Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako tvrdi njegov otac, onda nema sumnje.
In response to Lira's reported death, his father allegedly wrote: "I cannot accept the way my son has died. He was tortured, extorted, incommunicado for 8 months and 11 days and the US Embassy did nothing to help my son. The responsibility of this tragedy is the dictator Zelensky with the concurrence of a senile American President, Joe Biden."

Journalist Gonzalo Lira Reported Dead In Ukrainian Custody

Following his release, Lira said he was tortured in a Ukrainian prison, explaining that "two thugs held my head and used a toothpick to scratch the whites of my left eye, while asking me if I could still read if I had just one." Lira informed followers that he was making a mad-dash via motorcycle towards the Hungarian border:

Nigde i nikog ne nazvah nacistom. Reklo bi se da Lukašenka smatraš diktatorom. Ja te pitam kako do sličnih stvari dolazi u vašim demokratski uredjenim društvima, ali ti nemaš odgovor, ili ti ne prija.
Vec sam ti naveo da je Berluskoni

1.izveden na sud
2.Osudjen, pravosnazno

To ti je jasan pokazatelj da nema imunitet, tj da nije imao, posto je covek u medjuvremenu preminuo.

Na koji drugi nacin da ti to ponovim, zar nije samo po sebi jasno ko dan?

Nemoc Rusije,nedostatak raketa,a trenutno lete Iskanderi dok su krstarece na putu

Ракете типа Кс-101/555/55 лансиране су са 6Ту-95МС. Предвиђено време уласка пројектила у ваздушни простор Украјине је 06.00 – 07.00 часова.
krstare laganica dok ti pises...?
pa kako onda ne mogu da ih smaknu u medjuvremenu?

onda im i ne trebaju hipersonicne , nenadhe...

Screenshot_2024-01-13-06-22-32-758_com.iMe.android.web.jpg

Lansiranr iz kaspijskog mora,doduse u ovom trenutku traje stravican raketni napad sirom Ukrajine
odatle su leteli i kalibri za siriju?
ne znam koja je logika da se gadja iz daljine? jel mislis da je ovo pokazno za nafo? kao, jel vidite da i mi konja za trku imamo? i nece nam zafaliti ni ergela cela

sunce mu poljubim

pa oni iz kaspijskog vezbaju za iransku odbranu, samo ce reci da su u savezu... gadjaju iz jezera, tj. mora, nije ono ni malo

kako sam glup?

Poslednja izmena:
Ne znam za siriju,
imas ovde
The Russian Caspian Flotilla launches Kalibr-NK cruise missiles at suspected terrorist positions in Syria in 2015.

1705124665344.png

https://www.usni.org/magazines/proc...aspian-flotilla-russias-offensive-reinvention
pa strateska avijacija nosi rakete vecih dometa
...i 2022 su gadjali i ukre odatle sa kalibrima
On March 20, 2022, the Russian Defense Ministry claimed that ships of the CFL had fired Kalibr-class cruise missiles at a Ukrainian fuel and lubricant depot in Kostiantynivka, Mykolaiv Oblast, supported by air-launched Kh-47M2 Kinzhal hypersonic missiles.[15]
https://en.wikipedia.org/wiki/Caspian_Flotilla

imas ovde
The Russian Caspian Flotilla launches Kalibr-NK cruise missiles at suspected terrorist positions in Syria in 2015.

1705124665344.png

https://www.usni.org/magazines/proc...aspian-flotilla-russias-offensive-reinvention
the location from which the missiles were fired was unexpected: the Caspian Sea.

sad sam tek ukapirao, oni uvezbavaju za buduci pakt sa iranom, odatle ce da gadjaju nato baze koje ce napasti iran, a i nato ce njih da gadja, imacemo rat, koji nece biti totalni, vec ogranicen, moguce je vec da pregovaraju da ne dodje do nuklearne apokalipse, vec samo da se gadjaju preko irana

rusi sada uvezbavaju za buduce gadjanje nato baza na srednjem istoku, koje ce napasti iran, pa ce ga rusi braniti - svet ce da bude na ivici, kaspijsko ce reci ognjeno iz LZEotkrivenja, ja vam rekoh unapred

gorece kaspijsko, kao ognjeno jezero iz laznog otkrivenja, samo zato sto niste hteli da se ono raskrinka, ima da bude roke-koke, ali vezbajte sad samo na ukrama, i mi ameri samo vezbamo za sada. na jemenu - da se dobro iskalibrisu haparati, pa cemo da vidimo jos cije su rakete "pametne"

Poslednja izmena:
Пријављен лет 11 сттратешких бомбардера Ту-95МС ВСК Русије у правцу зона за лансирање ракета.

Biće žestoko tamburanje po ukropima.
Gde si bio do sad,dva sata su nenormalno tukli,mozda sad ide drugi talas,koliko sam shvatio 30 ak bombardera je u vazduhu

Амерички новинар Гонзало Лира, који је раније критиковао Зеленског и Бајдена, преминуо је после бруталног мучења у украјинском затвору - медији

Амерички блогер чилеанских корена, Гонзало Лира, ухапшен у Украјини под сумњом за „руску пропаганду“, преминуо је у затвору.

СБУ је ухапсила Лиру почетком маја 2023. због „оправдања руске агресије“. На свом Јутјуб каналу, блогер је режим Зеленског назвао „неонацистичким“.

За Гонзала су се јавно залагале многе познате личности, укључујући предузетника и власника друштвене мреже X Елона Маска.

Ilon Mask je pisao o njemu
After "dabbling" in various creative interests, he eventually became a youtuber, though to date he's only published 8 videos. [6] He's been described as part of the "manosphere"; an online subculture promoting misogyny and opposing feminism.[6]

During the beginning of the Russian invasion of Ukraine in 2022, he said that he was in the Ukrainian capital Kyiv where he posted videos to his youtube. In these videos he denied Russian war crimes and would often promote Russian propaganda, calling Zelensky "the cokehead of Kyiv"[6] He also filmed himself insulting Ukranian soldiers, attempting to film their faces and uploading them to social media.[6] In 2023, Lira was arrested by Ukrainian authorities on charges of "justifying russian aggression against Ukraine", a crime under article 436-2 of the country's criminal code.[7][8] He was placed under house arrest while awaiting trial and supposed to remain in Kharkiv but was jailed again when he attempted to flee into Poland.[6]

His trial was set for December 21, 2023.[6] His trial was reportedly postponed following a severe lung infection, and he reportedly died shortly thereafter on January 12, 2024.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back