Zar je tema propast Europe koju spominješ? Ili samo ti odlučuješ što je tema a što netema?To me se ne tice niti je tema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar je tema propast Europe koju spominješ? Ili samo ti odlučuješ što je tema a što netema?To me se ne tice niti je tema.
Vrati se na tvoje da Rusija ide ka izolaciji od Evrope,nisam ja poceo s tim.Zar je tema propast Europe koju spominješ? Ili samo ti odlučuješ što je tema a što netema?
Pa ti si rekao da će se mnoge stvari promjenuti.....ja se nadovezao sa jednom od mnogih promjena koje nas cekaju....ovaj rat je povukao novu granicu izmedu Europe i Azije.Vrati se na tvoje da Rusija ide ka izolaciji od Evrope,nisam ja poceo s tim.
Al necu ni da nastavljam
Dobro.Pa ti si rekao da će se mnoge stvari promjenuti.....ja se nadovezao sa jednom od mnogih promjena koje nas cekaju....ovaj rat je povukao novu granicu izmedu Europe i Azije.
Za robijaše nijeWin win
To je onaj Kupjansk za koji nam treba 10 minuta da ga iskopamo na mapama gde je uopste, jer su im propali snovi o ulasku u Kijev.Jel to onaj Kupjansk kad su Ukrajinci pomeli Z-Armiju na sjeveroistoku oslobodivši ga skupa sa Izjumom?
Kad Rusi napadaju onda je kokosinjac i basta,a kad Ukrajinci brane onda je obradiva povrsina?
Sad je jos veci gust kad padne kokosinjac.
Ovde na forumuGde si to cuo, na dark webu?
To je komplikovano pitanje dokle ce Evropa da se rasiri u buducnostiPa ti si rekao da će se mnoge stvari promjenuti.....ja se nadovezao sa jednom od mnogih promjena koje nas cekaju....ovaj rat je povukao novu granicu izmedu Europe i Azije.
Vrlo je upitno...
Jel bese Izrael u necemu nastupa za Evropu?To je komplikovano pitanje dokle ce Evropa da se rasiri u buducnosti
Na primer jedan Kazahstan ce igrati kvalifikacije u UEFA zoni za svetsko prvenstvo 2026e
Takodje i Gruzija, Jermenija i Azerbejdzan.
Vrlo je upitno gde ce biti buduca granica izmedju Evrope i Istoka
Evo kad Branko stavi koji je danas dan SVO i onda čovjek pročita komentar rusoljuba sa početka SVO ...što činiti ? plakati od smijeha ili izrazi žal rusoljubima?
Pogledajte prilog 1496821
Sad kad Rusi navale da obilaze znamenitosti Severne Koreje. Zapadne sankcije nemaju efekta.
To je komplikovano pitanje dokle ce Evropa da se rasiri u buducnosti
Na primer jedan Kazahstan ce igrati kvalifikacije u UEFA zoni za svetsko prvenstvo 2026e
Takodje i Gruzija, Jermenija i Azerbejdzan.
Vrlo je upitno gde ce biti buduca granica izmedju Evrope i Istoka
Додај још и фудбал.Jel bese Izrael u necemu nastupa za Evropu?
Kosarka,evrovizija,zaboravio sam
Украјинци се добро држе. Још мало да издрже до пролећних киша и могу полако кретати у офанзиву.