Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.369
Ne znaš ni sam šta si hteo da kažeš.Stao si na stranu antivaxer lige.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znaš ni sam šta si hteo da kažeš.Stao si na stranu antivaxer lige.
Nema besplatnog rucka, nikad ga nije ni bilo...zaprdio si toliko godina u guzicu, a najosnovnije nisi naucioMda, samo šalju sve što im treba: najmodernije oružje u brutalnim količinama, instruktore, sve obavještajne podatke, sredstva veze, kompletnu logistiku, gorivo, opremu, apsolutno sve što vojsci treba osim vojnika: njih imaju Ukrajinci.
I, šta je najbolje - za nula dolara (naplatit će se oni u budućnosti)
"Nije to naš rat" je floskula za Putina.
"Super" su ih obučili.A tek jučerašnja izjava, biće zbog griže savesti, Jensa Stoltenberga da su u zadnje dve godine obučavali na desetine hiljada ukro-nacista, da su ih opremili najsavremenijom njihovom vojnom opremom, naročito sistemima za PVO i avijacijom ... Time je priznao koliko su Rusi superiorniji vojnički od Amerike i NATO zločinaca, zajedno - isto je to zlo ....
I sam sam toga mišljenja ... Verujem da će uskoro na svetu postojati samo tri velike države: Rusija, Kina i Amerika ... Lično mislim da to i ne bi bilo slabo za čovečanstvo, jer banana države tiranišu i istrebljuju svoje građane ...Мени се чини да ово мора да потраје, да би Немачка и ЕУ биле што више исисане...
Twitter bojna, radno vreme:
- prva smena, prepodnevna: Cosmo, Qing, Dobri Bošnjo
- druga smena, popodnevna: Tempomat, Mstislav, picinX
- treća smena, noćna: Patata Cali, dalmata
Gumi, povređen na radu, odsutan.
Neki od navedenih vole da rade i prekovremeno.
Aha prosla korona u carskoj rusiji... a i dosadila ta tema, experti za vaxine presli ovdeNe znaš ni sam šta si hteo da kažeš.
Dobro a sta je sa 50 ukrajinskih S-300, kako su se oni pokazaliA tek jučerašnja izjava, biće zbog griže savesti, Jensa Stoltenberga da su u zadnje dve godine obučavali na desetine hiljada ukro-nacista, da su ih opremili najsavremenijom njihovom vojnom opremom, naročito sistemima za PVO i avijacijom ... Time je priznao koliko su Rusi superiorniji vojnički od Amerike i NATO zločinaca, zajedno - isto je to zlo ....
To je cilj USA politike.Мени се чини да ово мора да потраје, да би Немачка и ЕУ биле што више исисане...
Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka ...Dobro a sta je sa 50 ukrajinskih S-300, kako su se oni pokzali![]()
sigurno putinov placenik koji nema pojma o cemu govori ipak ukro tviter tastatura bojna zna boljePropaganda na Zapadu stvorila je lažna očekivanja ukrajinskog uspeha, tvrdi penzionisani američki oficir
Rusija je u velikoj meri postigla svoj cilj neutralizacije ukrajinske vojske, ali zapadne vlade pogrešno veruju da namerni napredak osmišljen da se izbegnu civilne žrtve odražava slabost i šalju oružje da bi produžile borbe, tvrdi bivši najviši savetnik Pentagona.
Ruski predsednik Vladimir Putin je od samog početka dao stroga naređenja da se izbegnu civilne žrtve i velika imovinska šteta, rekao je penzionisani pukovnik američke vojske Daglas Mekgregor za Grejzon.
Ovo je usporilo napredovanje Rusa "do tačke u kojoj je dalo lažnu nadu i Ukrajincima … ali su to ljudi na Zapadu iskoristili da pokušaju da ubede svet da je poraz u toku, dok je u stvari suprotno slučaj“, rekao je Mekgregor.
"Rat je, za sve namjere i svrhe, odlučen“, rekao je penzionisani pukovnik. "Cela operacija od prvog dana bila je usmerena na uništavanje ukrajinskih snaga. To je uglavnom završeno".
Ukrajinske jedinice koje su i dalje aktivne "su potpuno opkoljene, odsečene i izolovane u različitim gradovima“, uključujući čak 60.000 vojnika na granici sa Donjeckom, čije zalihe su do sada verovatno na izmaku, rekao je on.
https://www.kurir.rs/planeta/389309...jasnjava-sporo-napredovanje-rusije-u-ukrajini
Korona više nije pretnja koja je bila u predhodne dve godine.Aha prosla korona u carskoj rusiji... a i dosadila ta tema, experti za vaxine presli ovde![]()
Da, zaplenjene su laboratorija gde su Ameri proizvodili te otrove ...Aha prosla korona u carskoj rusiji...
Нов модернији начин пропаганде.Пре су слали писма и поруке преко размијењених сада иде уживо преко вибера скајпа и сличних комуникационих мрежа.Колика људкса мизерија мораш да будеш да би уживао у патњи мајке која гледа заробљеног и везаног сина кога вероватно последњи пут види живог !
https://fb.watch/bOMMj8d46h/
...није, јуче је забележено преко 24.000...но, какве то везе има са овом темом?Aha prosla korona u carskoj rusiji... a i dosadila ta tema, experti za vaxine presli ovde![]()
Ukrajina je inace u vreme SSSR bila do zuba naoruzana i vecina tog oruzja je ostala tamo. Jedva su se dogovorili da prebace bombardere Tu-160 i to tek za vreme Janukovica, jer je u Rusiji bilo stacionirano samo 6 njih od 18 sovjetskih.Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka ...
Наркомана мораш физички изоловати од могућности да добије дрогу.Možda da ga ubije?
I sam sam toga mišljenja ... Verujem da će uskoro na svetu postojati samo tri velike države: Rusija, Kina i Amerika ... Lično mislim da to i ne bi bilo slabo za čovečanstvo, jer banana države tiranišu i istrebljuju svoje građane ...
Koje budale su ti Ukrajinci, prestrašno. Nacisitičke simbole crta po sebi a Hitleri bi ih nakurio u istim pećima samo da je pobijedio u ratu. Idioti."Super" su ih obučili.
Ono sto je interesantno na temi nema SNS botova.Twitter bojna, radno vreme:
- prva smena, prepodnevna: Cosmo, Qing, Dobri Bošnjo
- druga smena, popodnevna: Tempomat, Mstislav, picinX
- treća smena, noćna: Patata Cali, dalmata
Gumi, povređen na radu, odsutan.
Neki od navedenih vole da rade i prekovremeno.
"Званично", нема рата, нема жртава – све је мирно – украјинско цивилно становништво излази са хлебом и сољу да поздрави руског војника који је дошао са добром намером и милошћу да спасе Украјину од „нациста”. Колики je IQ особе која верује у горе наведено?: Одговор: 45.Službeno nije bilo ruske vojske u Ukrajini 2014.
I onda ovi to potvrde..