Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Наравно. нећете ви имати много тога у Немачкој док се Амери не изјасне шта хоће да вам доставе, а шта смеју други.

Ако вам нешто недостаје, одмах и прво да питате Амере шта смете, а шта не смете да увозите!

За цену се више не питате, ако је достава из Америке !
znam, meni je to jasno odavno,
ja sam pre 7 godina kupila jeftinu kucu
na selu u vojvodini, sa velikom okucnicom,
svi se dole cudili, sta ce mi to,
vec onda sam im rekla da je to investicija
za vremena kad dodje rat i glad u nemacku,
a to ce biti uskoro,
niko mi nije verovao

🔱🇺🇦 ⁉️ Зашто си одустао фрајеру: Украјински новинар Фахрудин Шарафмал, који је позвао на убијање руске деце, извинио се због својих речи

Зајебано касно - Награда од 10 милиона рубаља (81 085 Евра) додељена је за главу поштоваоца Адолфа Ајхмана

Пази на главу луди!

1647515722885.png

Не постоји сценарио банкротства Русије, изјавио је портпарол руског председника Дмитриј Песков
Песков није био у супермаркету већ 20 година. Он не може да зна да је руска привреда у потпуном колапсу и да нема више шећера и соли у продавницама у малим градовима. Ускоро ће га „купонски систем“ отрезнити као и све добронамернике и борце против „нацизма“.

da, vracamo se avgusta, definitivno,
ja vise ne mogu da trpim ovu fasisticku propagandu,
dozivela sam i propagandu protiv srbije 90-ih,
al ovo sad je hiljadu puta gore

Фалабогу дођи,

Немачка неће моћи да исервисира Америку.

Медији су тоално идиотски у покушају рационализације интереса, критички ум запада је на тоталној резерви.

Испећићемо прасе за останак !

u nemackoj nema ulja vec nedelju dana,
svaki dan obilazim prodavnice i dokupljujem stosta,
pa svratim u regale sa uljem, suncokretovo planulo vec odavno,
prosla sam danas 4 prodavnice, verovatno je stanje svuda isto,
sad sam dokupila 1 kilu svinjske masti
Imaš automobile sa diesel motorima, koji mogu ići na 100% biodiesesl, to su oni sa oznakom B100, vlasnici tih automobila su došli do zaključka, da je jeftinije sipati jestivo ulje (suncokretovo, kukuruzno, repično), nego diesel na pumpi. To ti je glavni razlog nestašice.
p.s. na jestivo ulje, može i otpadno, kad ga cediš, mogu i stari diesel motori, poput IMT traktora, Golf 1 i 2, itd....ali nisu prilagođeni na tu vrstu goriva, te izgrize gimi delove i dihtunge, a najveći problem je sa pumpom goriva, koja se ne podmazuje dovoljno i nakon nekoliko vremena dođe do kvara

Нов модернији начин пропаганде.Пре су слали писма и поруке преко размијењених сада иде уживо преко вибера скајпа и сличних комуникационих мрежа.
Да су Руси сурови као што нису, давно би Украјина остала без струје, воде и слично.Просто су мекани од почетка, у питању је исти народ не желе жртве недужних.
А најгоре што на западу их приказују као најгоре касапе, јел елте убијају војнике који пружају отпор.Ратни злочин. :D
njegoš - kleveta.jpg

"Званично", нема рата, нема жртава – све је мирно – украјинско цивилно становништво излази са хлебом и сољу да поздрави руског војника који је дошао са добром намером и милошћу да спасе Украјину од „нациста”. Колики je IQ особе која верује у горе наведено?: Одговор: 45.
Грешиш IQ је небитан.
У питању је недостатак Human Quotient-а.

Лепо је да има неко да нам каже шта се дешава , јер су медији толико под утицајем Сорош Гебелс фондације да је немогуће добити информацију .

Не знам шта Ви чекате , али време је за српски народ да се врати кући ..ситација неће бити ни мало боља
Nisu mediji ništa soroš gebels, nego ti ne umeš da čitaš

u nemackoj nema ulja vec nedelju dana,
svaki dan obilazim prodavnice i dokupljujem stosta,
pa svratim u regale sa uljem, suncokretovo planulo vec odavno,
prosla sam danas 4 prodavnice, verovatno je stanje svuda isto,
sad sam dokupila 1 kilu svinjske masti
Врати се ти у Србију, овде Вучић брине о нама као отац, свега има.

Imaš automobile sa diesel motorima, koji mogu ići na 100% biodiesesl, to su oni sa oznakom B100, vlasnici tih automobila su došli do zaključka, da je jeftinije sipati jestivo ulje (suncokretovo, kukuruzno, repično), nego diesel na pumpi. To ti je glavni razlog nestašice.
p.s. na jestivo ulje, može i otpadno, kad ga cediš, mogu i stari diesel motori, poput IMT traktora, Golf 1 i 2, itd....ali nisu prilagođeni na tu vrstu goriva, te izgrize gimi delove i dihtunge, a najveći problem je sa pumpom goriva, koja se ne podmazuje dovoljno i nakon nekoliko vremena dođe do kvara
znam da se moze koristiti ulje,
al sta je tacno po sredi ne znam,
mozda su samo prodavnice povukle ulje,
pa cekaju poskupljenje, nemam pojma

da, vracamo se avgusta, definitivno,
ja vise ne mogu da trpim ovu fasisticku propagandu,
dozivela sam i propagandu protiv srbije 90-ih,
al ovo sad je hiljadu puta gore

Верујем ти , али само да ти не буде касно ..боље пре да се вратите ..

Нема ништа горе него када човек остане заробљен на непријатељском тлу ..ситуација није ни мало наивна а биће још гора .

Сви који осећају тах дух словенства у себи морају да се врате јер ће они највише да страдају у временима која долазе ..

Сетимо се како су прошли Јеверји који нису могли да напусте Немачку 1941 ...смутна времена су дошла , жива глава на рамену и слобода су најбитније.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back