Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači od "nije istina" "to neki izdajnik" i bla bla dolazimo do toga PA MOGUĆE
Pa onda prelazimo na FINESE !!!

Pa pitanje je dal covek govori istinu

Ja ne mogu nezavisno da potvrdim poginule ljude, jer nisam brojao njihova tela

Ti ako imas takav dokaz, izvoli prikazi,

Samo nemoj Sputnjik, Informer i Vaseljenska izvore

Daj nesto kredibilno,

Recimo Potparola Ministarstva odbrane Rusije Gospodina KoLAZenkovica

Pa moguce, sa sve civilima.

Samo vodite racuna, morate paziti na prevod, jer poginuli i izbaceni iz stroja, je vrlo slicno objasnjeno na njihovom jeziku.

Recimo ranjenik, moze lako biti trajno eliminisan kao upotrebljiv vojnik.

Treba znati te ruske i ukrajinske finese u govoru.

Vi ih naravno ne znate.
Ukrajinske finese u govoru veliš?

Evo ti snimak pa mi prevedi, ja sam eto neobrazovan pa ne razumem dobro ukrajinski, ti si sigurno "fluentan".

Pomoći ću ti, segment je od 5:00 do 6:30, triput kaže mrtvi, jednom teško ranjeni. Niti jednom nije rekao civili.

Pa pitanje je dal covek govori istinu

Ja ne mogu nezavisno da potvrdim poginule ljude, jer nisam brojao njihova tela

Ti ako imas takav dokaz, izvoli prikazi,

Samo nemoj Sputnjik, Informer i Vaseljenska izvore

Daj nesto kredibilno,

Recimo Potparola Ministarstva odbrane Rusije Gospodina KoLAZenkovica
To nije bila Ruska TV, nego ukrainska i to usred ukraine. Zašto bi ga neko pustio da priča nešto što ne ide u korist Ukraine, zašto neko nije to demantovao ?

Ja ovde na forumu, za razliku od vas, nikad nisam tvrdio da znam tačan brroj poginulih na obe strane. Vi ste ti koji imate uvek tačne i pouzdane informacije, a mi uvek izmišljamo. Kad vam se predoči dokaz e onda nestajete sa teme ili uopšte ne odgovarate

U medjuvremenu je Putin izvrsio invaziju na Ukrajinu sa ciljem da je zauzme kompletno ili da instalira prokremaljsku marionnetsku vladu.

To si izgleda zaboravio.
Nema međuvremena, Zelenski je 2019. rekao da će ići kod Putina da traži mir, da se dogovori sa narodom Donbasa koji ima validne zahteve itd.

Kad je došao na vlast krenuo je da radi sve suprotno i odbijao je da uradi sve što je obećao.

Narod Ukrajine je prevaren a demokratija sahranjena. Sada ginu zbog toga.

Nema međuvremena, Zelenski je 2019. rekao da će ići kod Putina da traži mir, da se dogovori sa narodom Donbasa koji ima validne zahteve itd.

Kad je došao na vlast krenuo je da radi sve suprotno i odbijao je da uradi sve što je obećao.
Potpuno nebitno. Da narod sa njim nije bio zadovoljan mogli su ponoviti Euromaidan. Nista od toga ne legitimira zlocinacku invaziju pocinjenu od strane Kremlja.

Rat traje 2 godine, to je zaokruzeno oko 700 dana.

500.000 ljudi nek budu svi do zadnjeg poginuli bez ijednog ranjenika, na 700 dana je priblizno oko 700 poginulih svakog dana, na celom frontu

Front je preko 1000 km duzine, plus po dubini napadi raketa i dronovima.

Dakle imamo 1 poginulog coveka na nekih 1.5km svakog dana.

Cenim da i Rusija ima slicne statistike

Saznacemo za desetak godina, kad se raspadne Rusija posle gubitaka u ovom ratu

Za slobodu mora da plati u krvi.

