veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Izraelski BPL tokom dejstva po Siriji. slike kombinovanre sa osmatrackim dronom koji nagleda dejstvo artiljerije ko zna kad i ko zna gdje ...
Opet dijelis gluposti sa Tnjiter bojne
Šta će jadan kad drugo nema...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izraelski BPL tokom dejstva po Siriji. slike kombinovanre sa osmatrackim dronom koji nagleda dejstvo artiljerije ko zna kad i ko zna gdje ...
Opet dijelis gluposti sa Tnjiter bojne
На брифинг. Да му објасне како да продужи да вам млати време (темпо).Đe ode onaj Termostat?
meni je najveca zelja da uhvate fon klicka
i da ostanu samo pertle od rukavica...
Snimak iz m Mariupolja prije 5 dana
Vidis da grijesis. Snimak je iz Kabula.

Tebi nije stalo da Ukri pobjede vec da puste sto vise Ruske krvi . No razumijem te takav sam osjecaj imao dok su Ameri kasapljeni na putu za Bagdad i BasruVidis da grijesis. Snimak je iz Kabula.
prenos simultani na internetu i je isloNisam navijač CZ, ali ovo je pogodilo u centar...
prenos simultani na internetu i je islo
tako da je barem evropa to i videla , a i mislim da je otislo svuda.
Ћоравост русофилаШта се тачно дешава овде?
![]()
Dobra fora, u prvom krugu sa koronom se rjesili bolesnih, u drugom budala ....Многи су се овде смејали кад сам написао да се на овај начин
многе земље рашавају проблематичних личности, од неонациста,
кјуклукса, незадовољних ветерана, криминалаца... Углавном личности које би
у будућим протестима могле повести незадовољне масе у неке опасније побуне.
Немогуће да нема муниције, инсајдери их намештају на нишан.
javnost je taj dogadjaj odredila da se to desilo u kijevu i da su rusi , kriviОЕБС није одговорио на гнусни злочин који су 14. марта починиле украјинске оружане снаге које су лансирале тактичку ракету Точка-У у густо насељени централни регион Доњецка.
![]()
Ту није било војних положаја, удар је намерно нанет цивилном становништву
treba pohvatati onu prvu ekipu sa majdana instaliranu od jenkija Turčinov , Avakov , janucek, Porošenlo.......meni je najveca zelja da uhvate fon klicka
i da ostanu samo pertle od rukavica...
Овде се на ђубриште одвозе десетине милиона долара.

60% светског БДП-а. Нека се Руси усрече са Африканцима и Азијатима.Potparol kineskog ministarstva spoljnih poslova DŽao Liđijan ismejao je predstavu Zapada o međunarodnoj zajednici
- Opštepriznata je istina da kada Zapad govori o „međunarodnoj zajednici“ misli na:
Peking zadržava "nezavisan" stav o ukrajinskoj krizi, poručio je ranije Liđijan na konferenciji za novinare, a sada je objavio na svom Tviteru mapu onoga o čemu govori
ukrajina ti svakim satom sve manja a ti nastavi da se blamiras natofilu kacenjem laznih vesti sa tvitera
Овде се на ђубриште одвозе десетине милиона долара.
Ћоравост русофила

Pravoslvni bosanac iz bihacke republike. E iz tih krjeva su ti oni koje ti nazivas predetnicki Srbi!
Nema gorih medju srbima(ja se uverio za vreme rata 92-95.

https://t.me/RVvoenkor/4192
Fotografije izmasakrirane Ukrianske 79. jurisne brigade. gomile leševa.
18+