blooser
Veoma poznat
- Poruka
- 14.982
Ne znam zasto ali Francuzi su bas napaljeno kontra Rusa
Najvise dobrovoljaca je otislo iz Francuske na front kontra Rusa
Sta ti nije jasno. KATOLICKA CRKVA. Isto u Poljskoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam zasto ali Francuzi su bas napaljeno kontra Rusa
Najvise dobrovoljaca je otislo iz Francuske na front kontra Rusa
dovoljno je bilo da poredi vojnu silu sfrj i rusijeАли ми сумњамо да се ти уопште негде налазиш ...![]()

MP i UN ne postoje u tvojoj glavi i nekom pararlnom univerzumu gde ti obitavas....
Uveravam te da u ovom svetu zaista postoje...
srecom putin nije americki pijun kao milosevic sto je bio
sve sto ti na keca izgleda slicno znaj da je razlicito, kao dve zene koje lice, imaju iste velicina sisa i dupeta,, istu boje koze, govore istim jezikom, znaj da su ispod koze razlicite i da ce u situaciji nekog konflikta reagovati razlicito posto svaka zena nije ista kao neka druga.
na to dodaj da je jedna od njih pametnija, bogatija, nezavisna po svemu, ima kefalo i ne sedi po ceo dan ispred ogledala kao druga...rezultat ce siguran sam zapanjen razumeti tek kada se obznani.

srecom putin nije americki pijun kao milosevic sto je bio
sve sto ti na keca izgleda slicno znaj da je razlicito, kao dve zene koje lice, imaju iste velicina sisa i dupeta,, istu boje koze, govore istim jezikom, znaj da su ispod koze razlicite i da ce u situaciji nekog konflikta reagovati razlicito posto svaka zena nije ista kao neka druga.
na to dodaj da je jedna od njih pametnija, bogatija, nezavisna po svemu, ima kefalo i ne sedi po ceo dan ispred ogledala kao druga...rezultat ce siguran sam zapanjen razumeti tek kada se obznani.

dovoljno je bilo da poredi vojnu silu sfrj i rusije
to po sitemu kad se malji beba igra u blatu i pravi od blata svasta, a ponosni roditelji ga upisu u poslasticare![]()
То Маестро.
Политичка сексозофија !...
Скини ми га с к....

Kakvi .. kad te razbiju u grupe uniste sisteme komande ,veza ,snimaju sva kretanja otrezaju linije snabdevanja i svaki dan ti omeksavaju odbranu tu onda nije pitanje hoce li nego je pitanje kad .. Nema protiv toga leka jedina sansa je da se NATO umesa ..Ukrajinci su svoji na svome i mogu ponuditi vise vojnika i imaju vise volje za borbom
a na osnovu cega ti znas da joj ne cvetaju ruze ili neki rusosrbin zna da su sve ostvarili sto su naumili i da smo sto nisu u pohodu na nemacku?Dobro,videcemo kako ce da prodje ta "ruska zena"....
Sada joj bas ne cvetaju ruze.....uprkos vasim pokusajima da predstavite kako je ovo sve super,ma Rusi su bas ovo hteli od pocetka invazije,jedva cekaju da im uvedu sankcije i slicno...
Btw,Rusi nesto sve spremniji za pregovore sa Ukrajincima,da li je neko primetio to?![]()

Сваки од њих може да купи још стотину истих јахти, баш су их зајебали, а у Русији 1300 милијарди вредности и пара западних фирми које чекају да се национализују.
nekad moras tako da ojasnjavas kad covek ideoloski zabludiТо Маестро.
Политичка сексозофија !...
Скини ми га с к....

Kakvi .. kad te razbiju u grupe uniste sisteme komande ,veza ,snimaju sva kretanja otrezaju linije snabdevanja i svaki dan ti omeksavaju odbranu tu onda nije pitanje hoce li nego je pitanje kad .. Nema protiv toga leka jedina sansa je da se NATO umesa ..
Ode pola Ukrajine ..
Zelenski je tip aka Milosevic usao je u rat iz koga nema izlaza ...Osokoljen NATO obecanjima koje oni ocito ne mogu da ispune .. Sad je svaki izlaz iz ovog sranja u koje je doveo svoj narod jako gorak
Kakvi .. kad te razbiju u grupe uniste sisteme komande ,veza ,snimaju sva kretanja otrezaju linije snabdevanja i svaki dan ti omeksavaju odbranu tu onda nije pitanje hoce li nego je pitanje kad .. Nema protiv toga leka jedina sansa je da se NATO umesa ..
Ode pola Ukrajine ..
Zelenski je tip aka Milosevic usao je u rat iz koga nema izlaza ...Osokoljen NATO obecanjima koje oni ocito ne mogu da ispune .. Sad je svaki izlaz iz ovog sranja u koje je doveo svoj narod jako gorak
Ti si budala, nisi som (pošto mene vređajućom asocijacijom pokušavaš prikazati kao...). Znam ja odlično šta si ti hteo, jeste provokacija ali ne sa tim ciljem.
Kada bi samo jednu temu izostavili od zagađivanja sa genocidom, sa Markalama etc, bilo bi daleko čitljivije.
nema sanse da upadnu jer i jedni i drugi sebi prave odstupnicu laznom pljuvacinom po onom drugomНе верујем да ће Руси и Американци упасти у Тукидидову замку.

Šta košta da košta..Hrvatska mora kupiti proturaketni sustav, trebat će 500 milijuna eura
”Ubrzano” nabaviti sustav protuzračne obrane srednjeg dometa znači nabaviti ga od strateškog partnera. SAD i norveški Kongsberg rade NASAMS, a Francuzi rakete MICA
![]()
https://www.vecernji.hr/vijesti/hrv...ni-sustav-trebat-ce-500-milijuna-eura-1570825
О томе си требао да мислиш пре него што си први почео са увредама ("да се иоле разумеш у проблематику").
Овде само кусаш оно што си претходно посејао.
Али, да си то горе изоставио из поста, пост ти не би имао садржину, па си морао да га ојачаш увредом.
Kada kaže "da se iole razumeš u problematiku" ja tebe ne vređam već ti ukazujem na manjak vojno-stručnog znanja.О томе си требао да мислиш пре него што си први почео са увредама ("да се иоле разумеш у проблематику").
Овде само кусаш оно што си претходно посејао.
Али, да си то горе изоставио из поста, пост ти не би имао садржину, па си морао да га ојачаш увредом.
Šta košta da košta..
... сркккСакрили одговор...nevjerovatno gledati sve te videe u kojima Bajraktari navodno uništavaju ruske zemlja-zrak raketne sisteme
nema sanse da upadnu jer i jedni i drugi sebi prave odstupnicu laznom pljuvacinom po onom drugom
najbolji bajden bese pre neki dan kad rece, eto bili smo na putu ka vrhu vrhova, ali za ovu krizu sto nam dolazi svima u usa, kriv je samo i iskljucivo putin![]()