Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pretsednik ukrajine je prestao da dolazi na podao, nije dostavio nikakav dokument o tome (bolovanje, neplaćeno odsustvo, rešenje o korišćenju godišnjeg odmora... te je zbog toga dobio otkaz na radno mesto
Toga nema u Ustavu Ukrajine:

The powers of the President of Ukraine terminate prior to the expiration of term in cases of:

1. resignation;
  2. inability to exercise his or her powers for reasons of health;
  3. removal from office by the procedure of impeachment;
  4. death.

Opet si nalokan?

još jedna ruska gardijska oklopna divizija uništena u borbama

The powers of the President of Ukraine terminate prior to the expiration of term in cases of:

1. resignation;
  4. death.

Opet si nalokan?
ti čitaš neki ruski ustav koji su žwleli nametnuti ukrajini. U realnosti ustav je drugačiji pa kaže:
Impeachment in Ukraine is an expressed power of Ukraine's national legislature, the Verkhovna Rada, that allows for formal charges to be brought against the country's president. Article 111 of the Ukrainian Constitution states that "The President of Ukraine may be removed from office ... by the majority of the constitutional composition of the ... Verkhovna Rada of Ukraine by the procedure of impeachment, in the event that he or she commits state treason or other crime."

Members of the Verkhovna Rada, known as People's Deputies of Ukraine, can also be removed by impeachment.

1. resignation;
  4. death.

Opet si nalokan?
U najgorem slucaju mozes interpretirati tocku broj dva.
Nije mu nesto bilo dobro pa morao u Rusiju na lijecenje.

Stvarno je smijesno koliko pokusavas da dokazes da je Janukovic imao neki legitimitet da ostane predsjednik nakon bijega u Rusiji. Pa danas ga makar 90% birackog tijela smatra izdajnikom.

"Predsednik Ukrajine Petro Porošenko smatra neustavnom odluku Vrhovne rade Ukrajine o smeni Viktora Janukoviča sa mesta predsednika države. Porošenko je poslao molbu Ustavnom sudu da konstatuje da je Rada prekoračila ovlašćenja.
Skenirani tekst Porošenkovog obraćanja Sudu objavila je „Ukrajinska pravda“. U tekstu se kaže da po ustavu Rada ne može da smeni predsednika, osim u posebnoj proceduri koja nije poštovana"

Da naučiš nešto.
Smenio sam sebe kad je utvrdio da nije uspeo ugurati Ukrajinu u "ruski svet"

još jedna ruska gardijska oklopna divizija uništena u borbama

ti čitaš neki ruski ustav koji su žwleli nametnuti ukrajini. U realnosti ustav je drugačiji pa kaže:
Impeachment in Ukraine is an expressed power of Ukraine's national legislature, the Verkhovna Rada, that allows for formal charges to be brought against the country's president. Article 111 of the Ukrainian Constitution states that "The President of Ukraine may be removed from office ... by the majority of the constitutional composition of the ... Verkhovna Rada of Ukraine by the procedure of impeachment, in the event that he or she commits state treason or other crime."

Members of the Verkhovna Rada, known as People's Deputies of Ukraine, can also be removed by impeachment.
Ja čitam ono što si ti nesrećniče nalokani postavio. Slično je i u USA i kod njih postoji impičment ako nisi znao.

Impičment nije neka ruska bezobrazna riječ kako ti misliš. :D:lol:

U najgorem slucaju mozes interpretirati tocku broj dva.
Nije mu nesto bilo dobro pa morao u Rusiju na lijecenje.

Stvarno je smijesno koliko pokusavas da dokazes da je Janukovic imao neki legitimitet da ostane predsjednik nakon bijega u Rusiji. Pa danas ga makar 90% birackog tijela smatra izdajnikom.
Ovo ti je iz Ustava Ukrajine, vi koji ne znate šta je državni ustav vođeni ste idejama grupe seljaka koji tjeraju ovce,.

Ne, nego samo u tvojoj glavi Janukovic ima legitimitet da vlada Ukrajinom. Ukrajinci ga smatraju izdajnikom, ne zele da budu dio ruskog sveta nego euroatlanske integracije.
To je druga stvar, ja sam ti naveo kako se ustavno može smjeniti predsjednik i ti izmišljaš neke gluposti da bi izbjegao da priznaš da nije smjenjen ustavnim putem.

Mislim, ti si nebitan svakako ali ljudi čitaju ovaj pdf i neko bi mogao slučajno pomisliti da si pametan pa da im pokažem kakav si stvarno.

To je druga stvar, ja sam ti naveo kako se ustavno može smjeniti predsjednik i ti izmišljaš neke gluposti da bi izbjegao da priznaš da nije smjenjen ustavnim putem.

Mislim, ti si nebitan svakako ali ljudi čitaju ovaj pdf i neko bi mogao slučajno pomisliti da si pametan pa da im pokažem kakav si stvarno.
Nije to nebitno nego je to upravo bit svega, i najbitnije to je ukrajinska unutrasnja stvar.

I naravno da je bio bolestan. Nije se javljao na posao niti odgovarao na pozive. Nisu mogli drugacije nego da ga smijene po hitnom postupku. :kafa:

Nije to nebitno nego je to upravo bit svega, i najbitnije to je ukrajinska unutrasnja stvar.

I naravno da je bio bolestan. Nije se javljao na posao niti odgovarao na pozive. Nisu mogli drugacije nego da ga smijene po hitnom postupku. :kafa:
A npr, ne javlja se na tel, ne dodje na posao, nije obavestio nikog da je bolestan, šta ako je otet ?

Ћути и лагано гурај ТабаЋе
U zrakomlat. :per:

87396073-D7AB-4FC2-A13A-0F71A34D974A.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back