Dobri Bosnjanin
Poznat
- Poruka
- 7.649
Preti nam globalni rat zato što je botox napao Ukrajinu, ovo je 10 puta bolje odЗначи због пенис клавира прети нам глобални свјетски рат.Па генијално нема шта...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preti nam globalni rat zato što je botox napao Ukrajinu, ovo je 10 puta bolje odЗначи због пенис клавира прети нам глобални свјетски рат.Па генијално нема шта...
Зашто су напустили главне путеве, знају да Украјинци вребају километар даље?Putevi su nesigurni
![]()
![]()
plus neki mali radar za otkrivanje dronova
ruska armija nastupa sa previse obzira...svega tu ima...obzir prema civilima, ocekuje se neki normalan dogovor, nisu preventivno radili neke stvari, malo nesposobnosti, Rusiju ne vode ruske patriote itd...kada bi Kremlj, krenuo punom snagom, sve bi bilo brzo gotovoRusenje mostova je odsecanje pristupa nastupajucem protivniku i razvlacenje njegove logisticke linije.
To smo videli, dalo je rezultata, ociglednih.
A to smo videli i kod Napoleona na Ruse i Hitlera na Boljsevike. Najveci generali u istoriji su to radili sa razlogom to se izucava na svim vojnim skolama, i kao sto vidimo i Ukrajina ima takvog takticara negde u svojoj vojsci koji to razume jako dobro i tacno je znao gde da sece linije
Заправо има, добар ПВО скида дронове врло лако и ефикасно а да не причам да постоје опције када се електронски ометају па имамо немиле сцене када одједном падне у Загребу 1000 км далеко од Украјине.![]()
Јао немој да стављаш русофилску еротику на форум.Preti nam globalni rat zato što je botox napao Ukrajinu, ovo je 10 puta bolje od
Pogledajte prilog 1120428

Мјок.Ти се зезај, али на западу су одахнули. Од силног курчења макетама, прототиповима да прикажу моћну војску, дошло се на Т72Б из 1980., Војка им гине и уништава се као да је нека битка из 1942., авијација непостојећа и са тактиком из 1942.
Цар је го!
Prelaze u partizane. Prvi znaci da ta vojska gubi operetavnu i manevarsku sposobnost jedinica vidova i rodova vojske, sto znaci da rusima ide jako dobro.Примјетно је да Украјинци у бјежанији остављају оклоп јер се боје напада из ваздуха.
https://www.forbes.com/sites/jamesc...y-with-electromagnetic-pulse/?sh=11c4f752e190I to što manji i jeftiniji, i u što većem broju, rojevi dronova s AI sustavima, i samo rokaj...
Meni se čini da je stvar zapravo ista kakva je i bila na početku WWII, a karakteristična je za duboko korumpirana društva kakvo je rusko, a stvar je u nesposobnim kadrovima koji su na pozicijama zbog podobnosti a ne sposobnosti, Putin se okružio podobnima a ne sposobnima, sličnu stvar je napravio Staljin pred početak WWII, pobio sve nepodobne časnike, čime je obezglavio Crvenu armiju i ona se nije oporavila doslovno godinama, tek u drugoj polovici rata se isfiltriralo sposobnih časnika koji su okrenuli situaciju na ratištu...
Ono što mislim da je razlika između Putina i Staljina, Putin nema vremena kao što je imao Staljin, tako da čekanje sposobnih da preuzmu vojsku nije opcija, jedina je opcija sad rokati koliko se može i moliti se bogu da se Ukrajinci predaju od same količine granata koje im padaju na glavu...

