Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
192033565_176933951101143_8462385754672190671_n.jpg

Можда сам ја глуп за војне ствари, али зар није боље да су Азовцима као последњу одступницу оставили аеродром или "Азовстал", тамо где нема цивила?
Мислим да су због многобројних злочина одлучили да им не остављају никакав простор, већ иду директно и до краја. Имаш на картама 3-4 котла у које су их збили и сада је фаза заузимања.

Koprcaš se ali ti ne ide, krenuo si pogrešno, sad se samo još više ukopavaš. Ko piše o NATO zemljama? Na ovom forumu ih nema nešto puno, uglavnom ovi dresirani luzeri iz hrvatske.
Da skratim, to da li je neko za vakcineili nije, nema veze sa ovom temom, koliko god ti pokušavao to da povežeš.
Све има везе са темом ако посматраш шире. Има везе и са темом овог рата јер је било нешто чудно у томе што НАТО земље не да су омаловажавале него нису уопште признавале вакцине произведене у Русији. То је силом спречавано јер вакцинисан руском вакцином није прихватљива особа за посао, путовање...што је чиста уцена. То исто је важило и обрнуто.
Сад се говори о биолабораторијама по Украјини и сад Руси отворено то доводе у везу са пландемијом. Мени је очигледно да догађаји у претходне две године имају неке везе са овим ратом, јер је хладни рат ових сила почео пре две године (вакцине/терапије) а сад је ушао у врућу фазу.
Само не/прихватање лека за исту "болест" зависно од политике изместило је целу причу из делокруга медицине у увело у поље политике.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back