Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Banana несуверене државе које се утркују да буду сервилне униполарној сили која није успела да постане једина суперсила ...зато су УН пропале

То у међ.односима није било добро. То ће сада да се мења.

После оваквих сукоба, остаће 10так суверених држава које ће око себе интегрисати сателите, који ће бити у њиховом систему реда и поретка.
Pa nek uspješni hegemon postavi pravila. Ovako, puno babica kilavo dijete, vidjeti pod EU.

Рат који Запад , Америка, врши против Русије се огледава на неколико фронтова : војни фронт , информациони , медијски , фронт друштвених мрежа ..
У фронту друштвених мрежа , Запад је изродио милионе блогера , који жељни славе и популарности , извршавају све задате задатке .

Један од тих задатак је ширити лажи о Русији међу млађом популацијом ...То може да брине , али и не мора да брине .

Ако узмемо у обзир да те друштвене мреже од свог постанка дају погрешну прецеприју реалности , онда је јасно да као такве не могу да утичу на стање , нити могу било шта да промене ..могу да нашминкају , ФОТОШОПИРАЈУ ИСТИНУ И РЕАЛНОСТ , али и то се на крају види ..

Запад и Америка су као Инстаграм , слике су лепе само са фотошопом ... у суштини је то болесно , гладно и мизерно друштво ..ту праву слику Запада ускоро има сви да видимо , та слика неће бити лепа .

Слика Запада који је на коленима ће бити брутална ...ипак лепо ће бити да се види

Ни један форумаш не зна да је од свих ратова најважнији Кулуни рат...

Држава која даје Украјини милијарде да би ратовала са Русијом није у стању да поправи сопствене проблеме ..

Уместо да новац који даје за оружје и ратове , тај нова може да искористи и помогне милионима људи који су на рубу егезистенције ...

Ово је реална слика Америка , 90 посто Америке а осталих 10 је ултра богато ...

Нов модернији начин пропаганде.Пре су слали писма и поруке преко размијењених сада иде уживо преко вибера скајпа и сличних комуникационих мрежа.
Да су Руси сурови као што нису, давно би Украјина остала без струје, воде и слично.Просто су мекани од почетка, у питању је исти народ не желе жртве недужних.
А најгоре што на западу их приказују као најгоре касапе, јел елете убијају војнике који пружају отпор.Ратни злочин. :D
Ја не знам агресора који ти допуста да имаш воду, струју, гас и интернет.

u nemackoj nema ulja vec nedelju dana,
svaki dan obilazim prodavnice i dokupljujem stosta,
pa svratim u regale sa uljem, suncokretovo planulo vec odavno,
prosla sam danas 4 prodavnice, verovatno je stanje svuda isto,
sad sam dokupila 1 kilu svinjske masti
nikakav problem
razradimo biznis
ja ti posaljem ti preprodas
Screenshot_20220317_190246.jpg

Нема ту воље-невоље, професионална војска гине док треба.
Питање је колико може Украјина дуго издржати.
Зар стварно мислиш да је Русија кренула у ову причу без опцијаА,Б,Ц,Д, да прими толике санкције и да сада стане?
Вјеруј ми трајаће ако треба и 3 мјесеца али ће се завршити...
Jedina opcija je bila da se "operacija" brzo završi...
Izgleda da neće..

🇷🇺 Не постоји сценарио банкротства Русије, изјавио је портпарол руског председника Дмитриј Песков

💰Како је рекао, Русија на располагању има довољно неопходних средстава како до такве ситуације не би дошло.

💬 „Хајде да не гледамо у пасуљ на шта је Запад све спреман. Од самог почетка говоримо да Русија има сва неопходна средства и потенцијал како не би дошло до ситуације банкротства. Било какво банкротство, чак и хипотетички гледано, било би изведено вештачки“, рекао је Песков.

Лепо је да има неко да нам каже шта се дешава , јер су медији толико под утицајем Сорош Гебелс фондације да је немогуће добити информацију .

Не знам шта Ви чекате , али време је за српски народ да се врати кући ..ситација неће бити ни мало боља

Moldova calls on Russia to withdraw from Transnistria. Moldovan President Maia Sandu called for the removal of munitions and "complete and unconditional withdrawal of Russian forces" from the unrecognized breakaway region during a UN General Assembly meeting on March 16

Moldova tera ruske vojnike sa svoje teritorije

🇷🇺 Не постоји сценарио банкротства Русије, изјавио је портпарол руског председника Дмитриј Песков

💰Како је рекао, Русија на располагању има довољно неопходних средстава како до такве ситуације не би дошло.

💬 „Хајде да не гледамо у пасуљ на шта је Запад све спреман. Од самог почетка говоримо да Русија има сва неопходна средства и потенцијал како не би дошло до ситуације банкротства. Било какво банкротство, чак и хипотетички гледано, било би изведено вештачки“, рекао је Песков.

Русија је спремна , они су радили осам година да своју економију одвоје од Запада , Русија је спремна , али Запад није

"Званично", нема рата, нема жртава – све је мирно – украјинско цивилно становништво излази са хлебом и сољу да поздрави руског војника који је дошао са добром намером и милошћу да спасе Украјину од „нациста”. Колики je IQ особе која верује у горе наведено?: Одговор: 45.
Moć sugestije i TV..

Русија је спремна , они су радили осам година да своју економију одвоје од Запада , Русија је спремна , али Запад није
Ako je Rusija spremna onda tim bolje ta njih..

juce u skoli mog sina deca raspremala fiskulturnu salu,
od sutra ce tu smestiti izbeglice,
traze porodice koje ce primiti privatno izbeglice,
drzava placa porodicama nadoknadu,
pomoci ce svabe kad od toga imaju koristi,
i da ponovim jos jednom,
izbeglice smestaju i u izbeglicke logore sa crnim migrantima,
u diseldorfu silovana 18-ogodisnja ukrajinka,
pa se vrtila u poljsku,
od koga je bezala, jadna joj majka

Држава која даје Украјини милијарде да би ратовала са Русијом није у стању да поправи сопствене проблеме ..

Уместо да новац који даје за оружје и ратове , тај нова може да искористи и помогне милионима људи који су на рубу егезистенције ...

Ово је реална слика Америка , 90 посто Америке а осталих 10 је ултра богато ...
a sto bi
ionako ih se zele resiti
daj im , tj omoguci im drogu
OD je tu i mirna backa
manje para iz budjeta ...

Moldova calls on Russia to withdraw from Transnistria. Moldovan President Maia Sandu called for the removal of munitions and "complete and unconditional withdrawal of Russian forces" from the unrecognized breakaway region during a UN General Assembly meeting on March 16

Румунија је себи већ анексирала Молдавију ..Румуни су најгори фашисти

Наравно. нећете ви имати много тога у Немачкој док се Амери не изјасне шта хоће да вам доставе, а шта смеју други.

Ако вам нешто недостаје, одмах и прво да питате Амере шта смете, а шта не смете да увозите!

За цену се више не питате, ако је достава из Америке !

Nasli su pravi trenutak, nema sta...

Лепо је да има неко да нам каже шта се дешава , јер су медији толико под утицајем Сорош Гебелс фондације да је немогуће добити информацију .

Не знам шта Ви чекате , али време је за српски народ да се врати кући ..ситација неће бити ни мало боља
da, vracamo se avgusta, definitivno,
ja vise ne mogu da trpim ovu fasisticku propagandu,
dozivela sam i propagandu protiv srbije 90-ih,
al ovo sad je hiljadu puta gore

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back