kotlokrp1
Ističe se
- Poruka
- 2.105
Svatko bije srbe neovisno o frontu.Ako ne znas Engleski cika Googleta ce ti pomogne a za russki prevod pitaj sabracu botorusse o cemu se radi![]()
Ukratko braca russi biju bracu srbe dobrovoljce na ukrajinskom frontu![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svatko bije srbe neovisno o frontu.Ako ne znas Engleski cika Googleta ce ti pomogne a za russki prevod pitaj sabracu botorusse o cemu se radi![]()
![]()

Ovaj koomentar će jako pomoći nacistima, već sutra na Krimu će bidnuSvatko bije srbe neovisno o frontu.![]()
Ako ne znas Engleski cika Googleta ce ti pomogne a za russki prevod pitaj sabracu botorusse o cemu se radi![]()
![]()
Oni su zabrijali da Putin ima neki master plan, koji običan čovjek ne može da vidiLikovi već dvije godine doslovno gledaju koprcanje rusa u ukrajinskom blatu i još im ništa nije jasno, pobjeđuju![]()

I čekaju taj trenutak usput slaveći osvojene kokošinjceOni su zabrijali da Putin ima neki master plan, koji običan čovjek ne može da vidi![]()

Sad je izbila na prvo mjesto, 30 najmocnijih drzava joj ne moze nista...plus Ukrajina, zemlja izvorno od 603 000 cetvornih km, te preko 40 000 000 stanovnika, naoruzana do zuba...Smatraš li pothvatom uspjehe samoprozvane druge sv.vojne sile što je i nakon 2 godine još uvjek u predgrađima Donjecka?
20% + Krim, dal su kokosinjci, ili blato to je Rusko bilo i sada je !!!I čekaju taj trenutak usput slaveći osvojene kokošinjce![]()
Disciplina mora da postoji .Ako ne znas Engleski cika Googleta ce ti pomogne a za russki prevod pitaj sabracu botorusse o cemu se radi![]()
![]()
Broj mrtvih NATO vojnika jos uvijek nula. Unisteno pola ruske profesionalne vojske do sada a rat tek pocinje.Sad je izbila na prvo mjesto, 30 najmocnijih drzava joj ne moze nista...plus Ukrajina, zemlja izvorno od 603 000 cetvornih km, te preko 40 000 000 stanovnika, naoruzana do zuba...
Sa čim da počinjete rat ?Broj mrtvih NATO vojnika jos uvijek nula. Unisteno pola ruske profesionalne vojske do sada a rat tek pocinje.
Usprkos popularnom misljenju u Srbiji, Ukrajina jos nije pristupila NATO-u.Sa čim da počinjete rat ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ček okačiću ti video gde ste izjavili da imate 10.000 crknutih mesečno, i sada tražite po inostanstvu 500.000 vojnika za nastavak hahaha
Da,da...Ja sam cuo da je taj broj u minusu cak!Broj mrtvih NATO vojnika jos uvijek nula. Unisteno pola ruske profesionalne vojske do sada a rat tek pocinje.
TIXI, Deki kaze da vas braca rusi biju po usima i rebrima a malo i po bubrezima, i do kada vise sve neki bivsi obavestajciMI6 agent kaze da ste prdnuli u cabar i efektivno izgubili rat

Vjerovatno ih jos neki Ceceni tamo maltretiraju. Vrhunac ironije.Svatko bije srbe neovisno o frontu.![]()
A kako ce se vode volonteri iz Srbije, isto ispali iz Samoljota iliDa,da...Ja sam cuo da je taj broj u minusu cak!
Svaki volonter iz drzave clanice NATO je sumnjiv.Naravno,sve se da proveriti u bazama podataka.E sad,neki se vode da su "nastradali"u saobracajnim nesrecama,neki ispadaju iz zrakomlata,neki umru od srcanog udara...Ma,ima svega.

E to je vas problem ovde, i zato treba sa vama izbegavat svak vid diskusije. Hajde molim te pročitaj šta sam ja napisao a šta ti odgovorio, dodirne tačke moj komentar i tvoj odgovor nemaju.Usprkos popularnom misljenju u Srbiji, Ukrajina jos nije pristupila NATO-u.
A da nisu malo previse citali Krstaricu pa povjerovali BRT BOJANU TIXIJU i ostalima

Mi ne krijemo kao NATO.A kako ce se vode volonteri iz Srbije, isto ispali iz Samoljota ili![]()

Sta cu ti odgovoriti?
Tvoj problem je što ne dobivaš informacije izvan uskog kruga medija. Odmah se vidjelo tko si i što si, samo još jedan koji ne vjeruju svojim očima nego Informeru, Srbin Infu, Politici, Kuriru, Alo itd. Jednodimenzionalni mozak.NE. Ne, ne moze.
Tvoj problem nije samo sto si nacista... ovo je jos neki i ozbiljniji psihicki poremecaj.
Vidis, sve sto je napisano, nije podrzano i ne vidi se iz videa.
Jos jedan "Trust me, bro" tip objave, kao i onaj na koji jos uvek nisi umeo da odgovoris.
Ja sam u takvom smecu necu valjati.
i tako već treća godina...Sa čim da počinjete rat ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ček okačiću ti video gde ste izjavili da imate 10.000 crknutih mesečno, i sada tražite po inostanstvu 500.000 vojnika za nastavak hahaha
Ali stvarno si nula iz komunikacije, nemam pojma o čemu ti pišeš.Stavio si video zapis na kome je mrak covece i ja se zezao ko je ono na videu.Mrak hej!
Sta si hteo da nam kazes i pokazes?