Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima ona ..Rusu treba dosta da osedla konja ... Nema to veze i u Sarajevu je bilo dosta Srba sa one strane Miljacke pa ih ima poprolicno koji su dobili i zlatnog ljiljana . Ko te pita pojavi se par njih pred vratima i kazu ajde ili ces da se boris ili letis kroz prozor .
slazem se, ali je PREVENTIVA najbolji lek..uvek bilo...jeftinije od lecenja bolesti, bolesti u poodmakloj fazi

https://t.me/RVvoenkor/3769

Која демонтажа нациста
Ево их побегуље и на YT - много добрих кадрова за доцртати Z
biglaughh.gif

Osim dronova tu su i roboti. Iznad sam stavio snimak ovih robota od BD. To jeste one sto oni razvijaju. I ovo je sto puste u javnost a zamisli dokle su oni stigli

Gledao sam i jedan dokumentarac o razvijanju robota za americku vojsku. Ima tu raznih vrsta robota. Razvijaju i robote koji ce pratiti pesadince i nositi teret za njih. Kao konji

Ima raznih robota. Od ovih sto su programirani da ubijaju do ovih sto trebaju da nose teret, snimaju, izvidaju, traze mine itd...
Imaju i dronove za pjesadiju, hiljade malih kamikaza dronova koji pogađaju cilj preciznije od najboljeg snajperiste i ulaze u tunele itd. Mislim da je to zabranjeno koristiti, gledao sam dokumentarac o njima.

Gotovo je! Rusija je pobedila, Ukrajina postaje Malorusija, svi Ukro odgovorni ljudi koji budu plennie (zarobljeni) bice radnici na obnovi Malorusije, naravno sa celicnom kuglom prikacenom lancem oko noznog zgloba, takozvana nanogica!:mrgreen:

:super:

:klap::bye:

Руси су рекли да ће нацисти да чисте минска поља.

Бојим се мало заробљених нациста

Brate, naravno da je Bilećka škola za rez oficire i podoficire, te za desetare bila pojam u Jugi ali sam ja završio neke druge konkretne škole. Međutim forum je ovo i on je mogao da napiše da je završio i GŠA i ŠNO (ili ja) koga briga da li je to istina. Sigurno neću sliakti i prikazivati diplome.
Pitomci te skole subse u ratu bolje pokazali nago vecina govana sa diplomama akademija,pa cak i na visim duznostima u ulogama komandanata batoljona.

ruska armija nastupa sa previse obzira...svega tu ima...obzir prema civilima, ocekuje se neki normalan dogovor, nisu preventivno radili neke stvari, malo nesposobnosti, Rusiju ne vode ruske patriote itd...kada bi Kremlj, krenuo punom snagom, sve bi bilo brzo gotovo
Brzo, i vrlo krvavo, ne zaboravi. Zapravo, Maripolj vec sada lici na Grozni devedesetih, a ima jos da se tuku tamo. A Kijev ce imati isti pejzaz samo malo protok vremena da odradi svoje

Ma ko je rekao da ne održavaju infrastrukturu i ne grade novu? Koliko ja pratim problem je u pojedinačnim states (isto kao sa kriminalom), ali imaš states sa fenomenalnom infrastrukturom. Generalno su bolji od EU.
Kina je već sada u problemu, jer su gradili gradove duhova, fabrike truju sve živo bez filtera, već sada su prinuđeni, da prisilno zaustavljaju rad fabrika zbog prevelikog zagađenja, u glavnom sledeći balon kad pukne biće Kineski. Brze pruge im po kaledarskom danu imaju 24 milijona dolara gubitka.
Moraš gledati malo širu sliku, ne samo blistave nebodere.

p.s. imaš jedan jako dobar infrastrukturni forum, skyscrapercity, na njemu možeš pratiti praktički razvoj gradova, infrastrukture, industrije...
Da stanje je dobro u par bogatih drzava to znam,ali u vecinu postoji problem,mrtvih gradova ima i u americi koliko hoces ali bas mrtvih koji su nekad bili giganti dok u Kini imas izgradjenje koje nikad nisu ni zazivili,,takodje nisam spominjao nebodere to me ne ineteresuje (to je americki nacin prikazivanje moci od strane holivuda zadnjih 70 godina)...sada kada to svako ima i nije vise ineteresantno....te fabrike sto govoris odrzavaju ovakav svet u kome zivimo,trenutna alternativa za njih ne postoji a ni u skorijoj buducnosti bas zahvaljujuci americi....kada pukne kineski puca i americki posto su to dve potpuno zavisne drzave jedna od druge sto je dokazao ekonomski rat za vreme Trumpa....

Preti nam globalni rat zato što je botox napao Ukrajinu, ovo je 10 puta bolje od

Pogledajte prilog 1120428
Заправо је Русе напао пенис клавир у Украјини, тако је све кренуло, истина није он сам било је ту разних ПОрошенка, али овај је наговорен да очисти Украјину од Руса.
Није добро играти се са другом војном силом на свијету у комшилуку и сада има руске војнике које корачају ка Кијеву.Генијално нема шта.
Мада ако вам је за утјеху САД би бацила нуклеарну бомбу на Мексико да покуша слично.

Иди гледај задругу или томе слично.
Популарнији? Сачувај боже ко све овде пише.
Šta je to zadruga istoričar.

Заправо је Русе напао пенис клавир у Украјини, тако је све кренуло, истина није он сам било је ту разних ПОрошенка, али овај је наговорен да очисти Украјину од Руса.
Није добро играти се са другом војном силом на свијету у комшилуку и сада има руску војнике које корачају ка Кијеву.Генијално нема шта.
Мада ако вам је за утјеху САД би бацила нуклеарну бомбу на Мексико да покуша слично.
Ruse je nahuskao Putin da se otcijepe od Ukrajine.

Koji PVO bi skinuo dron koji leti recimo među zgradama, ili u šumi među drvećem? Ili pet metara iznad autoputa?
Pa nijedan.
Zato s300 ukrajine nije uradio bas nista dok su kalibri masovno padali po ciljevima prvih dana
Iz toga jasno vidimo u potencijalnom ratu Amerike i neke trece zemlje koja ima S300 ili 400, da nece obarati ni tomahavke

A to je ogroman, ogroman antireklamni efekta na prodaju tih sistema, mit o svemoci je srusen.

I to takodje znaci da je Amerika sposobna da razvali Kinu u prvom sveopstem napadu, jer se oni oslanjaju upravo na ruske sisteme i kopije tih sistema

Не лупетај глупости.

Misliš da bi neki PVO skinuo dron koji leti među zgradama ili drvećem i traži neprijateljski oklop?

Možda neki PVO budućnosti, današnji sigurno ne bi, jer nisu ni namijenjeni takvim metama.

Naravno, takvih dronova još nema u masovnoj upotrebi, ali ja mislim da je samo pitanje dana kad će se početi proizvoditi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back