JankoTheGreat
Buduća legenda
- Poruka
- 27.324
Zamisli, brate, koja je to pohvala kada te dokazani vojni zločinci okarakterišu kao vojnog zločinca, a jedini zločin je taj što se neko usuđuje da se bori protiv tog velikog zla ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zamisli, brate, koja je to pohvala kada te dokazani vojni zločinci okarakterišu kao vojnog zločinca, a jedini zločin je taj što se neko usuđuje da se bori protiv tog velikog zla ...
Udri, Brus Li, sve su to nacisti i peederi!У паузи да се мало нашалимо.Ја колико пратим Мариупољ се изгледа свео на спорадичан отпор...
Pogledajte prilog 1121493
Ne, nego se mlađi brat udružio sa šljamom i želi da povredi velikog brata.Mlađi brat se odselio raspadom SSSR-a
Ali sada stariji brat kaže da je to ipak njegov stan jer mu se sviđa kako se mlađi brat ponaša.
Velik
Ma imaš i toga, da trgovci kad je navala na neki artikal, sklone jeftinijeg, da prodaju prvo skupljeg, ali u glavnom ti sa B100 motorima sipaju jestivo ulje jer je jeftinije. To se lako reši, sa ograničenjem količine, koju može jedan kupac kupiti u jednom dučanu. Ali inaće, ljudi se ovce, samo se sjeti pomame za toalet papiromznam da se moze koristiti ulje,
al sta je tacno po sredi ne znam,
mozda su samo prodavnice povukle ulje,
pa cekaju poskupljenje, nemam pojma
Slabo barataš analogijama.Mlađi brat se odselio raspadom SSSR-a
Ali sada stariji brat kaže da je to ipak njegov stan jer mu se sviđa kako se mlađi brat ponaša.
Lepše to, a i ono, pokazuje Marija Zahareva ... Ona je moja simpa ...
ja gace ne nosim, pretoplo mi je...ti verovatno nosis XXXXL gace, moglo bi se satorsko krilo napravitida, pametni, a koji broj gaca nosim, zna li se sta
Видиш да није, не враћа се она. Пуна кеса је најважнија.Слободе има а она је најважнија а
Al će da se usreći.Врати се ти у Србију, овде Вучић брине о нама као отац, свега има.
Pametno brate ,i ja takodje mast kakav q zejtin .Ja pržim i kuvam na svinjskoj masti evo preporodio sam se kosa mi bujna, nokti, koža kao bebi
Izbegavamo sve masti na biljnoj bazi.
neka ide slobodno, ali da plati svoje dugove...A ako mlađi brat ima 18 godina i odluči se odseliti?
Gutaš propagandu ko šotka.Krenuo Lavrov kod brata Kineza da ispregovara dobru cijenu za SDO - B, to je onaj sa konzervom rizi bizija, popularni RB. Prešao 2800 km i odjednom, okret za 180° i nazad u Moskvu.
Kokošinjci po Ukrajini su naebali
Коме фали? Нека узму тебе за све набројано, ближа си им.sad je tebi jedinstvena prilika da ti dodjes na zapad,
da pobegnes od zlog vucica,
ponestaje im radne snage,
ali i ljudskih organa, kao i nato bojovnika
Tacno tako, krmeca mast je spas!Ja pržim i kuvam na svinjskoj masti evo preporodio sam se kosa mi bujna, nokti, koža kao bebi
Izbegavamo sve masti na biljnoj bazi.
Ruske snage razmijenile ukrajinskog gradonačelnika za devet vojnika
17. Marta 2022.
Share on Facebook
Tweet on Twitter
![]()
Ruske snage oslobodile su gradonačelnika ukrajinskog grada Melitopolja Ivana Fedorova u zamjenu za svojih devet zarobljenih vojnika, potvrđeno je iz ureda ukrajinskog predsjednika, prenosi Anadolu Agency (AA).
“Ivan Fedorov je pušten iz ruskog zarobljeništva. U zamjenu za njega Rusija je dobila devet zarobljenih vojnika koji su rođeni 2002. i 2003. godine. To su zapravo djeca”, rekla je u televizijskom obraćanju Darja Zarivnaja, glasnogovornica ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.
Šef Ureda predsjednika Ukrajine Andrij Jermak rekao je u srijedu da je Fedorov, kojeg je ruska vojska kidnapovala 11. marta, oslobođen.
Zelenski je zatražio pomoć od šefova država različitih zemalja za oslobađanje Fedorova.
Rat Rusije i Ukrajine, koji je počeo 24. februara, izazvao je međunarodnu osudu, doveo je do finansijskih ograničenja Moskvi i izazvao egzodus globalnih kompanija iz Rusije.
Prema procjenama Ujedinjenih nacija (UN), najmanje 726 civila je ubijeno i 1.174 ranjeno u Ukrajini od početka rata. Istovremeno, više od tri miliona ljudi je izbjeglo iz Ukrajine.
Видиш да није, не враћа се она. Пуна кеса је најважнија.
Uh bas cu da ih zalim …У последње време видим да се доста људи вратило са Запада , кажу да неће назад док се ситуација не смири ..
ситуација је све гора и горе а остати на неприајтељској територији је најгоре од свега ..
neka ide slobodno, ali da plati svoje dugove...
Не, не грешим. Већина људи који подржавају ову „специјалну операцију“ верују да још увек живе у 1943. и да је Кијев још под нацистима. Таква каскадна шизофренија може се објаснити само изузетно ниским нивоом знања и опште интелигенције, што знатно олакшава манипулацију.Грешиш IQ је небитан.
У питању је недостатак Human Quotient-а.