Rat u Ukrajini (30)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    76
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, to je definicija diktature.

Diktator odlucuju tko se smije mijesati u njegove poslove a tko ne. I koga treba po potrebi napasti i kako.
Federalni tužioci podigli su poreske optužbe protiv Hantera Bajdena, što je drugi krivični postupak protiv sina američkog predsednika.
U optužnici od devet tačaka se navodi da je planirao da utaji najmanje 1,4 miliona dolara federalnih poreza od 2016. do 2019. godine.
Tri krivična dela i šest prekršaja uključuju neprijavljivanje i neplaćanje poreza, lažnu poresku prijavu i prikrivanje procene imovine.
Hanter Bajden je u septembru optužen za savezne optužbe za posedovanje vatrenog oružje u Delaveru.
Sin američkog predsednika Džozefa Bajdena ranije se izjasnio da nije kriv u slučaju posedovanja oružja.
Bela kuća nije komentarisala nove optužbe.
Niko se ne smije mješati u Bajdenove poslove. :hahaha:

Ovo takodje nije tacno!Janukovic nje pobegao jer ga narod nije hteo,nego zbog onih nereda koji su poceli nacisti na Majdanu.Znas kako je dalje islo?Sve je bilo namesteno,taj naci element se uvukao u svaku poru drustva,imali su svoju vojsku(mozda je bolja rec banda) koja je terorisala neistomisljenike,palila zgrade,pravila nerede,cak su gradjani to prijavljivali policiji.Pa i tvoja zapadna stampa je pisala o naci problemu u Ukrajini ali sada toga vise nema,sklonjeno je sve.Jednostavno je,tadasnja LEGALNO IZABRANA VLADA Ukrajine je obnarodovala da zaustavlja pregovore o pridruzivanju sa EU.Tada su poceli protesti i eto...

Malo objasni kada je okupljanje spontano od naroda a kada su u pitanju nacisti i da je namješteno? Jel ovo bilo namješteno ili spontano?

Federalni tužioci podigli su poreske optužbe protiv Hantera Bajdena, što je drugi krivični postupak protiv sina američkog predsednika.
U optužnici od devet tačaka se navodi da je planirao da utaji najmanje 1,4 miliona dolara federalnih poreza od 2016. do 2019. godine.
Tri krivična dela i šest prekršaja uključuju neprijavljivanje i neplaćanje poreza, lažnu poresku prijavu i prikrivanje procene imovine.
Hanter Bajden je u septembru optužen za savezne optužbe za posedovanje vatrenog oružje u Delaveru.
Sin američkog predsednika Džozefa Bajdena ranije se izjasnio da nije kriv u slučaju posedovanja oružja.
Bela kuća nije komentarisala nove optužbe.
Niko se ne smije mješati u Bajdenove poslove. :hahaha:
To ti u Moskvi dodje kao dobar dan. Zakoni za oligarhe samo vaze ukoliko donekle ugroze poziciju dikatora. U tim slucajevima ostaju uglavnom ili bez zivota ili bez kompletne imovine. Kao Chodorkowski ili Prigozhin

Heval Sores, Španac koji se pridružio Internacionalnoj legiji klovnova pri Ukrovermahtu više neće videti koridu.
Rusi su ga ubacili u voz Bandera Ekspress
Ima ebačke đozluke, Bandera će biti oduševljen.

No puedes ganarse la vida, muchacho!

GDCS-tDWYAAieWJ
GDCGKZqXEAAHO2S

Pa nema je prijatelju,eto,i sam si postavio dokaze za to.Ja sam citao mnogo nekih tekstova i gledao mnoge mape i jedino sto sam nasao je da su Ukri ziveli na teritoriji Dnjepropetrovske i i Kirovske oblasti,ostalo je sve (osim rubnih delova Ukrajine koje su po okoncanju ww2 sovjeti uzeli Madjarskoj,Rumuniji i Poljskoj) Ruska zemlja,imaju i tapiju na to.Sve su im komunisti poklonili.Poslednji poklon je bio Krim 1954-te godine.I sada nam nekolicina njih dodje i peni nesto kako su Rusi agresori.U stvari je 90% Ukrajine Ruska zemlja.To sto oni mrze Rusiju je njihova stvar,treba mnogo vise da citaju i istrazuju a ne da se sramote ovde.
a sto si bre takav , ajde de za ove vec dokazne foumase da su uz zapadnjacke hurve
ali , ti sada sa svojim postom ce dovesti do sizifa , enormno visok pritisak i svasta moze da mu se desi
eto , recimo i skrama sa ociju , pa da vidi sta i je tacno.
molim te obrati paznju ...

Opljačkale naravno jer se dokazalo da CHF-a nikada nije ni bilo.
To je svjesna prevara, još su Amerikanci zaprijetili da će se čitav ekonomski sistem urušiti ako se banke osude.

Ubilo se tridesetak građana koji više nisu mogli da plaćaju rate koje su se povećavale i do 100%
Ti ocito ne razumijes kako funkcioniraju krediti u stranim valutama. Tko uzme takav kredit mora biti svjestan prednosti i mana. To nije problem banke.

Pritom, Poljska nije bila većinski naseljena Nemcima, kao ova šaka jada koju je P. "osvojio" za dve godine ratovanja.
ziv si , e bas mi je drago , jer sam pomislio da si i citao , pismenoga forumasa , koji i je sve lepo , sa cinjenicama dao.
i pomislig , o ne sizis ako ovo procita , ima da ima ozbiljnih mentalih koraka...
ali sam se i prevario. i sta kazes , osvojio ili je oslobodjeno
koliko je meni poznato , jos sve teritorije Ruske i nisu oslobodjene , ali ide se , ide se polako ali sto se ono kaze , sigurno , do granica Donjecka , pa Luganska a i ostala ce doci do kraja.
a ti , sebi spremi i maramica a i pelena

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back