Povjesnitchar
Domaćin
- Poruka
- 4.480
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То су западни медији наметнули причу, мислим да пола вас овдје на форуму нема представу о коликој је државетини ријеч.Jedina opcija je bila da se "operacija" brzo završi...
Izgleda da neće..
znam, meni je to jasno odavno,Наравно. нећете ви имати много тога у Немачкој док се Амери не изјасне шта хоће да вам доставе, а шта смеју други.
Ако вам нешто недостаје, одмах и прво да питате Амере шта смете, а шта не смете да увозите!
За цену се више не питате, ако је достава из Америке !
Песков није био у супермаркету већ 20 година. Он не може да зна да је руска привреда у потпуном колапсу и да нема више шећера и соли у продавницама у малим градовима. Ускоро ће га „купонски систем“ отрезнити као и све добронамернике и борце против „нацизма“.Не постоји сценарио банкротства Русије, изјавио је портпарол руског председника Дмитриј Песков
Vi ćete imati loše decenije. Čim se rat završi jer ćete biti vraćeni u mračni srednji vek.
da, vracamo se avgusta, definitivno,
ja vise ne mogu da trpim ovu fasisticku propagandu,
dozivela sam i propagandu protiv srbije 90-ih,
al ovo sad je hiljadu puta gore
Imaš automobile sa diesel motorima, koji mogu ići na 100% biodiesesl, to su oni sa oznakom B100, vlasnici tih automobila su došli do zaključka, da je jeftinije sipati jestivo ulje (suncokretovo, kukuruzno, repično), nego diesel na pumpi. To ti je glavni razlog nestašice.u nemackoj nema ulja vec nedelju dana,
svaki dan obilazim prodavnice i dokupljujem stosta,
pa svratim u regale sa uljem, suncokretovo planulo vec odavno,
prosla sam danas 4 prodavnice, verovatno je stanje svuda isto,
sad sam dokupila 1 kilu svinjske masti
Ne, agresiju vrši NATO. Laži i podvale više ne prolaze, sad gledamo kako Rusi biju zločince.Pa da rusija ne vrsi sada agresiju nad Ukrajinom a 99 je bilo plaky , ubise nas agresor ...
Nato 99 , Rusija danas , agresor.
bice opet sverc komerc,
Ako gledamo ruski karakter morali bi da se osvete u Odesi.Ne verujem da ce da napadnu Odesu. Cilj je da se probije koridor do Pridnjetrovlja a zatim da se Odeska oblast izoluje i nekako spontano odvoji od Ukrajine. Ali pre toga treba da padne Nikolajev
znam, meni je to jasno odavno,
ja sam pre 7 godina kupila jeftinu kucu
na selu u vojvodini, sa velikom okucnicom,
svi se dole cudili, sta ce mi to,
vec onda sam im rekla da je to investicija
za vremena kad dodje rat i glad u nemacku,
a to ce biti uskoro,
niko mi nije verovao
Нов модернији начин пропаганде.Пре су слали писма и поруке преко размијењених сада иде уживо преко вибера скајпа и сличних комуникационих мрежа.
Да су Руси сурови као што нису, давно би Украјина остала без струје, воде и слично.Просто су мекани од почетка, у питању је исти народ не желе жртве недужних.
А најгоре што на западу их приказују као најгоре касапе, јел елте убијају војнике који пружају отпор.Ратни злочин.![]()
Грешиш IQ је небитан."Званично", нема рата, нема жртава – све је мирно – украјинско цивилно становништво излази са хлебом и сољу да поздрави руског војника који је дошао са добром намером и милошћу да спасе Украјину од „нациста”. Колики je IQ особе која верује у горе наведено?: Одговор: 45.
Neubedljivo nazvrljano Z... Inace zanimljivo da uvek strada samo oprema sa Z a nikad V, na tim snimcima
Pa nece se svetiti stanovnicima OdeseAko gledamo ruski karakter morali bi da se osvete u Odesi.
Лепо је да има неко да нам каже шта се дешава
Nisu mediji ništa soroš gebels, nego ti ne umeš da čitašЛепо је да има неко да нам каже шта се дешава , јер су медији толико под утицајем Сорош Гебелс фондације да је немогуће добити информацију .
Не знам шта Ви чекате , али време је за српски народ да се врати кући ..ситација неће бити ни мало боља
Врати се ти у Србију, овде Вучић брине о нама као отац, свега има.u nemackoj nema ulja vec nedelju dana,
svaki dan obilazim prodavnice i dokupljujem stosta,
pa svratim u regale sa uljem, suncokretovo planulo vec odavno,
prosla sam danas 4 prodavnice, verovatno je stanje svuda isto,
sad sam dokupila 1 kilu svinjske masti
To je zabrinjavajuće, jer su ti dupljaci tek sada pokazali svoje pravo lice ... Njima je prljaviji obraz od gu-zice ...Ono sto je interesantno na temi nema SNS botova.
znam da se moze koristiti ulje,Imaš automobile sa diesel motorima, koji mogu ići na 100% biodiesesl, to su oni sa oznakom B100, vlasnici tih automobila su došli do zaključka, da je jeftinije sipati jestivo ulje (suncokretovo, kukuruzno, repično), nego diesel na pumpi. To ti je glavni razlog nestašice.
p.s. na jestivo ulje, može i otpadno, kad ga cediš, mogu i stari diesel motori, poput IMT traktora, Golf 1 i 2, itd....ali nisu prilagođeni na tu vrstu goriva, te izgrize gimi delove i dihtunge, a najveći problem je sa pumpom goriva, koja se ne podmazuje dovoljno i nakon nekoliko vremena dođe do kvara
da, vracamo se avgusta, definitivno,
ja vise ne mogu da trpim ovu fasisticku propagandu,
dozivela sam i propagandu protiv srbije 90-ih,
al ovo sad je hiljadu puta gore