darda
Elita
- Poruka
- 15.969
nato guzija spemuje post za postom izgleda na frontu ide jako lose
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nepristojno je procenjuješ uredjenost tudjeg dvorišta, ako je u tvom gomila smeća. Nedićevaca je bilo 15000, a samo domobrana 45000, da ne razglabamo o ustašama i četnicima. Možda ti smatraš da oni nisu bili kvislinzi?Pa sta trbea ovo da dokaze? Ovo su bili kvislinzi kao i nedicevici ili dijlom cetnici. Koliko Ukkrajinaca ih je podrzavalo? 2%?
znaci , ti si i bio uz njega , kada i tvrdis , jel takoNiti je bio novinar, niti su ga ubili.
Bio je radikalni YouTuber, incel i ženomrzac. Otprilike level našeg Miroljuba Petrovića, pa još gore.
Lažeš bre kako zineš.
Rusija je zapravo vrlo bogata jer Rusu ne treba ništa iz drugih zemalja.Ukrajinci ipak više vole evropski standard nego rusku siromaštinu.
Kao i svi ostale bivše republike koje su imale mogućnost da se otrgnu iz crvenih kanži - Estonija, Letonija pre svega.
Na osnovu cega si dosao do ovih zakljucaka?Bio je radikalni YouTuber, incel i ženomrzac. Otprilike level našeg Miroljuba Petrovića, pa još gore.
Jao, ko mu kaze... Najveci lazov i mentalni gimnasticar na Svetu, koji u isto vreme moze da misli i kaze...Lažeš bre kako zineš.
Putin ne može Ukrajinu ni za 3500 dana.
Pa da nije strane pomoći, Rusi bi već stigli u Kijev.
Kako si ti posten kada si...ja sam pošten, obrazovan, domaćin čovek iz dobre porodice, a ne neki šljam i ljudski izrod!
...potplacen i sve sto ide uz takve?plaćaju me dobro
Znaci po tebi zapaljenje pluca je neizleciva bolest nesto jace od side i rakaMi ne znamo šta se desilo, ni ja ni ti, pa nema potrebe da nešto "priznajemo" ili "ne priznajemo". Nismo učestvovali. Onaj ko je učestvovao i video, on može da priznaje, ne priznaje, objašnjava, pravda se, bude osuđen, bude oslobođen, šta god treba.
Niko nije zaslužio da bude ubijen.
On je navodno dobio upalu pluća, i ne znamo šta se desilo na kraju.
Ima li još nešto što treba da ti dodatno objasnim, osim toga da nemamo pojma šta se zapravo desilo?
Najvise ne volim ljude koji nisu svesni sami sebe, pa za druge mogu da kazu sve i svasta, da su ovakvi i onakvi, a da ne vide da su i oni sami takvi.Za ovo zadnje naš narod ima slikovitiju reč. U doslovnom značenju je deminutiv od ljudske analne izlučevine, a u metaforičkom značenju predstavlja karakternu osobinu.
Putin polako vraca Sovjetski Savez u Rusiju, ali ne kako je to zamislio.
Шта је са вашим поздравом?Posle ww2 to vise nije pozeljno.Jeste drama jer se to zlo opet budi u Evropi.Eno,svabe se ponovo naoruzavaju i ponovo glume neku silu i ponovo salju svoju vojsku na Ruske granice.
Putin treba pobjedu za izbore. Sve će to pozlatiti običan narod.
Bezkrilata raketla HIMARSA nezvano dosla u posjetu russcicima
To je sređeno.Ima.
Kad si se vec besramno povration temi, pojasni zasto je ovako?
Po mom mišljenju, ne znam šta se desilo s njim.Znaci po tebi zapaljenje pluca je neizleciva bolest nesto jace od side i raka
Svaki dan nesto novo naucim od tebe
Meni je drago da si odvojio toliku količinu vremena da pronađeš i citiraš sve te citate.Na osnovu cega si dosao do ovih zakljucaka?
Jao, ko mu kaze... Najveci lazov i mentalni gimnasticar na Svetu, koji u isto vreme moze da misli i kaze...
Kako si ti posten kada si...
...potplacen i sve sto ide uz takve?
po tvom misljenju ne znamo sta se desilo sa njim? a on sam rekao na svom telegramu da je navukao upalu pluca kad su ga prvi put uhapsili bacili u zatvor i muciliPo mom mišljenju, ne znam šta se desilo s njim.
Zapaljenje pluća može i da se izleči, ali može i da ubije čoveka.
Sve zavisi od raznih sekundarnih zdravstvenih faktora.
Zar ovo i sam nisi znao bez da te ja učim?
Slažem se da Rusija obiluje prirodnim bogatstvima, ali istorijski gledano, nije to uvek optimalno iskorišćeno.Rusija je zapravo vrlo bogata jer Rusu ne treba ništa iz drugih zemalja.
To da je dobio upalu pluća znamo, ali ne znamo tačno zašto je umro - da li je lečenje bilo neadekvatno, ili je on bio u lošem zdravstvenom stanju inače.po tvom misljenju ne znamo sta se desilo sa njim? a on sam rekao na svom telegramu da je navukao upalu pluca kad su ga prvi put uhapsili bacili u zatvor i mucili
Zapravo, vrlo često je upala pluća sekundarni faktor koji vodi ka smrtnom ishodu jer je skopčana sasmanjenjem mogućnoti da se imuni sistem dobro brani.Šta je primarni faktor u ovom slučaju se navodi a mogu biti od prebijanja do ko zna čega.Po mom mišljenju, ne znam šta se desilo s njim.
Zapaljenje pluća može i da se izleči, ali može i da ubije čoveka.
Sve zavisi od raznih sekundarnih zdravstvenih faktora.
Zar ovo i sam nisi znao bez da te ja učim?
moskvu su osvajali i često do temelja rušili i poljaci i šveđani i tatari i mongoli i francuzi. Kako je krenulo putinu sa švedskom i poljskom može se očekivati i repriza tog spektakla...Da,sa tom razlikom sto su Rusi dva puta u novijoj istoriji porazili Nemce i usli u taj grad.Poslednji put su malo i ostali(1945-1989) a kako stvari stoje i kako se svabe ponasaju,bice i reprize.