febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.533
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E sad ga usra, sovjetski avioni nisu leteli takve misije iznad Amerike vec samo u mdjunarodnim vodama blizu americkih obala.
Izvini, zaboravio sam da nema blata u Dnjepru i okolici.
I koji je na kraju snimak iz Marinke. Prvi bez snega ili drugi sa snegom.
Idi vidi pa javiI koji je na kraju snimak iz Marinke. Prvi bez snega ili drugi sa snegom.
pa i cilj su mu Ruska sela...koj će mu krac ostalo?Ahahah, pa ti i ne znaš šta je metafora. (i to glagolski oblik metafore)
Zaglavio se kolima u blatu (osnovno značenje). Zaglavio se rešavajući težak zadatak. (metaforično značenje).
Moraš još spanaća da pojedeš da raspravljaš sa čika Sizom.
P.S. to naravno ne menja činjenicu da je Putin "osvojio" samo ruska sela uz obalu i da dalje ne može da mrdne već dve godine.
znači po tebi su Rusi mali narod zato što i one vole autokratu Putina.. ubijaš sam sebe brte..Srbi većinski vole autokrate i ja razumem da je to nekim ljudima sa ovog podneblja privlačna slika. Svi mali narodi vole autokrate, a nama je tako odvajkada.
Problem je što autokratija nije idealno društveno uređenje za razvijene narode, a mi ako ikad hoćemo da napredujemo moramo da preskočimo i taj stepenik.
Od ovog rata jedini merljiv rezultat biće desetine hiljada žrtava na obe strane, ništa korisno. Kad prođe Putin i kad prođe Zelenski, Ukrajina i Rusija biće i dalje tu gde jesu, a mržnja dva naroda trajaće decenijama.
Kad neko ima mozga u glavi on će nakon 2 godine rata shvatiti šta se zapravo događa na terenu, imaće dovoljno činjenica za razumevanje.Ovo mi je #1 opravdanje za Putinovu nesposobnost da se pomeri.
Na nivou one ZeIksove teorije da je razarač Moskva namerno potopljena uz Putinov blagoslov.
Sad je +6 i oblacno a svi znamo da tri metera snjega ima na +6I koji je na kraju snimak iz Marinke. Prvi bez snega ili drugi sa snegom.
Znaci snimak je napravljen danas ??Sad je +6 i oblacno a svi znamo da tri metera snjega ima na +6![]()
proteran je on pre vise godina kao i sve njegove "instalacije".......Soros, Jehovini Svedoci, pobijeni tajkuni koji su radili za njega, LGBT, ....................Rotschild je u Moskvi
U martu 2022. godine, Viktorija Petrova imala je objavu na platformi ruske društvene mreže VKontakte u kojoj je osudila rat u Ukrajini, zajedno sa ruskim vođstvom koje je naredilo invaziju.
U toj objavi je priložila niz videa, među kojima su bili snimci aktivista koje su ruske vlasti označile kao „strane agente“.
Ova objava dovela je do optužbe za širenje „lažnih vesti“ o ruskoj vojsci.
Uhapšena u maju 2022. godine, Petrova je provela više od godinu dana u pritvoru pretkrivičnog postupka.
Kasnije, tokom samog suđenja, sud je presudio da treba da bude prebačena u psihijatrijsku bolnicu.
Njena advokatkinja Anastasija Pilipenko opisuje kako su se loše ophodili prema Petrovi u zdravstvenoj ustanovi.
„Naterali su je da se skine gola radi ‘telesnog pretresa’ ispred muškog pripadnika medicinskog osoblja, iako je bilo sasvim dovoljno dostupnih ženskih pripadnica osoblja“.
„Kad je Viktorija tražila da zameni higijenski uložak zato što je imala menstruaciju i krv joj se slivala niz noge, svi su joj se smejali – i muško i žensko osoblje podjednako.“
Prema Pilipenko, Petrova je bila prisiljena da se istušira u prisustvu muškog osoblja pre nego što je vezana za krevet i ubrizgane su joj supstance od kojih bukvalno nije mogla da govori dva dana.
