Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.859
Немиле сцене, муслиман тера словена да лаје. Хвала ти Бајдене.
Bice dobro ako ga ne osunete...
Tuzna prica ***********a...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немиле сцене, муслиман тера словена да лаје. Хвала ти Бајдене.
Pa koliko god da je toga ipak kada pogledaš odnos snaga...A ruske gubitke su objavili ili ih je zaginulo još uvijek 498
Birali ste ih sami, ja sigurno nisam.Pa da Drugosrbijanci su to ...
Srbijom od 1944.g. ne vlada srpska elita.
https://twitter.com/DNR_RU2021/status/1504694254203027469?s=20&t=HbDplSnYTLVkdRzy6IWeigСнимак денацификације Азовских нацистичких дивизија на територији фабрике Азовстал у Мариупољу.
Ништа лично – освета за пепео спаљених у Одеси и сећање на убијену децу у Донбасу.
За „Алеје анђела“ у Доњецку – ватра!
Birali ste ih sami, ja sigurno nisam.
I opet ćete, iz nepoznatog razloga
Rekao sam mošnjaku da cucla nargilu i da se ne petlja gde mu nije mesto.Tuzan kraj 79. Ukrainske jursino desantne brigade koja je 2014 jurisala na Donbas i juce pokusala da odbaci Ruse od NIkolaeva.
Ovo su ti za koje je "dobri Mosnjak" tvrdio da su napredovali 90 km. Evo ih sad.
Pogledajte prilog 1122272
Birali ste ih sami, ja sigurno nisam.
I opet ćete, iz nepoznatog razloga
Teško je vama bez diktatoraI nije uradila baš ništa konkretno po tom pitanju, ali zato u Beogradu imamo masovne mitinge podrške Rusima i šaku jada onih koji podržavaju Ukrajince![]()
И поред свега, некако ми га жао.
Teško je vama bez diktatora![]()
Teško je vama bez diktatora![]()
Sad smo se počeli vređati?S obzirom na tvoje sklonosti prema Srbima, birao bi ih i ti da si u mogućnosti![]()
497A ruske gubitke su objavili ili ih je zaginulo još uvijek 498
Znam samo da je vijest dana ako nema 5 - 6 sprženih ruskih kolona. Ginu ko muve
rat je, nema tu niceg normalnogako moze molba da se ne kaci onako uznemirujuc sadrzaj
Можда није лако транскрибовати нека презимена на српски, али није у питању никакав Тјанги-бокс.Итекако можемо да будемо сигурни.
Коалиција Тјангибокс
i onu dronfuljutreba pohvatati onu prvu ekipu sa majdana instaliranu od jenkija Turčinov , Avakov , janucek, Porošenlo.......
Ili sto bi bilo najlogicnije da guraju uz Dnjepar prema Kievu i preseku zemlju na dva delaIli na Odesu...
Mislis kao neki adolescent da svet moze da funkcionise, a da na njemu nema stalno potrebe za nekim intervencijama prilikom sukoba strana? I ko po tebi treba da vrsi te intervencije?Spisak njihovih intervencija od kraja DSR do danas je prilično dugačak...
A jel u tvojoj glavi kriva makar za neki mir?Ne znam mozda na Marsu gde ti zivis i nije kriva USA
Hahahaha, duhovito. Čak i da možeš, a ne možeš ni Komedijaša uloviti, napraviš mučenike i mit od njih.treba pohvatati onu prvu ekipu sa majdana instaliranu od jenkija Turčinov , Avakov , janucek, Porošenlo.......