-te i ne sme se ponoviti,nikada i nigde.A Evropa je promenila samo ime i naziv za vojsku,ideja je ostala ista,sto se da primetiti davanjem podrske nacistickom rezimu u Kijevu koji je dosao silom na vlast.Ne videti sve one silne nacisticke zastave po Ukrajini ovih godina je jasan znak na cijoj si strani.Sluge su zapadu u jos jednom pohodu na Rusiju i njena prirodna bogatstva.Prvo je to pokusala Francuska(Napoleon) pa Nemacka(Hitler) pa sada Ujedinjena Evropa,indirektno preko ledja zaludjenog a delom i pronacisticki nastrojenog Ukrajinskog naroda. sa zapada zemlje.Imali su svoju drzavu koju su tako velikodusno dobili od Rusa,jer 90% Ukrajinske teritorije je upravo Ruska zemlja.I dali su im na volju,dali im samostalnost,bili su najbogatija republika bivseg SSSR-a.A vidi ih sad.

5 војно-транспортних авиона Ил-76 на аеродрому Моздок.

На данашњим сателитским снимцима видимо 5 војно-транспортних авиона Ил-76 и 1 Ан-12 у ваздухопловној бази Моздок.

Сви авиони су транспортни и само један може имати до 10 пројектила различитих типова.

Међутим, с обзиром на број далекометних авиона на овом аеродрому (3к Ту-22м3 и 1к МиГ-31К), претпостављамо да су ови авиони празни или да су извршили привремено слетање.

Подсетићемо да је „Моздок” привремено стајалиште за неки Ил-76 и не мора да испоручује нешто када слети на аеродром.

Jesu Pakistanci na strani Rusa ?

„ Hodao sam po bojnom polju ali nisam video ni jednog ruskog (mrtvog) vojnika. Međutim, naših ima dosta. – rekao je Kaliničenko.
On je objasnio da komanda AFU ne evakuiše tela poginulih muškaraca kako bi izbegla plaćanje odštete njihovim porodicama, već novac uzima za sebe kroz koruptivne šeme.

Није то до граната већ до експлоатационог ресурса цеви(предвиди произвођач колико може граната да испали пре генералног ремонта),а на сам ресурс утиче аксијално и радиално напрезање цеви.

Дакле уморило се оруђе а власници истог немају капацитете за извршавање генаралног ремота па пуцају док се не распадне...

Tajvan glasao za Americkog kandidata

na Goliji proglasena trodnevna zalost

samaranje BRIKS se nastavlja
Interesantno da se radujes ako znas da je americki kandidat dobio najmanju podrsku ikada od kad postoje izbori.

Na proslim izborima 2020-te 57% glasova, a na ovim samo 40%.

Sa 8,1 miliona na samo 5,5 miliona glasova.

Ovo su verovatno poslednji izbori koje su dobili.

Interesantno da se radujes ako znas da je americki kandidat dobio najmanju podrsku ikada od kad postoje izbori.

Na proslim izborima 2020-te 57% glasova, a na ovim samo 40%.

Sa 8,1 miliona na samo 5,5 miliona glasova.

Ovo su verovatno poslednji izbori koje su dobili.
To je loš znak, ameri moraju odmah da reaguju i naprave sranje bez odlaganja.

Mislio sam da je to pametan narod, ništa nisu naučili od Ukrajinaca.

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back