Rat u Ukrajini (3)

Sta treba da urade Ukrajinci?

• Da se bore do kraja.

glasova: 30 22,6%
  • Da se predaju.

glasova: 91 68,4%
  • Da pobegnu.

glasova: 12 9,0%

• Ukupno glasova
    133
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
radi se o onom što sam naveo... ako tvrdiš da imaš muda onda ih pokaži... meni je potpuno nejasno evo konkretno kod mene u hr... oni koji na mreži, po forumima ili u komentarima po portalima podržavaju agresiju rusa, da nisu svjesni da se njihove ip adrese bilježe i da će mnogi od njih biti podvrgnuti detaljnim operativno sigurnosnim provjerama... sam si rekao danska je jedna od utemeljiteljica nato-a i ona se jasno i nedvosmisleno svrstala, i zato ti i znaš da moraš biti kuš jer bi inače vrlo brzo spoznao što znači kad te država u kojoj živiš etiketira kao neprijatelja... mi trenutno imamo problem sa državnom vlašću koja potpuno nesvjesna da je ovo situacija u kojoj mora djelovati vlada nacionalnog jedinstva i dalje radi krive percepcije ne vrši preslagivanje i ne izbacuje sabotere iz sdss-a iz vlasti... a upravo zbog toga sigurnosna i obrambena arhitektura nam stoji na staklenim nogama...
I meni je zao Ukra nista ja nemam protiv tog naroda ali je to posledica glupe politike ...

Denacifikacija nemačkog ološa?

FNvgrZ2XwAkJpvV.jpeg

Zašto ne, nitko nije očekivao ovoliku hrabrost i želju Ukrajinaca za slobodom. Rus je prije 17 dana izgubio narod od 44 miliona i učinio ga svojim dugoročnim neprijateljem. Stvarno lukavo odigrano
Da izgubio ga je prije 17 dana.Gdje ti živiš,na Marsu! Izgubio ga je onog trenutka kad su počeli da pale žive ljude u Odesi i ubijaju djecu u Donbasu! Obzirom da se zbog toga niko nije previše nasekirao, ni u Ukrajini a ni na zapadu čudi me ovolika posvećenost Rusije zaštiti civila gdje najviše zbog toga stradaju ruski vojnici!

Ovi nisu stigli ni da djubre zemljište, odleteli u vazduh. Pretvorili se u chem-trails.

Америчка ПВО патриоти тотално заказали. И у Лавову и у Ербилу....

Усраше им се Руси и Иранци у животе...

Црна недеља за Американце данас су имали мртвих на стотине...

Њујорк тајмс објавио је снимак од тренутка напада на базу Јаворов у којој се обучавају НАТО плаћеници

Чује се јасно на снимку енглески језик, усрали су се американцима Руси у живот. Било и Хрвата.

Falio je još drugi udar...dok ovi preziveli placenici tj psi rata snimaju...

...

Tko je spriječio EU? Civilizirani zapad ne uvodi sankcije okupatoru!!!! Sramotno, kaj ne? A zapravo pravo kukavičko i poltronsko ponašanje. Znači ono što rade Ameri diljem svijeta, Rusiji nije dozvoljeno u vlastitom dvorištu. Deratizacija.
Uvijek se možeš odseliti u državu koja ti odgovara, di je problem? Sviđa ti se što je Moskva zabranila peddere na 100 godina, pa zašto ne odeš tamo?

nije to nikakva bolnica, nego ordinacija sa 2 plasticna hirurga za estetske zahvate
znaci nece da primaju debele ruskinje da im isisavaju salo i ugradjuju silikone, znaci strasno, zovi Hag
nauci bar malo strane jezike, ili pitaj nekoga, ispadas glup za medalju
Ako ovde neko ispada glup za medalju, ti zaslužuješ zlatnu.
Evo šta gospoda kažu na njihovoj web stranici:
Wir werden in Zukunft weiterhin jeden Menschen gleich behandeln – unabhängig von seiner Herkunft und Nationalität, selbstverständlich
auch russische und weißrussische Patienten ohne Vorbehalt.

Wir entschuldigen uns hiermit ausdrücklich für die Eindrücke,die entstanden sind.

Kako si ti visoko obrazovani poliglota, nema potrebe da ti prevodim njihovu blamažu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back