Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.564
Izginu za botoksiranog uludo
Ali tu je TIXI da mu da moralnu podrsku![]()
puca ti mrtvosana EU po svim savovima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izginu za botoksiranog uludo
Ali tu je TIXI da mu da moralnu podrsku![]()
niko ga nije ubioPrebegao iz cista mira nicim izazvan ili su ga jurili da ga ubiju.
Ali stvarno si nula iz komunikacije, nemam pojma o čemu ti pišeš.
Evo,za ovo sam te pitao juce a ti se pravis naivan i jos mi pametujes kako sam nula iz komunikacije!Nije Sputnik spomenuo pa je nato laž?
Vidi ove, ostali bez grijanja sad ce i bez struje.
na divlje je pretsednik napustio svoju funkciju i pobego u neprijateljsku državu, sigurno odavši im sve vojne i državne tajneништа ту по закону није било већ на дивље преко блеквотерса на улици . немој да лажеш.
Svi su onii iz Ukraine, svi leže po rovovima, i uvek sve znajuTi si u Ukrajini?
Neke stvari se ne iznose u javnost,zar ne?Ovo drugo jeste glupost.I zlo.Rusi imaju u Ukrajini ogromnu spijunsku mrezu i znaju sta je ko jeo ili kad je isao u klozet a ne razbacajuci se glupostima kao narkomanija, nacizam, militarizam, sve bi bilo objavljeno zbog javnosti i opravdanja akcije.
To je ono.Sta cu ti odgovoriti?
Cinjienica je da jos niti jedan NATO vojnik nije poginuo u Ukrajini i da je po podatcima zapadnih obavjestajnih sluzbi broj poginulih ukrajinskih vojnika cak i manji od broja poginulih ruskih vojnika.
To sto neki anonimusi tvrde suprotno nije uopce bitno.
Jesi uzeo RKS tablice ili se jos svercas
2 patriota unistena!!!
EU seljaci imaju čime da protestuju i imaju zašto da protestuju.dobro jutro junaci
šta se dešava u Nemačkoj? blokirana cela država
jbg nek uvedu 135 ti paket sankcija protiv Rusije i biće para za poljoprivrednike![]()
Sad likuje nad protestom seljaka u EU, a jadnik sebi ne može da priušti traktor, ima neki kineski kršJesi uzeo RKS tablice ili se jos svercas![]()
eh kada se sjetim...onoga tvoga 2022
Promašio si temu !!!Sad likuje nad protestom seljaka u EU, a jadnik sebi ne može da priušti traktor, ima neki kineski krš
Према попису из 2010. године у Русији живе 193 етничке заједнице.Doduse i sad daleko iznadproporcionalno ginu vazalni narodi poput Burjata, Dagestanaca, Cecena itd. Nije genocid samo nad Ukrajincima.
Sad likuje nad protestom seljaka u EU, a jadnik sebi ne može da priušti traktor, ima neki kineski krš
frustracije nato guzije porazima na frontu i opstem rasulu u nemackoj i eu je muzika za moje usi gospodari im puse na svim frontovima morat ce opet da vade didine suknje iz ormana i krenu putem austrije po treci put za redomImam IMT 539
Star 40 god.
Dobar mi je.
Sad likuje nad protestom seljaka u EU, a jadnik sebi ne može da priušti traktor, ima neki kineski krš
VJEČNAJA PAMJAT! VJEČNAJA PAMJAT! VJEEEEČNAAAJAAAA PAAAMJAAAT!
Da nije istina nebi Ukri trazili da im se vrate oni sto su pobegli u Nemacku.Ako je netko, negdje nesto izjavio ne znaci nuzno da je istina. Pa i Putin je indirektno izjavio da je 300 tisuca ruskih vojnika izbaceno iz stroja pa mu ne vjerujes.