Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.130
Znaci Misa Vacic, Seki i Bole prvi na spisku za denacifikaciju. Sns glasaci glume rusko stanovnistvo u Ukrajini, stajace po strani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okej. dakle, 1991 su obećali da se neće širiti.Sve vam treba pomavljati jer ne čitate:
Novootkriveni dokument iz marta 1991. pokazuje da su zvaničnici SAD, Velike Britanije, Francuske i Nemačke pismeno saopštili Moskvi da se NATO neće širiti na Poljsku i šire. Njegovo objavljivanje na nemačkom portalu dolazi pošto je širenje bloka predvođenog SAD dovelo do vojnog sukoba u istočnoj Evropi.
Zapisnik sa sastanka u Bonu 6. marta 1991. između političkih direktora ministarstava inostranih poslova SAD, Velike Britanije, Francuske i Nemačke sadrži višestruke reference na razgovore „2+4“ o ujedinjenju Nemačke u kojima su zapadni zvaničnici „jamčili” Sovjetskom Savezu da se NATO neće širiti na teritoriju istočno od Nemačke.
- Jasno smo stavili do znanja Sovjetskom Savezu – u pregovorima 2+4, kao i u drugim pregovorima – da nemamo nameru da imamo koristi od povlačenja sovjetskih trupa iz istočne Evrope - citira se u dokumentu pomoćnik američkog državnog sekretara za Evropu i Kanadu Rejmond Sejc.
- NATO ne bi trebalo da se širi na istok, ni zvanično ni nezvanično - dodao je Sejc.
Ко оно рече овде, Дух Црног мора?
„Бриљантна операција” украјинске морнарице: „потопљени” руски брод „изронио” на Крим
16. марта 2022.
![]()
Украјина је 7. марта објавила: „Званично је потврђена бриљантна операција уништења најновијег патролног брода руске морнарице Василиј Биков. У близини Одесе био је на удару украјинске поморске ракетне артиљерије .
Операција је представљена као „јединствена у светској војној историји, пошто ратни бродови никада нису потопљени из земље МЛРС системима, и изузетно успешна“.
kasnis 2 danaPogledajte prilog 1122118
Jedan od najboljih ruskih padobranaca ubijen je u ratu u Ukrajini, javlja Evening Standard pozivajući se na ukrajinske medije. Smrt Sergeja Suhareva, iz 331. udarne regimente iz Kostrome, potvrdila je ruska državna televizija nakon što su o tome izvijestili ukrajinski izvori.
duh crnog mora je zeznuo i onog duha iz kijevaКо оно рече овде, Дух Црног мора?
лол
Preciznije - sve sto pregazi ruska cizma, to je nase...i vrijedi za sve u svim ratovima...poslije rata dodje na red trgovina...Sve sto zahvatim to je nase.....ruska filosofija
Za Srbe sam rekao, i daleko od toga da mrzim Ruse, meni ih je samo žao jer su od velike nacije postali jad i bijeda, Rusija je država koja svoju veličinu ne želi pokazivati svojom sposobnošću, idejama koje mijenjaju svijet i liderstvom u svemu što danas čini civilizaciju, nego silom i tenkovima. Zato je moj stav da je Rusija rupa od države, a da su Rusi nacija koje treba žaliti. Budući da Ruse nimalo ne mrzim (kao što ne mrzim niti jedan narod), volio bih da imaju drugačiju državu, kao što bih mislio i da im je danas Staljin na vlasti.Како то само некоме може да падне на памет, из тебе просто избија љубав према Србима и Русима.
А због Лаврова ће на крају да те баце у гумену ћелију, док завезан у ону кошуљу будеш сиктао на чуваре "Лажеш ко Лавров лажеш ко Лавров лажеш ко Лавров!"
Šta ok? Pa da se ispoštovao dogovor iz 1991. godine ne bi ni bilo današnjeg rata.Okej. dakle, 1991 su obećali da se neće širiti.
1994.je Rusija garantirala teritorijalnu cjelovitost Ukrajine.
I dalje Ukrajina nije bila u NATO.
A odjednom joj okupirali Krim. Kako to?
