Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.298
Lansirani kinzali,zelenski verovatno sedi na dalekovodu i obara
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako tvrdi njegov otac, onda nema sumnje.Nacisticka Ukrajina likvidirala je americkog novinara Gonzala Liru u zatvoru tvrdi njegov otac....
Jel to ta prozapadna "demokratija" koju podrzavas @Sizif? Likvidirati novinare i to americke drzavljane bez sudjenja, zbog jutub kritike Zelenskog?
In response to Lira's reported death, his father allegedly wrote: "I cannot accept the way my son has died. He was tortured, extorted, incommunicado for 8 months and 11 days and the US Embassy did nothing to help my son. The responsibility of this tragedy is the dictator Zelensky with the concurrence of a senile American President, Joe Biden."Ako tvrdi njegov otac, onda nema sumnje.
Nisam znao da si rusofilrusofili nemaju pp
Vec sam ti naveo da je BerluskoniNigde i nikog ne nazvah nacistom. Reklo bi se da Lukašenka smatraš diktatorom. Ja te pitam kako do sličnih stvari dolazi u vašim demokratski uredjenim društvima, ali ti nemaš odgovor, ili ti ne prija.
krstare laganica dok ti pises...?Nemoc Rusije,nedostatak raketa,a trenutno lete Iskanderi dok su krstarece na putu
Ракете типа Кс-101/555/55 лансиране су са 6Ту-95МС. Предвиђено време уласка пројектила у ваздушни простор Украјине је 06.00 – 07.00 часова.
Lansiranr iz kaspijskog mora,doduse u ovom trenutku traje stravican raketni napad sirom Ukrajinekrstare laganica dok ti pises...?
pa kako onda ne mogu da ih smaknu u medjuvremenu?
onda im i ne trebaju hipersonicne , nenadhe...
odatle su leteli i kalibri za siriju?Lansiranr iz kaspijskog mora,doduse u ovom trenutku traje stravican raketni napad sirom Ukrajine
Ne znam za siriju,pa strateska avijacija nosi rakete vecih dometaodatle su leteli i kalibri za siriju?
ne znam koja je logika da se gadja iz daljine? jel mislis da je ovo pokazno za nafo? kao, jel vidite da i mi konja za trku imamo? i nece nam zafaliti ni ergela cela
imas ovdeNe znam za siriju,
...i 2022 su gadjali i ukre odatle sa kalibrimapa strateska avijacija nosi rakete vecih dometa
the location from which the missiles were fired was unexpected: the Caspian Sea.imas ovde
The Russian Caspian Flotilla launches Kalibr-NK cruise missiles at suspected terrorist positions in Syria in 2015.
![]()
https://www.usni.org/magazines/proc...aspian-flotilla-russias-offensive-reinvention
A dva posta iznad video kako je taj isti ukro tenk unisten.689 dan, rokanje-kokanje agresora ide svojim ustaljenim tokom.![]()

Treba ih ugasiti? To bi bilo bolje?Ukr radari su poludeli zbog raketnih napada
Gde si bio do sad,dva sata su nenormalno tukli,mozda sad ide drugi talas,koliko sam shvatio 30 ak bombardera je u vazduhuПријављен лет 11 сттратешких бомбардера Ту-95МС ВСК Русије у правцу зона за лансирање ракета.
Biće žestoko tamburanje po ukropima.
Spavao Bojane, 7 je o'klok ujutro.Gde si bio do sad,dva sata su nenormalno tukli,mozda sad ide drugi talas,koliko sam shvatio 30 ak bombardera je u vazduhu

Ako tvrdi njegov otac, onda nema sumnje.
Ilon Mask je pisao o njemuAko tvrdi njegov otac, onda nema sumnje.
After "dabbling" in various creative interests, he eventually became a youtuber, though to date he's only published 8 videos. [6] He's been described as part of the "manosphere"; an online subculture promoting misogyny and opposing feminism.[6]Ilon Mask je pisao o njemu