Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
🔥❗️Губици ВСУ према руским изворима:

До данас уништено:
- Преко 90% војних аеродрома и система ПВО ВСУ
- 72,4% РВ-а
- 62,3% Тенкова и друге оклопне технике
- 51,4% и 39,7% артиљеријских јединица и ВБР-ова.

IMG_20220318_204126_076.jpg

🔥❗️Губици ВСУ према руским изворима:

До данас уништено:
- Преко 90% војних аеродрома и система ПВО ВСУ
- 72,4% РВ-а
- 62,3% Тенкова и друге оклопне технике
- 51,4% и 39,7% артиљеријских јединица и ВБР-ова.

Pogledajte prilog 1122276
A ruske gubitke su objavili ili ih je zaginulo još uvijek 498

Zelensky’s Call for Nuclear War…​

In an emotional appeal that left some members of Congress with tears in their eyes, Ukrainian President Volodymyr Zelensky repeated his plea that U.S. officials impose a “no-fly zone” over his country. What he failed to mention during the course of his talk, is the virtual certainty that such an action would lead to nuclear war between the United States and Russia.

Contrary to what Zelensky, President Biden, the Pentagon, the CIA, members of Congress, and other interventionists would like to believe, the war in Ukraine is not about freedom. It is about NATO, a corrupt bureaucratic entity that should have gone out of existence when the Cold War racket came to an end.

https://patriotrising.com/zelenskys-call-for-nuclear-war/
Another jew idiot

Итекако можемо да будемо сигурни.
Коалиција Тјангибокс - Слобода, Јарош - Десни сектор, Билецки - Азов и још неки радикали, нису прешли цензус на парламентарним изборима.
Дакле Украјинци нису отровани.
Председник им је глумац - комичар.
Еј бре Чкаља им је председник.
Ја сам се обавестио, а ти?
То је тако банално, да набројиш те ликове и странке, прилично површно, као да не знаш да је суштина испод површине. Избори су представа за народ, наравно не само у Украјини.

Ја ти лепо рекох да имам и личне контакте с људима и вероватно знам знатно више и много дуже о Украјини него ти. Али ти ћеш да ме обавестиш, тј. просветлиш?

Чкаља је био озбиљан глумац и ово поређење ти је неумесно. Зеленски није професионални глумац, већ комичар, који је наступао у телевизијским шоу програмима, пре свега. Познајем га дуго. Немој ми само рећи да не може да буде нациста, јер је Јеврејин, као што многи понављају. Не кажем да је нацик, није проблем ни његово порекло, поента је у нечему другоме.

U ruSSiji fali inzulina i ..
Demand for antidepressants has sharply increased in #Russia pharmacies report a 50% increase
netko ne spava dobro, savjest radi

O da, radi u smislu da ih muči savest što ranije nisu krenuli u denacifikaciju Ukrajine. Ali dobro, manje od mesec dana i skoro čitav posao je gotov...

Nama je za svaki rat na svetu kriva USA, a ni za jedan mir...I zbog ovog rata i svih desavanja u njemu nasa javnost je jos vise besna na USA... A naseg besa bi bilo i bez USA....

Spisak njihovih intervencija od kraja DSR do danas je prilično dugačak...

Баш сам хтео да поставим ово:
Неки Македонци у Украјини, рекли МВП северџганије: Не желимо евакуацију, и не јављајте нам се више. :mrgreen:
Неки од њих су били у Запорожју.

На некои Македонци од Украина не им се евакуира, дел бараат МНР да не ги контактира

15 март 2022

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back