Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je zato sto su nasi toliko dobri ljudi da ih sve lako pogadja i onda ne mogu da se suzdrze kada isteruju pravdu...Jednostavno ne trpimo nepravdu i zlo...
Не то је зато јер је њихова свирепоет и подмуклост на високом нивоу.

Pa hriscanstvo ne trpi nikakve podgrupe...Bar ja ne znam za to... Hristos je Sunce.... Zamisli sija Sunce, a ti upalio sijalicu i to je tvoj dan...
Како те матерети не мрзи да се лажно представљаш?
О тој подмуклости сам ти малопре писао.
Где вам је достојанство?

Хвала на овоме.
Прочитао сам и чланак из горње везе.
Али, ипак ми ово личи само на записник из тог састанка.
Има ли потписаног уговора?

Па, овде од вас сам научио да проверавам изворе и документа што прилажем.
Zapisnik je potpisan svakako.

A koji ste to vi?
Kad kazem Mi msilim na nas Srbe, jer sam ja Srbin iz Sumadije, grada Arandjelovca, roditelji su mi Srbi, a odsluzio sam poseteno i vojsku dok se jos sluzila. Jos sam i krsteni pravoslavac....Dakle imam sve sto po vama treba da ima neko ko ucestvuje u razgovoru...

Нема нас! Југосалвија је давно сахрањена и ја и ти више нисмо ми.
Pa dobro, ja postujem i druge narode...

photo_2022-03-19_00-12-30.jpg

Situacija oko Kieva prema, anti Ruskom izvoru....

Kad kazem Mi msilim na nas Srbe, jer sam ja Srbin iz Sumadije, grada Arandjelovca, roditelji su mi Srbi, a odsluzio sam poseteno i vojsku dok se jos sluzila. Jos sam i krsteni pravoslavac....Dakle imam sve sto po vama treba da ima neko ko ucestvuje u razgovoru...

Krsteni pravoslavac a kao ne znas da je svetosavlje isto sto i pravoslavlje.

Где ти је достојанство? Не постоји Србин који би светосавље назвао сектом.
Не разумем ово твоје такијање, нема сврху. Сем ако ти не живиш у заблуди
да ћеш неког српског мулца повући лажним примером на слично мишљење.

Gubiš se u kontradiktornostima koje pišeš. Jedan post logički protivureči najmanje jednom od već ranije napisanih. Mrzi me da sada to citiram...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back