Pa ne želi Ukrajina u NATO zato jer to Rusima ide na živce, nego gleda kako se goste s njenom državnom teritorijom.
То ти је природни процес, добијеш наистичку власт - почнеш да губиш територију.Okej. dakle, 1991 su obećali da se neće širiti.
1994.je Rusija garantirala teritorijalnu cjelovitost Ukrajine.
I dalje Ukrajina nije bila u NATO.
A odjednom joj okupirali Krim. Kako to?
Pa ne želi Ukrajina u NATO zato jer to Rusima ide na živce, nego gleda kako se goste s njenom državnom teritorijom.
Лажеш ко Лавров.Za Srbe sam rekao, i daleko od toga da mrzim Ruse, meni ih je samo žao jer su od velike nacije postali jad i bijeda, Rusija je država koja svoju veličinu ne želi pokazivati svojom sposobnošću, idejama koje mijenjaju svijet i liderstvom u svemu što danas čini civilizaciju, nego silom i tenkovima. Zato je moj stav da je Rusija rupa od države, a da su Rusi nacija koje treba žaliti. Budući da Ruse nimalo ne mrzim (kao što ne mrzim niti jedan narod), volio bih da imaju drugačiju državu, kao što bih mislio i da im je danas Staljin na vlasti.
Они нису чак ни опозиција. Небитни су.Znaci Misa Vacic, Seki i Bole prvi na spisku za denacifikaciju. Sns glasaci glume rusko stanovnistvo u Ukrajini, stajace po strani.
Who??Litva, Latvija i Estonija protjerale su desetero ruskih diplomata.
Normalno.
Ma čekaj, znači Zelenskij treba reći "Ukrajina nikada neće u NATO". i onda joj Rusija vraća Krim i Donbas?Šta ok? Pa da se ispoštovao dogovor iz 1991. godine ne bi ni bilo današnjeg rata.
Ne trebaš biti genije da to zaključiš ali ti ne da si daleko od genija već si daleko ispod prosjeka.
Bože sačuvaj kakvi ste...
kaze se lazes ko hrvatЛажеш ко Лавров.
Zanimaju te imena i prezimena diplomata?
To bi bilo da smo u augustu 95-te rekli "Povlačimo se, pobijedili smo RSK bez ispaljenog metka"kaze se lazes ko hrvat![]()
Kao prvo trebao se ispoštovati dogovor o smjeni Janukoviča kojem su garanti bili Francuska i Britanija čini mi se.Ma čekaj, znači Zelenskij treba reći "Ukrajina nikada neće u NATO". i onda joj Rusija vraća Krim i Donbas?
Pa to je dosta genijalno
vi ste pobegli na traktorima iz posavine 92 i sada vas vise tamo nemaZanimaju te imena i prezimena diplomata?
To bi bilo da smo u augustu 95-te rekli "Povlačimo se, pobijedili smo RSK bez ispaljenog metka"
Pa ko je postavio vremeski okvir za koji treba nesto da se osvoji tako nesto u vojsci ne postoji?Nastavno pitanje za tebe glasi: šta su, odnosno koji iole veći urbani cilj su Rusi do sada u Ukrajini (ili bilo gde) zauzeli tom taktikom?
Pa ću, kad mi na to suvislo odgovoriš, možda, ali samo možda u ovim srednjim godinama da se prisećam kako je to bilo u čizmama.
Ali, sve mi se čini da do toga neće doći.
У ком су смислу били "велика нација" а како су сада "јад и беда"?Za Srbe sam rekao, i daleko od toga da mrzim Ruse, meni ih je samo žao jer su od velike nacije postali jad i bijeda, Rusija je država koja svoju veličinu ne želi pokazivati svojom sposobnošću, idejama koje mijenjaju svijet i liderstvom u svemu što danas čini civilizaciju, nego silom i tenkovima. Zato je moj stav da je Rusija rupa od države, a da su Rusi nacija koje treba žaliti. Budući da Ruse nimalo ne mrzim (kao što ne mrzim niti jedan narod), volio bih da imaju drugačiju državu, kao što bih mislio i da im je danas Staljin na vlasti.