LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 13.361
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa čim ne odgovara znači da nijePa je l' ti iznad 85?
Odgovori onda sta se moze videti na videu.
Analizirajmo ovaj video:
Dogodilo se, što drugo napisati nakon dvije godine praćenja tog rata i masu sličnih događaja.Analizirajmo ovaj video:
- ko je trebao da ostane u RF?
- sta nam govori gde je ovo?
Ja sam se pitao kako to da ste vas dvojica u isto vreme objavili isti video i propratili ga istim tekstom. A ne o Ukrajinskim partizanima...
Kako se uzme, može se i tako napisati.Da li su 11.septembra 2001. partizani radili diverziju u Njujorku?
Da li su 7.oktobra 2023 partizani napali Izraelce u pozadini?
Druga sila svijeta nakon dvije godine ostala bez municije.Stigle balisticke rakete iz Severne Koreje,sada je debeli ucesnik ubijanja nacista,to se i cekalo.
Kmeket moze da pocne
Ok.Dogodilo se,
Jesi sretan??Stigle balisticke rakete iz Severne Koreje,sada je debeli ucesnik ubijanja nacista,to se i cekalo.
Kmeket moze da pocne
Analizirajmo ovaj video:Rusi se izgleda pripremaju za napade na unutrasnjost ruske teritorije:
Teška je borba za slobodu. Stradaju deca Ukrajine, ali stradaju i agresori, deca Rusije, poslata u smrt od strane jednog onižeg člana Komunističke partije Rusije.Ginu samo deca Ukrajine, vrlo čudnovata konstrukcija, opet neka tvoja jezička metafora, ili je u pitanju samo lažna patetika !
Koliko znam ginu samo odrasli ***********i i ovi jadnici nasilno strpani bez obuke u rovove !
Pusti ih nek se teše. Ne otežavaj im mukeAnalizirajmo ovaj video:
- sta nam govori da je na videu ulica Ukrajinskog naselja?
- sta nam govori da se vozila krecu za Rusiju?
- sta nam govori da je ovo snimak ud ovih dana?
Kod što napisah, ne može to shvatiti onaj koji se danas izlegao iz jaja. Objasnio sam ti i opet ti ništa ne razumiješ.Ok.
A sta se dogodilo?
I kako se to sto se dogodilo vidi iz videa?
Ok, zato i pitam, ja ne mogu da shvaitm.Kod što napisah, ne može to shvatiti onaj koji se danas izlegao iz jaja
Gde si mi objasnio?Objasnio sam ti i opet ti ništa ne razumiješ.
Mi smo to pristrasni, jel to uloga moderatora, možda da pročitaš pravila !!!Teška je borba za slobodu. Stradaju deca Ukrajine, ali stradaju i agresori, deca Rusije, poslata u smrt od strane jednog onižeg člana Komunističke partije Rusije.
teška je borba za guzice nato fašista..Teška je borba za slobodu. Stradaju deca Ukrajine, ali stradaju i agresori, deca Rusije, poslata u smrt od strane jednog onižeg člana Komunističke partije Rusije.
U Americi su zatvarali na psihijatriju zbog neprijatnih objava o ratu u Afganistanu.Rusija i Ukrajina: Povratak „kaznene psihijatrije“ – zatvorena u rusku bolnicu zbog antiratnih objava na društvenim mrežama
https://www.danas.rs/bbc-news-serbi...zbog-antiratnih-objava-na-drustvenim-mrezama/
u tvojo recenici ima dosta i istine , mislim na zadnjuŠta ti nije jasno... nije ti jasno kako moćni Putin osvoji ruska sela uz obalu i dalje ne može da mrdne dve godine....
...pa se praviš da ne razumeš rečeno.
Pa razumem, i ja bih morao da se pravim blesav da je onaj za koga ja navijam tako kolosalno nesposoban.
Ne može niko kriviti Ukrajince što više vole slobodnu Evropu nego autokratsku Rusiju.