Zato ce Rusija da krvari jos 10 godina, dok mi uvodimo AI, kolonizujemo Mesec i Mars i narucujemo Apple VR

Zamisli tehnoloski jaz izmedju nas i vas sledecu dekadu

Ali Rusija ima Moskvic moi ti, eno javila Golija

Epic, zar ne?
Bez komponenata za izradu u dogledno vreme mozete samo kengure da jasete
Samo polako Patetiko vreme radi za ruse

Narod Ukrajine je prevaren a demokratija sahranjena. Sada ginu zbog toga.
Pa tako prica i vama Vucic, Srbija Tigar Evrope, najveci rast ekonomije, Srbija pravi autoputeve i Kosmodrom u Maloj Mostanici, fabrike za letece automobile etc

I onda dodje na vlast.

Potpuno nebitno. Da narod sa njim nije bio zadovoljan mogli su poviti Euromaidan. Nista od toga ne legitimira zlocinacu invaziju pocinjenu od strane Kremlja.
Sve teže ti ide ujkane, bežiš od diskusije.

Ukrajina je pod Zelenskim bila kontrolisana od tajnih službi i neonacističkih milicija, ko se bunio brzo bi ga pojeo mrak.

To nisu ni zapadni mediji negirali, naravno do 24.02.2022 kad su dobili kolektivnu amneziju.

500.000 ljudi nek budu svi do zadnjeg poginuli bez ijednog ranjenika, na 700 dana je priblizno oko 700 poginulih svakog dana, na celom frontu

Matematićaru naš, ti si nam matematićki dokazao da nema veze što je pola miliona ukropa poginulo!

To je sića :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

To nije bila Ruska TV, nego ukrainska i to usred ukraine. Zašto bi ga neko pustio da priča nešto što ne ide u korist Ukraine, zašto neko nije to demantovao ?

Ja ovde na forumu, za razliku od vas, nikad nisam tvrdio da znam tačan brroj poginulih na obe strane. Vi ste ti koji imate uvek tačne i pouzdane informacije, a mi uvek izmišljamo. Kad vam se predoči dokaz e onda nestajete sa teme ili uopšte ne odgovarate
Ali nisi predocio dokaz.
Na tv politicar prica, mozda vam namerno tako prica fals podatke.

Nemoj da budes ko Golija.

Sve teže ti ide ujkane, bežiš od diskusije.

Ukrajina je pod Zelenskim bila kontrolisana od tajnih službi i neonacističkih milicija, ko se bunio brzo bi ga pojeo mrak.

To nisu ni zapadni mediji negirali, naravno do 24.02.2022 kad su dobili kolektivnu amneziju.
Obicna kremljobotska propaganda.

To si ti vjerovatno zamjenio sa Rusijom gdje se fasisticki rezim iz Kremlja na takav nacin obracunava sa neistomisljenicima.

Znaci dolazimo do istog zaključkka kao i ovaj gospodin za TVa da je priblizno 30.000 mrtvih mesečno

Matematićaru naš, ti si nam matematićki dokazao da nema veze što je pola miliona ukropa poginulo!

To je sića :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:
A sta tebe tu opterecuje, za koliko poginulih Ukrajinaca ili Rusa si upalio svecu da im se pomolis za dusu?

Za nijednog? Nema potrebe da sada pocnes da lazes, jer svi znamo odgovor vas rusosiita.

Tako lepo reci, nemoj da glumite tu nesto sto niste

Dolar se nece raspasti. Nastavi da radis za Zapad, umesto za Rusiju.

Obicna kremljobotska propaganda.

To si ti vjerovatno zamjenio sa Rusijom gdje se fasisticki rezim iz Kremlja na takav nacin obracunava sa neistomisljenicima.
Opet ti bežiš u mantranje i papagajisanje.

Činjenica 1: Zelenski je 2019 obećavao narodu da će kad ga izaberu ići u Moskvu da se izbori za mir i da će Donbašanima izaći u susret.

