dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.594
Ne, strogo i nemilosrdo, doduše samo po ukropimaInače Rusi blago i posve nježno raketiraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, strogo i nemilosrdo, doduše samo po ukropimaInače Rusi blago i posve nježno raketiraju
Pocelo je povlacenje Abramsa iz Ukrajine nazad u Poljsku. Izgleda kao da Ameri odustaju od Ukrajine. Svesni su potpunog poraza Ukrajine i nju vise nista na ovom svetu nece spasiti.Imaju Ukri i 31 Abrams, ali ne smeju da ih pokažu.
Dvorske lude su uvek bile na ceniSta li ce biti sa njim kad ovaj belaj stane?Hoce li nastaviti karijeru glumca?
Niti je zaslužio da ga ubiju (pošto to ne postoji kao opcija), niti su ga ubili.Значи заслужио да га муче и убију?
Ukrajinci ipak više vole evropski standard nego rusku siromaštinu.Skot Riter nije bezgrešan i ovdje je sigurno pogriješio. Ono što je Gonzalo govorio, kao što kažeš, teško da bi prošlo kod ukrajinskih nacista. Po rezultatu vidimo da i nije prošlo. Dakle, ubijen je jer je iznosio svoje mišljenje. Sloboda mišljenja je jedna od osnovnih demokratskih vrijednosti, naročito kod ovih koji fašizam nazivaju demokratijom. Ukrajina je krenula na put samouništenja jer je željela postati dio evroatlantskih struktura koje, navodno, njeguju te vrijednosti. Primjećuješ li nesklad između proklamacije i realnosti?
Nije to razlog. A i pitanje je šta se tu zapravo desilo.a jel to razlog da ga pustaju mesecima da bolestan pati dok ne umre? wow![]()
Cekajde malko, brale...i prvi i drugi pasus ovog posta su tvoje djelo, ocito...u prvom pasusu kazes da ga nisu ubili, a u drugom da je dobio upalu pluca i da je pitanje da li je uopste lecen...ja ne mogu da vjerujem sta citam, dakle priznajes da je U ZATVORU dobio upalu pluca i da vjerovatno nije ni lecen, u tom istom zatvoru...i nisu ga ubili !!!?????...Niti je zaslužio da ga ubiju (pošto to ne postoji kao opcija), niti su ga ubili.
Sudeći po informacijama, a i njegovim izjavama, dobio je upalu pluća u zatvoru. Pitanje je kako je i da li je uopšte lečen.
Mi ne znamo šta se desilo, ni ja ni ti, pa nema potrebe da nešto "priznajemo" ili "ne priznajemo". Nismo učestvovali. Onaj ko je učestvovao i video, on može da priznaje, ne priznaje, objašnjava, pravda se, bude osuđen, bude oslobođen, šta god treba.Cekajde malko, brale...i prvi i drugi pasus ovog posta su tvoje djelo, ocito...u prvom pasusu kazes da ga nisu ubili, a u drugom da je dobio upalu pluca i da je pitanje da li je uopste lecen...ja ne mogu da vjerujem sta citam, dakle priznajes da je U ZATVORU dobio upalu pluca i da vjerovatno nije ni lecen, u tom istom zatvoru...i nisu ga ubili !!!?????...
Moras nac bolje izvore informacija ...russka sklepotinaKomandir Ukrovermaht tenka utekao, vozač i nišandžija nisu bili toliko pametni

Ako nemamo pojma sta se zapravo desilo, otkud tako zdusno branis opciju da ga NISU ubili...nista ti meni ne moras pojasnjavati, sve je jasno kao dan...pogotovo ko si i kakav si...Mi ne znamo šta se desilo, ni ja ni ti, pa nema potrebe da nešto "priznajemo" ili "ne priznajemo". Nismo učestvovali. Onaj ko je učestvovao i video, on može da priznaje, ne priznaje, objašnjava, pravda se, bude osuđen, bude oslobođen, šta god treba.
Niko nije zaslužio da bude ubijen.
On je navodno dobio upalu pluća, i ne znamo šta se desilo na kraju.
Ima li još nešto što treba da ti dodatno objasnim, osim toga da nemamo pojma šta se zapravo desilo?
Zato što je lik bio običan klovn.Ako nemamo pojma sta se zapravo desilo, otkud tako zdusno branis opciju da ga NISU ubili...nista ti meni ne moras pojasnjavati, sve je jasno kao dan...pogotovo ko si i kakav si...
Ubijen je.Mi ne znamo šta se desilo, ni ja ni ti, pa nema potrebe da nešto "priznajemo" ili "ne priznajemo". Nismo učestvovali. Onaj ko je učestvovao i video, on može da priznaje, ne priznaje, objašnjava, pravda se, bude osuđen, bude oslobođen, šta god treba.
Niko nije zaslužio da bude ubijen.
On je navodno dobio upalu pluća, i ne znamo šta se desilo na kraju.
Ima li još nešto što treba da ti dodatno objasnim, osim toga da nemamo pojma šta se zapravo desilo?

Nesriknji Fabijane. Loše troluješ.Moras nac bolje izvore informacija ...russka sklepotina![]()
ДемокраЦки!Значи заслужио да га муче и убију?
Uvek možeš niže. Čudo jedno.Niti je zaslužio da ga ubiju (pošto to ne postoji kao opcija), niti su ga ubili.
Sudeći po informacijama, a i njegovim izjavama, dobio je upalu pluća u zatvoru. Pitanje je kako je i da li je uopšte lečen.
Fabijan te napravio, a te tvoje snimke moras bolje odradit i doradit ili barem reci onim somovima da to bolje uradeNesriknji Fabijane. Loše troluješ.
Ceo video je jedan dugački kadar, nije pravljen od isečenih delova, kako to rade Ukropi.

Da,sa tom razlikom sto su Rusi dva puta u novijoj istoriji porazili Nemce i usli u taj grad.Poslednji put su malo i ostali(1945-1989) a kako stvari stoje i kako se svabe ponasaju,bice i reprize.i berlin je nemački...