Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.433
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa hriscanstvo ne trpi nikakve podgrupe...Bar ja ne znam za to... Hristos je Sunce.... Zamisli sija Sunce, a ti upalio sijalicu i to je tvoj dan...А светосавље је секта?
Pa hriscanstvo ne trpi nikakve podgrupe...Bar ja ne znam za to... Hristos je Sunce.... Zamisli sija Sunce, a ti upalio sijalicu i to je tvoj dan...
NeDa, srpski mediji a u vezi antiruske histerije su trenutno rame uz rame sa BBC i CNN. U92 i Bljic pogotovo.
Trudim se da budem...Naravno da ne znaš kad nisi hrišćanin![]()
Да се овде неко извини нисам још доживео.Izvini
Trudim se da budem...
Не то је зато јер је њихова свирепоет и подмуклост на високом нивоу.To je zato sto su nasi toliko dobri ljudi da ih sve lako pogadja i onda ne mogu da se suzdrze kada isteruju pravdu...Jednostavno ne trpimo nepravdu i zlo...
Како те матерети не мрзи да се лажно представљаш?Pa hriscanstvo ne trpi nikakve podgrupe...Bar ja ne znam za to... Hristos je Sunce.... Zamisli sija Sunce, a ti upalio sijalicu i to je tvoj dan...
Ja sam skaako po krilu F 117 i nije nista pomoglo ... jokУкрајинска пушка на украјинском рамену. Новоустројене јединице наоружане домаћом опремом.
Pogledajte prilog 1122391
Ima i kod nas jako zlih ljudi, ali kada je rat oni ne ucestvuju, ne vole ratove, zato i ne cinimo zlocine...Не то је зато јер је њихова свирепоет и подмуклост на високом нивоу.
Zapisnik je potpisan svakako.Хвала на овоме.
Прочитао сам и чланак из горње везе.
Али, ипак ми ово личи само на записник из тог састанка.
Има ли потписаног уговора?
Па, овде од вас сам научио да проверавам изворе и документа што прилажем.
Ima i kod nas jako zlih ljudi, ali kada je rat oni ne ucestvuju, ne vole ratove, zato i ne cinimo zlocine...
Ima i kod nas jako zlih ljudi, ali kada je rat oni ne ucestvuju, ne vole ratove, zato i ne cinimo zlocine...
Нема нас! Југосалвија је давно сахрањена и ја и ти више нисмо ми.Ima i kod nas jako zlih ljudi, ali kada je rat oni ne ucestvuju, ne vole ratove, zato i ne cinimo zlocine...
A koji ste to vi?
Kad kazem Mi msilim na nas Srbe, jer sam ja Srbin iz Sumadije, grada Arandjelovca, roditelji su mi Srbi, a odsluzio sam poseteno i vojsku dok se jos sluzila. Jos sam i krsteni pravoslavac....Dakle imam sve sto po vama treba da ima neko ko ucestvuje u razgovoru...A koji ste to vi?
Pa dobro, ja postujem i druge narode...Нема нас! Југосалвија је давно сахрањена и ја и ти више нисмо ми.
Шта нас брига за Америку! Ја гледам како је православнима.U Americi imas 50 miliona sirotinje
nema nikakve podgrupe, Svetosavlje nema ucenja koja se ne slazu sa Pravoslavljem...Pa hriscanstvo ne trpi nikakve podgrupe...Bar ja ne znam za to... Hristos je Sunce.... Zamisli sija Sunce, a ti upalio sijalicu i to je tvoj dan...
Krsteni pravoslavac a kao ne znas da je svetosavlje isto sto i pravoslavlje.Kad kazem Mi msilim na nas Srbe, jer sam ja Srbin iz Sumadije, grada Arandjelovca, roditelji su mi Srbi, a odsluzio sam poseteno i vojsku dok se jos sluzila. Jos sam i krsteni pravoslavac....Dakle imam sve sto po vama treba da ima neko ko ucestvuje u razgovoru...
Pa dobro, ja postujem i druge narode...
Где ти је достојанство? Не постоји Србин који би светосавље назвао сектом.Kad kazem Mi msilim na nas Srbe, jer sam ja Srbin iz Sumadije, grada Arandjelovca, roditelji su mi Srbi, a odsluzio sam poseteno i vojsku dok se jos sluzila. Jos sam i krsteni pravoslavac....Dakle imam sve sto po vama treba da ima neko ko ucestvuje u razgovoru...
Pa dobro, ja postujem i druge narode...
Gubiš se u kontradiktornostima koje pišeš. Jedan post logički protivureči najmanje jednom od već ranije napisanih. Mrzi me da sada to citiram...Kad kazem Mi msilim na nas Srbe, jer sam ja Srbin iz Sumadije, grada Arandjelovca, roditelji su mi Srbi, a odsluzio sam poseteno i vojsku dok se jos sluzila. Jos sam i krsteni pravoslavac....Dakle imam sve sto po vama treba da ima neko ko ucestvuje u razgovoru...