Ako ti iskreno veruješ da Putin namerno oteže svoju "SVO" unedogled, onda stvarno ne znam kako da ti pomognem.Kad neko ima mozga u glavi on će nakon 2 godine rata shvatiti šta se zapravo događa na terenu, imaće dovoljno činjenica za razumevanje.
Kad neko nema mozga on će nastaviti da dalje vergla istu priču, iako ima dovoljno činjenica da shvati da je počeo od pogrešnih pretpostavki.
Ovde ne mislim samo na tebe već i na prorusku stranu koja svoje razumevanje ne apdejtuje stanju na terenu.
Svi smo krenuli od pogrešnih pretpostavki početkom 2022, neki smo usput ukapirali šta se događa, neki niste.
Za tebe i razumem, ti nisi neko ko ima motiva da racionalno rezonuje, jednostavno ti nije u interesu.
Наравно да Путин, као крвожедни диктатор, намерно отеже своју "СВО" да би погинуло што више Украјинаца и Руса а да би он ушао у историју као неки нови Петар Велики, објединитељ руских земаља и слично. Наполеонов комплекс.Ako ti iskreno veruješ da Putin namerno oteže svoju "SVO" unedogled, onda stvarno ne znam kako da ti pomognem.
Pa ne samo mali narodi... Rusi, Kinezi, primer velikih naroda koje razumeju samo autokratski način vladavine i toljagu.znači po tebi su Rusi mali narod zato što i one vole autokratu Putina.. ubijaš sam sebe brte..![]()
jbe mi se za Švajcarce brt.. debilan narod.. pola Šipaca i Bosanaca tamo..razvaljeni od droge itd..loš primer si dao..Pa ne samo mali narodi... Rusi, Kinezi, primer velikih naroda koje razumeju samo autokratski način vladavine i toljagu.
Uglavnom zemlje u kojima je dugo godina u istoriji vladala beda i nemaština.
Švajcarci su primer malog naroda koji je recimo na sasvim drugom kraju spektra, tamo od autokratije nema ni "a"... ali oni nisu sirotinja kao mi, slovenska braća, i
naši sapatnici Kinezi i slična ekipa.
Pogledaj u kojim zemljama su bile aktuelne diktature proletarijata, i sve će ti biti jasno.
Putin radi dve stvari:Ako ti iskreno veruješ da Putin namerno oteže svoju "SVO" unedogled, onda stvarno ne znam kako da ti pomognem.
Kad zalosni botorus prica o CH a nije vido dalje od Surdulicejbe mi se za Švajcarce brt.. debilan narod.. pola Šipaca i Bosanaca tamo..razvaljeni od droge itd..loš primer si dao..
kenjaš o vladarima Rusije i Kine..pa pogledaj jbt ko vlada u USA!!! lik koji se pred milionskim auditorijumom rukuje sa pokojnom majkom i koji padne više puta dnevno nego moje dete koje uči da hoda! pedofili raspali svi osim Trampa, mada mi je i on sumnjiv..! čitaš li dokumenta Epštajna?!?!..Obama, Klinton.. bolesni pedofili ..e oni vladaju tvojim razvaljenim demokratijama
Ako su tebi F-16 moderni avioni onda si ti neznalica.Како би борбени авиони Ф-16 могли променити рат у ваздуху над Украјином:
https://www.index.hr/mobile/vijesti...61.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
Док борбени авиони америчке производње Ф-16 за Украјину стижу у центре за обуку у Сједињеним Државама и Европи, савезници Кијева се надају да ће модерни авиони моћи да потисну руске авионе даље од фронта, да ефикасније гађају радарске предајнике и да оборе више крстарећих пројектила.
Главнокомандујући украјинских оружаних снага Валериј Залужни рекао је у новембру да би Ф-16 сада били „мање од помоћи“ него пре годину дана јер је Русија имала времена да побољша своју противваздушну одбрану.
Али ће то свакако помоћи да се реши проблем који траје од почетка инвазије у фебруару 2022. Украјинска војска је наишла на тешкоће да се супротстави модернијим руским борбеним авионима са сопственим застарелим ловцима.