Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.151
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj isti avion vec koji put gori?
Ukrajinski partizani zapalili ruski Su34.
Partizanen banditen za glavobolju fasista.
To je ukrajinski youtube kanal.ovde se raduju i odusevljeni da su najnoviji radarski Ruski sistem unisten
da li iko ista zna o ovome
Photo: Youtube© Provided by Dagens.com (CA)
The Russian military could hardly contain their excitement when they finally received their $250 million Yastreb-AV radar system on the battlefield in Ukraine. The system was intended to aid Russia in their invasion of Ukraine, but the joy was short-lived. Ukraine managed to destroy the $250 million system just hours after the Russians themselves had announced its arrival.
Russia had promoted this state-of-the-art system, designed to detect the trajectory of incoming artillery and determine the point of origin for munitions, as a modern and highly capable asset. The Yastreb-AV was reportedly tested in late 2021 or early 2022 and was hailed by Moscow as a significant advancement.
Ukraine's Special Operations Forces disclosed on Facebook that they had located the Yastreb-AV during a reconnaissance mission, although the specific battlefield location remains undisclosed.
The Ukrainian forces then engaged the target with munitions from a US-made High Mobility Artillery Rocket System (HIMARS), resulting in the radar system being destroyed by fire damage. This action was publicized by Kyiv across multiple social media channels.
Nisi čuo za ukrajinske partizane koji u ruskoj pozadini rade diverzije i ubijaju Ruse.Ova drojica postavise isti video i oboje ga propratise istim tekstom - "partizani".
Kao po komandi.
isto i u isto vreme... Previse da bi bilo slucajno.
Da li su 11.septembra 2001. partizani radili diverziju u Njujorku?Nisi čuo za ukrajinske partizane koji u ruskoj pozadini rade diverzije i ubijaju Ruse.
Ukrajinac kaže da je u hotelu Kharkov Palace, koji je pogođen ruskim projektilom u Harkovu, uvijek bilo na tone vojnog osoblja, a banda Zelenskog laže Ukrajincima da su tamo bili civili.
Analizirajmo ovaj video:
Ja sam se pitao kako to da ste vas dvojica u isto vreme objavili isti video i propratili ga istim tekstom. A ne o Ukrajinskim partizanima...Nisi čuo za ukrajinske partizane koji u ruskoj pozadini rade diverzije i ubijaju Ruse.
Analizirajmo ovaj video:
Analizirajmo ovaj video:
Da bi se ovo shvatilo potreban je IQ od najmanje 85Analizirajmo ovaj video:
- ko je trebao da ostane u RF?
- sta nam govori gde je ovo?
Ja sam se pitao kako to da ste vas dvojica u isto vreme objavili isti video i propratili ga istim tekstom. A ne o Ukrajinskim partizanima...
Pa je l' ti iznad 85?Da bi se ovo shvatilo potreban je IQ od najmanje 85
Zato sto ce Rusija 10 minuta poslije nestati sa lica zemlje.najzad neki rusi došli pameti
...
Aleksandr Dugin: ‘I see no reason why we should not use nuclear weapons’