neki ciljevi rata su postignuti
dve nove republike oslobodjene i proglasene kao drzave
jug Ukrajine zauzet
Rusija kontrolise obalu Ukrajine
Uskoro Mariopulj zauzet
Dalji ciljevi: Harkov i Kijev zauzeti
kasniji ciljevi: Zauzeti zapadnu Ukrajinu
Ma ko je rekao da ne održavaju infrastrukturu i ne grade novu? Koliko ja pratim problem je u pojedinačnim states (isto kao sa kriminalom), ali imaš states sa fenomenalnom infrastrukturom. Generalno su bolji od EU.Pricali smo o kvalitetu tih puteva e ne kolicini,svi su stariji od mene i tebe kad su radjeni i samo se krpe,pruge zadnijh 60 godina nisu ni dirate....sve ja zastarelo ali odradjuje posao,ako cemo za objektivno zadnjih godina nema boljih puteva od ovih u Hrvatskoj....mostovi su im stari koliko i drzava pitanje kad ce se poceti sami rusiti...zadnjih 30 godina ne mogu se meriti sa Kinom ni u jednoj sferi,za 20 godina Kina ce imati troduplo vise asfaltiranih puteva ovim tempom ravoja....izgradila je na hiljade mostova,desetina hiljada km zeleznickih pruga a amerika nista...zivi na staroj holivudskoj slavi sad koliko ce je to sluziti videcemo...kvalitet puteva nista slabiji u Rusiji u dosta gradova daleko bolji,naravno vi gledate puteve po Sibiru pa pravite merilo ne uzimajuci kakve su klimatske prilike i mogucnosti u tim delovima...
Kakav mentalni poremećaj se desi u ljudima da botoksiranog kepeca podržavaju i ismijavaju se ovom čovjeku Pogledajte prilog 1120389
Pogledajte prilog 1120391
Putin je pobjedio onog momenta kad stavi Ruskog potrcka na celo Ukrajine ali to se neće desiti, ogromna ekonomska katastrofa u Rusiji, gubitak tehnike i ljudstva a Zelenski sve popularniji.neki ciljevi rata su postignuti
dve nove republike oslobodjene i proglasene kao drzave
jug Ukrajine zauzet
Rusija kontrolise obalu Ukrajine
Uskoro Mariopulj zauzet
Dalji ciljevi: Harkov i Kijev zauzeti
kasniji ciljevi: Zauzeti zapadnu Ukrajinu
Kako ti znas odakle sam ja,da li zivim u USA ili u Srbiji?
Kakav si ti to mentalni sklop,da nekome koga uopste ne poznajes saljes poruke kao da vec znas odakle sam,gde sam bio,gde nisam bio i slicno
Ta isporuka ce biti toliko tajna da ce Svabe znati da su puno pomogli Ukrajincima,a Ukrajinci na terenu nece vidjeti tu tajnu.NOVI PRISTUP
Njemačka najavila izmjene u isporuci oružja za Ukrajinu
![]()
Njemačke samohodne haubice spremne za isporuku u Litvaniju, 14. februar (Foto: EPA-EFE)
Glasnogovornik njemačke vlade Wolfgang Buechner izjavio je kako će od sada njemačke isporuke oružja za Ukrajinu biti tajne. To je reakcija na rusku objavu kako će isporuke za Ukrajinu biti smatrane legitimnom vojnom metom.
"Njemačka neće više objavljivati detalje isporuka oružja Ukrajini", izjavio je u ponedjeljak Buchner.
U cilju osiguravanja tajnosti isporuke biti će isključeni livestream prenosi sa njemačkih autoputeva. Ova odluka dolazi nakon objave Ruske Federacije da će sve isporuke oružja za Ukrajinu biti smatrane legitimnim ciljem.
Buchener je izjavio kako više neće biti objavljivano koje oružje će biti isporučeno i kako.
"Cilj ruskog agresora je da prekine linije isporuke za Ukrajinu i ne želimo im to olakšati", dodao je glasnogovornik njemačkog ministarstva odbrane Arne Collatz.
Njemačka je nakon početnog oklijevanja, krajem februara, odlučila da dostavi hiljade komada protivtenkovskog i protivavionskog oružja. Osim toga Olaf Scholz, kancelar, dozvolio je Nizozemskoj i Estoniji da isporuče Ukrajini svoje zalihe oružja njemačke proizvodnje.
Kina: Odbijamo
Peking -- Kina odbija da se priključi sankcijama zapadnih zemalja protiv Rusije, rekao je ministar spoljnih poslova Vang Ji, prenela je danas kineska agencija Sinhua.
![]()

Zanimljivo strucno misljenje.- To je sve jedna velika misterija. Možda se radi o nevjerovatnoj nestručnosti ruskih vojnika. A možda su Ukrajinci otkrili neku tajnu taktiku kako da koriste ove letjelice, rekao je Hambling.