Qing VIII
Ističe se
- Poruka
- 2.095
Погледај видео, што вадиш фрејмове.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Погледај видео, што вадиш фрејмове.
Tacno, ali sta po tebi znaci okruzen ?Pa okruzen ne znaci i osvojen
Ово у Васе Мискина? Само доказ заглупљености
nigde šarpnela i gelera po zidovima.
Ukrajinci ionako sve svoje gubitke pripisuju rusima setite se samo kako su razvlačili mrtve isnimali. Setite se samo kako su ona dvojica u ulici isprangijali civila iodmah ga fotografisali mrtvog. Smrt nacistima sloboda narodu!Ma jasno je meni da je Ukrajina ogromna zemlja za naša shvatanja, ali se ovde ne radi o milionskim armijama iz drugog svetskog rata, već o cca 500.000 naoružanih ljudi sa obe strane. Naoružanih do zuba, doduše. Ali ipak je to svega duplo više nego što je 3,5 godina ratovalo u BiH, tako da msilim da na sreću nema osnova za spekulaciju da za 20 dana ima 50.000 žrtava.
Опет дебилана да да ли су Украјинци ушли у Москви. Као да су они напали Русију.Rusi napreduju vi gubite teritoriju i ljudstvo u mnogo vecoj meri. Da nije tako vi bi napredovali.
Ali vasa nacisticka NATO klika gubi na svim frontovima za sada.
Ma jasno je meni da je Ukrajina ogromna zemlja za naša shvatanja, ali se ovde ne radi o milionskim armijama iz drugog svetskog rata, već o cca 500.000 naoružanih ljudi sa obe strane. Naoružanih do zuba, doduše. Ali ipak je to svega duplo više nego što je 3,5 godina ratovalo u BiH, tako da msilim da na sreću nema osnova za spekulaciju da za 20 dana ima 50.000 žrtava.
Zelenskog ne dirati. Roknuti treba Klička, to je zlikovac.
Опет дебилана да да ли су Украјинци ушли у Москви. Као да су они напали Русију.
i brata muPa nije sve u ljudstvu, zanemarujes oruzja i sredstva koja se masovno upotrebljavaju, nije isto kad imas 100 000 vojnika s puskama i 100 tenkova, ili kad imas 100 000 vojnika i 1000 tenkova, 100 zrakoplova, topnistvo, navodene rakete, najnoviji protuoklopni sustavi, dronovi, ono, to su sredstva koja cine ogromnu stetu u kratkom vremenu...
A brata mu?

Срамотиш се. Помели су подове у Хагу са "експертима" који си тврдили да су муслимани поставили бомбу да оптуже Србе, сада опет полушавате са пропалом тактиком.Ово у Васе Мискина? Само доказ заглупљености
просечног западног конзумента.
Tacno, ali sta po tebi znaci okruzen ?
Погледао сам видео, теби вадим фрејм са фрагментима?Погледај видео, што вадиш фрејмове.

Бамбусање нацизма НАТОвског се наставља.
Значи хоћеш да кажеш да си ти побегао из Србије 1999.?Погледао сам видео, теби вадим фрејм са фрагментима?
Ако те неко држи као таоца и приморава да радиш овакве ствари остави реакцију![]()
Није тачно гледао сам а и био сам у рату и знам како гранате делују.Срамотиш се. Помели су подове у Хагу са "експертима" који си тврдили да су муслимани поставили бомбу да оптуже Србе, сада опет полушавате са пропалом тактиком.
Trava je za tebe i takve poput tebe.Imaju, da, trave za pasti
Je li ti znas uopce kako funkcionira moderna ekonomija?

ха ха ха па ти се бодешЗначи хоћеш да кажеш да си ти побегао из Србије 1999.?
Namuciti ? Uzmi konop, podvezi ekstremitet (nogu, ruku) pa provjeri koliko ces vremena isti moci da kontrolirašPa to znaci da ce se jos namuciti da ga kontroliraju
Sve je to džaba ak nema "modernu ekonomiju", gubiš rat bez "moderne ekonomije".Што дубље у град иду јуришне групе војске ДНР и Оружаних снага РФ, све чешће се јављају хистерични позиви сатераних нациста да их спасу. Или им треба деблокирајући удар, или удар с леђа на руске трупе, сада траже да изађу на улице у знак подршке украјинским нацистима који су узели за таоце читав град цивила и крију се иза њих. Објављивање ових видео снимака и њихова учесталост јасно указују да се ближи крај нацизму у Мариупољу.
Са војне тачке гледишта, Генералштаб Оружаних снага Украјине логично је закључио да је бесмислено жртвовати оно мало преосталих резерви за самоубилачки напад на Мариупољ, па је задатак нациста који су остали у котлу да пролонгирају отпор. колико год је то могуће и погину на његовим рушевинама како би се везао део снага Оружаних снага РФ и армије ДНР код обале Азовског мора и освојило додатних неколико додатних дана.

Drogira se, nemoguće da normalan čovjek piše stvari kakve on piše.Namuciti ? Uzmi konop, podvezi ekstremitet (nogu, ruku) pa provjeri koliko ces vremena isti moci da kontroliraš
Razumijem da zastupas Ukro stranu ali nemoj da budalešeš...