Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Niti je bio novinar, niti su ga ubili.

Bio je radikalni YouTuber, incel i ženomrzac. Otprilike level našeg Miroljuba Petrovića, pa još gore.

Lažeš bre kako zineš.
znaci , ti si i bio uz njega , kada i tvrdis , jel tako
a jel znas da je krivicno , da nekoga etiketiras a bez dokaza.
i trebalo bi , sada kada si i postao moderator na politici , da sa svojim postovima , dajes PRIMER drugima , kako i treba raditi pisati a po svim propisima koje je na KRSTARICI.
ali....

Bio je radikalni YouTuber, incel i ženomrzac. Otprilike level našeg Miroljuba Petrovića, pa još gore.
Na osnovu cega si dosao do ovih zakljucaka?
Lažeš bre kako zineš.
Jao, ko mu kaze... Najveci lazov i mentalni gimnasticar na Svetu, koji u isto vreme moze da misli i kaze...
Putin ne može Ukrajinu ni za 3500 dana.
Pa da nije strane pomoći, Rusi bi već stigli u Kijev.

ja sam pošten, obrazovan, domaćin čovek iz dobre porodice, a ne neki šljam i ljudski izrod!
Kako si ti posten kada si...
plaćaju me dobro
...potplacen i sve sto ide uz takve?

Poslednja izmena:
Mi ne znamo šta se desilo, ni ja ni ti, pa nema potrebe da nešto "priznajemo" ili "ne priznajemo". Nismo učestvovali. Onaj ko je učestvovao i video, on može da priznaje, ne priznaje, objašnjava, pravda se, bude osuđen, bude oslobođen, šta god treba.

Niko nije zaslužio da bude ubijen.

On je navodno dobio upalu pluća, i ne znamo šta se desilo na kraju.

Ima li još nešto što treba da ti dodatno objasnim, osim toga da nemamo pojma šta se zapravo desilo?
Znaci po tebi zapaljenje pluca je neizleciva bolest nesto jace od side i raka
Svaki dan nesto novo naucim od tebe

Za ovo zadnje naš narod ima slikovitiju reč. U doslovnom značenju je deminutiv od ljudske analne izlučevine, a u metaforičkom značenju predstavlja karakternu osobinu.
Najvise ne volim ljude koji nisu svesni sami sebe, pa za druge mogu da kazu sve i svasta, da su ovakvi i onakvi, a da ne vide da su i oni sami takvi.
A on je udzbenicki primer toga.
Sve je bilo OK dok se povukao sa teme potpuno ogoljen, osramocen i porazen, ali sada se besramno vratio, pa resih da ga ponovo ogolim i osramotim...

Na osnovu cega si dosao do ovih zakljucaka?

Jao, ko mu kaze... Najveci lazov i mentalni gimnasticar na Svetu, koji u isto vreme moze da misli i kaze...

Kako si ti posten kada si...

...potplacen i sve sto ide uz takve?
Meni je drago da si odvojio toliku količinu vremena da pronađeš i citiraš sve te citate.

To je znak da ti je stalo. Mene bi verovatno mrzelo.

Iskreno poštujem ljude kojima je stalo.

(ne zezam se, stvarno volim kad je neko predan onome u šta veruje)

Po mom mišljenju, ne znam šta se desilo s njim.

Zapaljenje pluća može i da se izleči, ali može i da ubije čoveka.

Sve zavisi od raznih sekundarnih zdravstvenih faktora.

Zar ovo i sam nisi znao bez da te ja učim?
po tvom misljenju ne znamo sta se desilo sa njim? a on sam rekao na svom telegramu da je navukao upalu pluca kad su ga prvi put uhapsili bacili u zatvor i mucili

po tvom misljenju ne znamo sta se desilo sa njim? a on sam rekao na svom telegramu da je navukao upalu pluca kad su ga prvi put uhapsili bacili u zatvor i mucili
To da je dobio upalu pluća znamo, ali ne znamo tačno zašto je umro - da li je lečenje bilo neadekvatno, ili je on bio u lošem zdravstvenom stanju inače.

Uglavnom ova teorija da je "ubijen" zvuči prilično neuverljivo.

Po mom mišljenju, ne znam šta se desilo s njim.

Zapaljenje pluća može i da se izleči, ali može i da ubije čoveka.

Sve zavisi od raznih sekundarnih zdravstvenih faktora.

Zar ovo i sam nisi znao bez da te ja učim?
Zapravo, vrlo često je upala pluća sekundarni faktor koji vodi ka smrtnom ishodu jer je skopčana sasmanjenjem mogućnoti da se imuni sistem dobro brani.Šta je primarni faktor u ovom slučaju se navodi a mogu biti od prebijanja do ko zna čega.

Da,sa tom razlikom sto su Rusi dva puta u novijoj istoriji porazili Nemce i usli u taj grad.Poslednji put su malo i ostali(1945-1989) a kako stvari stoje i kako se svabe ponasaju,bice i reprize.
moskvu su osvajali i često do temelja rušili i poljaci i šveđani i tatari i mongoli i francuzi. Kako je krenulo putinu sa švedskom i poljskom može se očekivati i repriza tog spektakla...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back