Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Анексија Крима није узрок већ последица, и то доласка нациста на власт противуставним методама.
Делујеш паметније кад причаш о хеликоптерима са дуплим пропелером.

Top na kamionu je ipak vrh vrhova, tako nešto neće biti prevaziđeno dok postoji internet...

Ti opet namerno skrećeš ka ekonomiji a poenta je vojni odnos. Znaš da sam u pravu i pokušavaš da to pokriješ menjanjem teme.
Ne skrecem ja nigde.

Vojno je samo krajnji mehanizam ekonomskog. Zadnja desetina od deset u sukobu za prevlast. Nekad i ne mora da se dogodi, prevlast se moze ostvariti i ekonomski. Rat treba samo da sprovede ono sto si pre toga pripremio. Ja rat ne posmatram kao presudni faktor, vec ono sto je bilo godinama pre. Zadnji cin.

NATO je sistem vazalstva za kontrolu i koordinaciju malih od strane velikih. Ali u interesu velikih. Jednako kao ODKB ili Varsavski ugovor pre toga.
Mali u tim sistemima eventualno ako imaju bas pametno rukovodstvo, sprovedu i neke svoje lokalne interese.

Zato vojna pretnja za Rusiju, ne znaci bas nista, ne postoji.

Da stavimo US i Kinu kao jedine vojno sposobne sile za stvaran rat na trenutak po strani da zamislimo da oni ne postoje

Navedi mi samo 1 zemlju na planeti koja moze i sme napasti Rusiju na njenom tlu i koju nece pojesti Armagedon u roku od 60 do 90 minuta

Ili Ameriku ili Kinu, kad smo vec u toj hipotezi

Ne skrecem ja nigde.

Vojno je samo krajnji mehanizam ekonomskog. Zadnja desetina od deset u sukobu za prevlast. Nekad i ne mora da se dogodi, prevlast se moze ostvariti i ekonomski. Rat treba samo da sprovede ono sto si pre toga pripremio. Ja rat ne posmatram kao presudni faktor, vec ono sto je bilo godinama pre. Zadnji cin.

NATO je sistem vazalstva za kontrolu i koordinaciju malih od strane velikih. Ali u interesu velikih. Jednako kao ODKB ili Varsavski ugovor pre toga.
Mali u tim sistemima eventualno ako imaju bas pametno rukovodstvo, sprovedu i neke svoje lokalne interese.

Da stavimo US i Kinu kao jedine vojno sposobne sile za stvaran rat na trenutak po strani da zamislimo da oni ne postoje

Navedi mi samo 1 zemlju na planeti koja moze i sme napasti Rusiju na njenom tlu i koju nece pojesti Armagedon u roku od 60 do 90 minuta

E pa vidiš, Rusi su zabrinuti da bi ti mali vazali mogli da joj naškode baš onako kako se ispostavilo na primeru Ukrajine koja je pokušala da napravi genocid nad ruskim narodom tamo. S tom razlikom što ruska briga za njihov narod nije isto što i srpska briga za svoj narod, jer kao što možemo da primetimo, nama su sipali bombe po glavama, dok u slučaju Rusije pišu oštra saopštenja.

Ne skrecem ja nigde.

Неће САД, Кина или неко трећи напасти Русију са неким дугим плановима.

Нико не може да гарантује у случају неких ескалација да се неће ситуација отргнути, али са намером се тако нешто неће догодити.

Мени овде Темпомат стално пребацује да мрзим све шта је са запада.
То није тачно.
На пример обожавам видео игру Кол оф дјути.

https://t.me/RVvoenkor/4156
valjda ce da naprave neki novi wolfenstein sa ukrima ko nazzistima... i u wolfu ima ono cudoviste zvamno super vojnik koje su napravili nazzi iz bio laboratorije :lol:

Неће САД, Кина или неко трећи напасти Русију са неким дугим плановима.

Нико не може да гарантује у случају неких ескалација да се неће ситуација отргнути, али са намером се тако нешто неће догодити.
mozda ih napadne finska..imaju elitne jedinice taman jake za neko selo od 30 rusa da stave pod kontrolu :lol:

Ozbiljno? Gospodine Lavrov, kako ste?

Fotošop dakle

3aea3a632b7f2ce1af790c508dba3f5f_700x550.jpg

Jesi postavio i Memorandum iz Budimpešte o ruskim garancijama teritorijalnog integriteta Ukrajine ili si zaboravio pa ćeš sada?
Da li u ustašiji postoji i naziv ulica jasenovačkih koljača Srba?

Ако ниси испратио била је реч о квалитету а не о количини.
Мада, и она два са параде би била довољна...

:hahaha:
Kako da ne, nek ih pošalju u Ukrajinu da završe stvar, da ne ginu ljudi u ovoj neadkvatnoj gvožđuriji kao do sada...

Posle ovog rata, NATO nema razloga da se posebno plaši konvencionalne ofanzivne moći Rusa, sve da im svaki vojnik ima Armatu.

A i Armatu ove raketice što gađaju krov tenka rešavaju bez problema, samo, bogu hvala, ne gine posada kao do sada.

Жалосно је све ово гледати, Украјини ће требати 15-20 година да се дођу себи под условом да ускоро стане а како ствари стоје биће овдје рокања још јер пристижу стално нове снаге а изгледа да је кијевски режим одлучио да опција предаја није опција.Поштено словенски до краја, ако ишта словени знају знају гинути.*ебига...
Mariupol3.jpg
Da, Ukrajinci imaju isti mentalitet kao mi na Balkanu. Kidace se do kraja za svoju zemlju i sa najjacima, tu nema nikakve sumnje

A videli smo prilican broj snimaka vec da nece rusku vlast, i da ruski vojnik isto tako nije motivisan da bude tu, ni njemu se ne svidja sto je prinudjen da ratuje sa komsijama, a nema ni jasnu sliku zasto je uopste tu

valjda ce da naprave neki novi wolfenstein sa ukrima ko nazzistima... i u wolfu ima ono cudoviste zvamno super vojnik koje su napravili nazzi iz bio laboratorije :lol:

Šta će im transhumani wolfenstein kada imaju svog heroja Beowulf-a.

Nordijski (Germanski) heroj Beowulf će osloboditi dvor Kralja Hrothgara (Zelenskog) od terora čudovišta Grendela, koji u ljudskom liku liči na Putina

Mitologija na zapadu počinje da se racionalizuje

Da, Ukrajinci imaju isti mentalitet kao mi na Balkanu. Kidace se do kraja za svoju zemlju i sa najjacima, tu nema nikakve sumnje

Koliko vidimo, manje od mesec dana je trebalo da im se unište skoro sve vojne efektive, sad je ostalo ravnanje terena. Pružili su smešan otpor, verovatno zato što su duboko u sebi svesni da su veštački narod na veštački sklepanoj zemlji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back