Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.731
Svakog dana nađu temu za trolovanje dok im proksi država grebe vojsku sa dna kace...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uslovi na frontu su užasni...promrzline,nehigijena - stotine miševa spavaju i hrane se s tobom u vreći,upala pluća infekcije i još nadodaj rat i imaš verdunpo izjavi doktora dnevno pristizu ranjenici u bolnici 40-100 , i da je vecina za amputaciju. a broj je....
The number of seriously wounded Ukrainian soldiers has increased by 30% over the past few weeks.
ABC TV channel reported this, citing statements by Ukrainian doctors. According to the head physician of the hospital in Dnepropetrovsk, Sergei Ryzhenko, they receive from 40 to 100 seriously wounded people daily. Doctors perform 50 to 100 surgical operations every day. As the doctor noted, most operations involve amputation.
According to the ABC television channel and doctors' statements, about 30,000 Ukrainian soldiers are killed or seriously injured per month.
tko plaća transport tijela...nije baš da ga možeš staviti u gepek od golfaЈош један млади Американац је погинуо бранећи нацисте у Украјини 20-годишњи амерички плаћеник Сет Патрик Брајан из Западне Вирџиније дошао је у Украјину да се бори против Руса и сада је послан кући у врећи за тело.
![]()
Berić je ubačeni zapadni igrač.ma to sam si ja i mislio, dakle braća Rusi nisu nazvali braću srbe ciganima?
Koliko si zatucan ..Svaki ICE automobil maknut sa ceste znači u Putinovoj škrinjici nekih cca 400 € godišnje manje.
Svaki ICE autobus maknut sa ceste znači nekih 30000 € manje u Putinovoj škrinjici godišnje.
Svaki dan gledaš snimke uništavanja tehnike, jel moguće da imaš pamćenje zlatne ribice?Ko je izvor, braca Grim ???
Kakvim kundakom?Ja ne verujem da bi Rusi na braću Srbe kundakom.
Slava heroju!Још један млади Американац је погинуо бранећи нацисте у Украјини 20-годишњи амерички плаћеник Сет Патрик Брајан из Западне Вирџиније дошао је у Украјину да се бори против Руса и сада је послан кући у врећи за тело.
![]()
slušao sam berića...svaki put je govorio da rat nije igra i da ljudi koji dolaze trebaju razmisliti i da u ratu nema ništa ljepoga...vojvoda mišić je streljao na stotine dezertera 1914....po mom sudu rusi su trebali streljati buntovnike..nek budu sretni što rusija nije pravno u ratnom stanjuBerić je ubačeni zapadni igrač.
Aaaaa, to nije istina jel da?Rusi nas nazivaju ciganima.Biju nas kundacima po glavi i salju u jurisanje bez municije.BUAHAHAHAHA![]()
. Kako ono ide laž srbina spašava? Najbolje da spakiraš ruksak i odeš sam provjeriti, ne treba ti torba, topovsko meso traje taman dok promjeniš par gaća iz ruksaka!

Snimaka ima, ali da nije teksta ne bi se "znalo" o cemu se radi, a tekst ne podrzava ono sto se moze videti na snimku, ne zna se od kada i gde je ono na snimku, a pitanja u vezi snimaka ostaju bez odgovora.Svaki dan gledaš snimke uništavanja tehnike, j
Niko ne navija za Ruse, nego protiv nacizma i nacista. Trenutno, a kao i uvek, se Rusi bore protiv njih.Dakle vi ovdje na krstarici navijate za braću ruse.
Da si i malo objektivan pricao bi o celoj prici, a ne stao do dela koji ti odgovara i pokusao da iskonstruises neku pricu.Ta ista braća Vas koriste ko topovsko meso sa 2 šaržera i bez opreme.
Reca onaj koji to isto radi drugima, pa ne moze da citira ni jedan primer koji je formirao njegovo "misljenje".Svaki dan gledaš snimke uništavanja tehnike, jel moguće da imaš pamćenje zlatne ribice?
Citiraj post u kome sam objavio neku informaciju.
CItiraj neke primere koji su te naveli na taj zakljucak.
Došli su, zapucali u vazduh – opasno je pucati u rovu ali su oni to ipak uradili. Bukvalno su tukli nenaoružane borce kundacima. Bukvalno su smrskali nekoliko glava, udarali ih u usta – rekao je na video snimku Berić.Kakvim kundakom?

Rusija nema kolonije, vaši saveznici ih imaju puno i danas.

da kolonijeRusija nema kolonije, vaši saveznici ih imaju puno i danas.
![]()
Da kolonije, samo su im promenili naziv iz marketinških razloga, znaš i sam da su mnogi alergični na naziv "kolonija".da kolonije![]()
Da ne pričamo o bombardovanju nekih zemalja i uvlačenjem putem MMF-A i ostalih poluga moći u ekonomsko ropstvoRusija nema kolonije, vaši saveznici ih imaju puno i danas.
![]()
Umiveni kolonijalizam.Da ne pričamo o bombardovanju nekih zemalja i uvlačenjem putem MMF-A i ostalih poluga moći u ekonomsko ropstvo
Razradjen sistem decenijama