Činjenica 2: Kada je postao predsednik imao je pune 2 godine da to uradi, radio je sve suprotno tome.

Zaključak: Narod Ukajine je prevaren i gurnut u rat sa Rusijom protivno njihovoj volji.

A sta tebe tu opterecuje, za koliko poginulih Ukrajinaca ili Rusa si upalio svecu da im se pomolis za dusu?

Za nijednog? Nema potrebe da sada pocnes da lazes, jer svi znamo odgovor vas rusosiita.

Jer nema niceg jadnijeg od vas mrzitelja Srbije, a ljubitelja Rusije.

Upravo sam to malopre objasnjavao, kad vam se predoči dokaz e onda nestajete sa teme ili uopšte ne odgovarate ili se uhvatite pada rublje, nestašice tojaša u rusiji, ili ne mogu se ni setit više kakvih sve budalaština

Jer nema niceg jadnijeg od vas mrzitelja Srbije, a ljubitelja Rusije.

Sad bežiš u vređanje? To je tvoj odgovor?

Bolno je kad iz dana u dan po celom svetu dobijate ćuške jel da?

Bolno je kad iz realnosti mora da se beži u fantaziju jer ne možeš da podneseš očiglednu istinu.

Taman ste ušli u visoko društvo, a ono krenu da puca po šavovima i raspada se. Možda i to ukazuje na nešto? ;)

Opet ti bežiš u mantranje i papagajisanje.

Činjenica 1: Zelenski je 2019 obećavao narodu da će kad ga izaberu ići u Moskvu da se izbori za mir i da će Donbašanima izaći u susret.

Činjenica 2: Kada je postao predsednik imao je pune 2 godine da to uradi, radio je sve suprotno tome.

Zaključak: Narod Ukajine je prevaren i gurnut u rat sa Rusijom protivno njihovoj volji.
Zakljucak je da je to unutrasnja stvar Ukrajine i da Ukraijnici imaju pravo da na sljedecim izborima smijene Zelenskog ako im se njegova politika za vrijeme mandata ne svidja.

Ukrajinski narod je preveren i gurnut u rat od strane Kremlja i zato ce Rusija biti kaznjena.

Iako je Rusima vec i danas jasno da su si sami pucali u koljeno, jer ce ih ovaj rat u najboljem slucaju vojno, ekonomski i drustveno do te mjere oslabiti da nece igrati nikakvu ulugu u 21. stoljecu.

EU seljaci imaju čime da protestuju i imaju zašto da protestuju.
Srpski seljaci nemaju ćime da protestuju a i nemaju razlog, jelte, jer ako protestuju "mrze Srbiju"
A sad izvadi snimke protesta seljaka iz različitih zemalja EU (protestuju često) i proteste srpskih seljaka (protestuju skoro pa nikad)
EU seljaci protestuju traktorima, a srpski krševima i otpadom!!!
Не лупај, прошо сам кроз један протест око Пожаревца ергела Љубичево, ма све крш до крша то како мали перица размишља.

GDYzfizbIAATzHO
Vece strelice siromasno je to, a terorisanje ti je kao i TIXIJEVO bambusanje Patriota :kafa:

Znaci dolazimo do istog zaključkka kao i ovaj gospodin za TVa da je priblizno 30.000 mrtvih mesečno

Hm.

u ratu su dve strane, i treba da racunas poginule vojnike iz oba rova. Ne mozes da racunas poginule, ali samo 50%.

I Ukrajinski i Ruski vojnik jednako poginu. Tako da obojicu stavi na spisak.

Licno mislim da je ukupna cifra poginulih vojnika veca od ove koju si napisao.

Jedino gde mogu da stavim nekakvu napomenu sa velikom sigurnoscu je razlika izmedju 2022 i 2023 jer cini se da je u prvoj godini broj poginulih bio znacajno manji, usled znacajnog porasta upotrebe dronova u toku ove druge godine. I ne samo protiv vojnika, nego i protiv tehnike.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back