Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Ako si ruski podanik onda me ne cudi sto tako gledas na bratsku nam Ukrajinu.Ne, agresiju vrši NATO. Laži i podvale više ne prolaze, sad gledamo kako Rusi biju zločince.
Bijedno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si ruski podanik onda me ne cudi sto tako gledas na bratsku nam Ukrajinu.Ne, agresiju vrši NATO. Laži i podvale više ne prolaze, sad gledamo kako Rusi biju zločince.
Nemoj da brineš sad će nama da fali jer će vučić sve da pošalje za nemačkuu nemackoj nema ulja vec nedelju dana,
svaki dan obilazim prodavnice i dokupljujem stosta,
pa svratim u regale sa uljem, suncokretovo planulo vec odavno,
prosla sam danas 4 prodavnice, verovatno je stanje svuda isto,
sad sam dokupila 1 kilu svinjske masti
A ako mlađi brat ima 18 godina i odluči se odseliti?Ne, nego da zaštiti sebe i roditelje prevaspitavanjem.
Врати се ти у Србију, овде Вучић брине о нама као отац, свега има.
U skopu te operacje napad na Odesu iz Budžaka ne bi bio na odmet. S druge strane cela ta operacija bila bi rasipanje snaga. Bolja bi bilo da u izvesno vreme krenu ka Pavlogradu (od severa i sa juga ) na istokuUkrajine i zatvore odstupanje glavnine ukrajinske vojske čime bi rešili istočno vojište (teritorija istočno od Dnjepra).Ne verujem da ce da napadnu Odesu. Cilj je da se probije koridor do Pridnjetrovlja a zatim da se Odeska oblast izoluje i nekako spontano odvoji od Ukrajine. Ali pre toga treba da padne Nikolajev
sad je tebi jedinstvena prilika da ti dodjes na zapad,Врати се ти у Србију, овде Вучић брине о нама као отац, свега има.
Manje nego teritorija Ukrajine.
Смањује се Руска армија
Врати се ти у Србију, овде Вучић брине о нама као отац, свега има.
Opet isti video. Da li ti to Z stvarno deluje kao da je original? T-72 je standardniji za ukrajinsku nego rusku armiju
Смањује се Руска армија
We were already deceived. We were promised, and as a result, they began to destroy factories and factories, production and industry, while forming a class of idlers - human rights activists and lawyers, lawyers, bloggers and all sorts of this rubbish that does not bring any benefit to the state. Then Yushchenko proposed in 2005 to divide you into “right” and “wrong”. On the citizens of Ukraine - "correct" and "incorrect".Brothers, sisters, you have been deceived! Once again you have been deceived by the vile, treacherous government. If we remember what happened in 1991, when we were promised independence, prosperity and development.
But that means killing people who just wanted to live on their own land. Just live on their own land, on the land that is watered with the blood and sweat of their ancestors.And yet nothing stopped. People began to be killed on the Maidan, and then territorial detachments began to form, which were supposed to go to the Donbass and Luhansk and kill all those who did not agree with what was happening on the Maidan.
So, the Russian army came. She didn't bring you the stone in her palm. She opened her hands and held it out. Brothers and sisters, do not be afraid of them! Go outside in support of the Russian army. This army will allow you to live on. This army will make our world a better place. She will remove all those villains who wanted to force all those whose ancestors lived according to one law for centuries to live differently.Today, after 8 years of this genocide, I'm not afraid of this word, the genocide of the Russian people in Donbass, the end has come. The end has come to all these national battalions, all these “Azovs” and so on. They are at war with the Russian army.
We are those among whom there are no Ukrainians and Katsaps. Those who believe that a kind person, no matter what nationality, is a kind person. And we will live together with them, we will build our country, raise our economy, restore our industry. And now no one will be our enemy anymore. And only the one who encroaches on our borders, on our honor, valor, glory, will become the one whom we will destroy once again.All these “Azovs”, all the other scoundrels, scoundrels and traitors, all these Bandera people are all bastards. She will eventually die. Not today, not now, but maybe a little later, but he will die anyway. And we will stay alive.
Nije ni čudo što su tebi braća.Ako si ruski podanik onda me ne cudi sto tako gledas na bratsku nam Ukrajinu.
Bijedno.
Zamisli, brate, koja je to pohvala kada te dokazani vojni zločinci okarakterišu kao vojnog zločinca, a jedini zločin je taj što se neko usuđuje da se bori protiv tog velikog zla ...Медији су тоално идиотски у покушају рационализације интереса, критички ум запада је на тоталној резерви.
isti ko tvoj-"Званично", нема рата, нема жртава – све је мирно – украјинско цивилно становништво излази са хлебом и сољу да поздрави руског војника који је дошао са добром намером и милошћу да спасе Украјину од „нациста”. Колики je IQ особе која верује у горе наведено?: Одговор: 45.
ostajes ti u Nemackoj, pa makar i na bonovima da zivis...jos malo pa ces u penziju...sigurno imas preko 20 godina staza, a verovatno blizu 30 g stazaznam, meni je to jasno odavno,
ja sam pre 7 godina kupila jeftinu kucu
na selu u vojvodini, sa velikom okucnicom,
svi se dole cudili, sta ce mi to,
vec onda sam im rekla da je to investicija
za vremena kad dodje rat i glad u nemacku,
a to ce biti uskoro,
niko mi nije verovao
Ne, ja volim i Rusiju i Ukrajinu i Ameriku i Britaniju, nisam ograničen kao recimo ti. I najviše korisitim stvari sa zapada, radim sa ljudima sa zapada najviše, ali to nema veze sa politikom tog istog zapada, koja jeste agtesivna, zločinačka i lažljiva. I bio bih najsrećniji da se ovo što pre završi sa što manje ubijenih i razaranja, ali dok zapad vodi ovu dvoličnu zlu politiku, teško.Ako si ruski podanik onda me ne cudi sto tako gledas na bratsku nam Ukrajinu.
Bijedno.
vucic je zabranio izvoz prehrambenih proizvoda,Nemoj da brineš sad će nama da fali jer će vučić sve da pošalje za nemačku![]()
Problem su trgovci koji povlače i sakrivaju robu čekaju da dupliraju cene, ja bi to sve streljao
Može slobodno da se odseli, ali ovde je mlađi brat doveo njegovog dilera u kuću da ga brani.A ako mlađi brat ima 18 godina i odluči se odseliti?
da, pametni, a koji broj gaca nosim, zna li se staostajes ti u Nemackoj, pa makar i na bonovima da zivis...jos malo pa ces u penziju...sigurno imas preko 20 godina staza, a verovatno blizu 30 g staza
Ma zabranio je donekle msm ograničio a to su dva različita pojma nisi pažljivo pročitalavucic je zabranio izvoz prehrambenih proizvoda,
mozda bi se i ovi na zapadu setili takve genijalne ideje,
da se nisu davno prekalkulisali,
pa mislil da umesto zitarica mogu kompjuteri da se jedu
Mlađi brat se odselio raspadom SSSR-aMože slobodno da se odseli, ali ovde je mlađi brat doveo njegovog dilera u kuću da ga brani.
Velikda, pametni, a koji broj gaca nosim, zna li se sta